Een waskamer in huis was voorheen toch wel mijn ultieme huisvrouwendroom. Sinds die is uitgekomen in ons huidige huis, is het doen van de was al een stuk leuker dan voorheen. Toch was de waskamer altijd vooral een functionele ruimte zonder veel styling. Met de nieuwe Brabantia Linn Collection kreeg mijn waskamer een update die zowel stijlvol als praktisch is. Kijk je mee?

De waskamer “before”

Met de waskamer was eigenlijk niks mis, maar hij was wel vooral functioneel. Onze wasmachine en droger staan er, evenals een aantal wasmanden en ik had een simpel droogrek. Best prima, maar niet echt een mooi gestylde ruimte zoals de rest van de kamers in huis. De waskamer is in ons huis niet heel groot, maar eigenlijk precies goed van formaat om de was goed te kