fbpx

Waskamer update met Brabantia Linn Collection

 • Brabantia Linn Collection

Een waskamer in huis was voorheen toch wel mijn ultieme huisvrouwendroom. Sinds die is uitgekomen in ons huidige huis, is het doen van de was al een stuk leuker dan voorheen. Toch was de waskamer altijd vooral een functionele ruimte zonder veel styling. Met de nieuwe Brabantia Linn Collection kreeg mijn waskamer een update die zowel stijlvol als praktisch is. Kijk je mee?

De waskamer “before”

Met de waskamer was eigenlijk niks mis, maar hij was wel vooral functioneel. Onze wasmachine en droger staan er, evenals een aantal wasmanden en ik had een simpel droogrek. Best prima, maar niet echt een mooi gestylde ruimte zoals de rest van de kamers in huis. De waskamer is in ons huis niet heel groot, maar eigenlijk precies goed van formaat om de was goed te kunnen doen. We hebben een schuin dak zoals je ziet met een redelijk groot raam. Dat vind ik erg prettig en ik kijk geregeld even naar buiten als ik de was sta te doen. Ik ben een echte “wasnerd” dus vind het doen van de was helemaal niet erg en geniet ervan om alles weer fris in de kast te kunnen leggen. Ik sorteer graag en weet altijd precies op welk programma ik welk stuk moet wassen.

 

De waskamer met Brabantia Linn Collection

Deze samenwerking met Brabantia is me dus op het lijf geschreven. Omdat veel kleding die ik heb van delicate stoffen is gemaakt, gebruik ik de droger relatief weinig. Een wasrek is dus zeker geen overbodige luxe. Het wasrek van de Brabantia Linn Collection ziet er eigenlijk niet eens uit als een wasrek. Het is een stijlvol rek, welke je niet alleen kunt gebruiken om kleding te laten drogen, maar ook om kleding mooi uit te stallen in bijvoorbeeld je slaapkamer. Ik heb de witte versie met een bamboe roede. Er is ook nog een zwarte versie en een formaat groter. Voor mij is deze groot genoeg (anders past ie niet meer in de waskamer). De rekjes kun je op verschillende hoogten bevestigen en ik kreeg er ook een mooie set aluminium hangers bij. Naast het rek en de hangers kreeg ik ook een prachtige wasmand. Ik had altijd een standaard witte van plastic, maar deze is toch wel echt een stuk mooier. Het bamboe komt hierin weer terug en door de grijze stof is ie makkelijk opvouwbaar. Ideaal als je niet al teveel ruimte hebt, zoals wij.

Brabantia Linn Collection

Brabantia Linn Collection

Mijn ervaring

Wat ik vind van de Brabantia Linn Collection? Ik ben blij! Het in elkaar zetten van het rek ging heel makkelijk en door de antislippoten staat ie stevig. Ook krast ie niet op onze gietvloer als ik hem verplaats (ook niet onbelangrijk). Ik kan lekker veel was uithangen om te drogen aan de roede (hoef je weer minder te strijken) en op de rekjes hang ik kleinere items. De wasmand staat prachtig op het rek, maar je vouwt hem ook makkelijk in en bergt hem op. De wasmand vind ik in gebruik ook prettig. Ik gebruik hem zelf om de schone was in te verzamelen en naar de kledingkasten te brengen. Het bamboe handvat zorgt dat je hem goed kunt vasthouden, ook als ie erg vol is.

Zoals je ziet, leent het Brabantia Linn kledingrek zich ook uitstekend voor wat extra styling. Zo hang je er makkelijk even een plant aan of een sjaal of hoedje. Staat toch een stuk gezelliger in de waskamer.

Brabantia Linn Collection

Dat de Brabantia Linn Collection multifunctioneel is, zie je wanneer je het rek in de slaapkamer plaatst. Hier creΓ«er je meteen een fijne plek om wat kleding uit te hangen. Leuk om zo je mooie jurkjes extra aandacht te geven of een paar mooie schoenen te showen. De katten waarderen de wasmand ook zoals je ziet πŸ˜‰

 

De Brabantia Linn Collection is inmiddels ook in de winkels verkrijgbaar. Meer informatie vind je op de website van Brabantia.

 

Winactie

Wil je nou ook zo’n mooi Brabantia Linn Collection kledingrek winnen? Check dan even mijn Instagram om mee te doen aan de winactie.

styled by sabine signature

2018-11-08T12:08:24+02:0009-11-2018|Algemeen|25 Comments

25 Comments

 1. Soraya 9 november 2018 at 20:34 - Reply

  Jaa, zo’n rek lijkt mij superhandig in mijn hobby-rommel-waskamer! Heb al meegedaan met de winactie via Instagram. Groetjes, Soraya van @soraya.instyle

 2. Annemarir 9 november 2018 at 20:40 - Reply

  Ik zou dut rek graag winnen. Om al mijn lievelingskleding aan te hangen! En mijn schoenek neer te zetten.
  Mijn insta naam is annemariesmitvanbraak!

 3. Annemarie 9 november 2018 at 20:41 - Reply

  Ik zou dit rek graag winnen. Om al mijn lievelingskleding aan te hangen! En mijn schoenen neer te zetten.
  Mijn insta naam is annemariesmitvanbraak!

 4. Marieke 9 november 2018 at 21:00 - Reply

  Zo mooi op je slaapkamer om al je mooie kleding te showen πŸ’•. Ik doe graag mee. Mijn insta naam is @mamavanfinn

 5. Corina 9 november 2018 at 21:37 - Reply

  Super gaaf rek! In onze babykamer zou t rek heel goed staan! Zodat er mooie kleertjes voor ons ukje in maart geshowd kunnen worden en ook kunnen drogen!! 😍
  Instagram: @corinaverstoep

 6. Jacqueline 9 november 2018 at 21:37 - Reply

  Ik zou dit rek heel graag winnen voor de babykamer om leuke kleertjes en accessoires te kunnen showen (uiteraard lekker fris uit de was πŸ˜‰ )! Bovendien kunnen er mooi bakken op de plankjes met badcapes etc. Ideaal, lief en vriendelijk voor de babykamer! Groetjes Jacqueline (jacquelinebrght)

 7. Jolien 9 november 2018 at 22:44 - Reply

  Leuke tips en een heel mooi rek! Wist helemaal niet dat Brabantia ook deze artikelen maakt, super! Ik doe graag mee met de winactie, via insta met de naam madethisday.

 8. Wendy 10 november 2018 at 00:22 - Reply

  Na het lezen van jou ervaring krijg ik nog meer zin om het rek in mijn slaapkamer te gebruiken. Slaapkamer krijg eerdaags een make over dus een rek voor mij alleen zou de perfecte aanvulling zijn.

 9. Wendy 10 november 2018 at 00:25 - Reply

  Na het lezen van jou ervaring krijg ik nog meer zin om het rek in mijn slaapkamer te gebruiken. Slaapkamer krijg eerdaags een make over dus een rek voor mij alleen zou de perfecte aanvulling zijn.

  @wendy-proud-mama

 10. Ivy 10 november 2018 at 06:37 - Reply

  Door je blog is het rek nog leuker en handiger geworden! Heel tof gedaan! Groetjes Ivy (lifebyiv)

 11. Anna 10 november 2018 at 07:14 - Reply

  Wauw Sabine hij staat mooi in je waskamer! Maar ook in mijn eigen slaapkamer zie ik hem al helemaal voor me! Lekker instawaardig ook πŸ˜‰ Ik doe mee met de winactie onder de naam _an_styles_

 12. Danielle Jansen 10 november 2018 at 07:38 - Reply

  Oooh ik ben verliefd 😍 Hier wordt toch iedere huisvrouw blij van? Ik zou hem in onze slaapkamer zetten. (Instagram: daniellejansen83)

 13. Geke 10 november 2018 at 07:48 - Reply

  Ik zou hem zo graag aan mijn zoon geven, zodat zijn pakken gewoon kunnen hangen in zijn kleine kamer.Tja, Amsterdam en woningnood.πŸ˜” Op IG heb ik ook meegedaan @gekevanderveer

 14. Geke van der Verr 10 november 2018 at 08:03 - Reply

  Ik zag hem al overal op IG en zou hem graag aan mijn zoon geven. Hij woont heel klein in Amsterdam(tja Amsterdam en woningnood) en zit door zijn huisbaas opgescheept met onpraktische kastruimte. Noodgedwongen hangen zijn pakken dus aan een lage kast in een hoes. Mijn IG naam is Gekevanderveer. 🀞🏻

 15. Antina 10 november 2018 at 08:09 - Reply

  Jaahhh dit rek! Zo mooi. Vind ook oprecht dat Babantie de laatste tijd erg mooie dingen maakt maar dat even ter zijde. Ik heb via Instagram al laten weten dat ik het rek heel graag zou winnen om dan aan mijn moeder te geven voor in haar hal. Stijlvol & praktisch. En dan leen het β€˜m graag wanneer ik op een leuke markt of fair sta om mijn sjaals en tassen te presenteren van mijn webshop β€˜sjoddy-byan10’. Twee mensen dan dus heel blij. (Mijn instagram an1071).

 16. Byloez 10 november 2018 at 08:33 - Reply

  Ik ben nog opzoek naar een kapstok πŸ™†πŸΌβ€β™€οΈ Nu wordt ik niet alleen door mijn kussentjes op de bank omsingeld maar ook met jassen, tassen en sjaals … Wel extra warm natuurlijk maar uiteraard geen gezicht πŸ˜‰ Dus het rek verdiend bij mij een plekje in de hal πŸ§£πŸ‘œπŸ‘ πŸ§₯
  Liefs,
  @byloez

 17. Brechje 10 november 2018 at 09:04 - Reply

  Hoi Sabine,
  Leuke blog! Wat dat al niet kan doen voor je waskamer! Het rek ziet er super mooi uit. En je waskamer trouwens ook, super licht met dat grote raam erin. Heel fijn lijkt mij dat. 😊 Ik zag trouwens op de site van Brabantia dat je ook heel handig je broeken er aan op kan hangen. Die liggen nu altijd zo rommelig op een stoel bij mij op de slaapkamer. Ik doe graag mee met de winactie. Mijn reactie vind je op instagram: deburenvan21

  Liefs x Brechje

 18. Sandra van de Sande 10 november 2018 at 12:52 - Reply

  Hij is heel mooi! Ik zou hem graag winnen voor op mn dochter haar slaapkamertje!πŸ€ Fingers crossed…
  Groetjes, Sandra
  vandesande.sandra

 19. Karen 10 november 2018 at 15:33 - Reply

  Dit is het meest ideale wasuithang/stylingsitem ever. Love at first sight toen ik hem voor het eerst zag… ideaal voor bij ons op de zolderkamer. @karenbaelde op IG

 20. Sasje 10 november 2018 at 15:39 - Reply

  Zag hem op de insta van Brabantis voorbij komen. Eindelijk een mooi wasrek! Zou hem in de β€œkleedkamer” zetten om kleding te luchten. Heb ook via IG sasje___ meegedaan ☺️

 21. Erica 10 november 2018 at 20:06 - Reply

  Super leuk! Zou blij zijn als ik dit zou winnen!

  Ericabinnendijk

 22. Leentje 11 november 2018 at 00:43 - Reply

  Jaaa gaaf @styledbysabine @brabantia! πŸ‘•πŸ‘–πŸ‘š Ik doe dolgraag mee! Wij hebben van het kleinste slaapkamertje een inloop kast gemaakt en nu hang ik regelmatig daar mijn natte kleding tussen de droge op. Niet echt handig, want alle droge kleding word dan vaak ook weer vochtig. Maar echt een plek waar ik het anders kreukvrij kan laten drogen heb ik niet, en ik heb echt een gruwelijke haat aan strijken. πŸ˜… Dit prachtige rek uit de Lynn Collections zou daarom echt een hele uitkomst zijn. πŸ˜ŠπŸ‘Œ Aan haar looks zal het in ieder geval niet liggen. πŸ’› Wassen zou er bijna leuk door worden πŸ˜‰ Zou er dan ook dolblij mee zijn! πŸ€

  Leentjes.home

 23. Leentje Vonk 11 november 2018 at 00:48 - Reply

  Jaaa gaaf @styledbysabine @brabantia! πŸ‘•πŸ‘–πŸ‘š Ik doe dolgraag mee! Wij hebben van het kleinste slaapkamertje een inloop kast gemaakt en nu hang ik regelmatig daar mijn natte kleding tussen de droge op. Niet echt handig, want alle droge kleding word dan vaak ook weer vochtig. Maar echt een plek waar ik het anders kreukvrij kan laten drogen heb ik niet, en ik heb echt een gruwelijke haat aan strijken. πŸ˜… Dit prachtige rek uit de Lynn Collections zou daarom echt een hele uitkomst zijn. πŸ˜ŠπŸ‘Œ Aan haar looks zal het in ieder geval niet liggen. πŸ’› Wassen zou er bijna leuk door worden πŸ˜‰ Zou er dan ook dolblij mee zijn! πŸ€

  Leentjes.home

 24. Danique 11 november 2018 at 08:53 - Reply

  Wat een gaaf rek om mijn pronkstukken van kleding op te hangen in mijn walk in closet of slaapkamer! Gaat vast weer mooie nieuwe foto’s opleveren 😘. Ik doe heel graag mee en ook via Instagram via @wonenop21 🌿

 25. Denise 15 november 2018 at 11:19 - Reply

  28 november krijgen we de sleutel van ons nieuwbouwhuis waar we lang op hebben moeten wachten.. We gaan snel aan de klus en hopen deze bij ons op zolder neer te kunnen zetten. Wij gaan hier slapen maar er komt ook een washok. Met dit rek kan ik een ontzettend leuk hoekje maken! Veel liefs van Rodrigues.family

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
stekjes planten
Stekjes update najaar 2018

Nu we weer richting de winter gaan, gaan alle planten in je huis in de rustfase. De groei wordt minder...

Sluiten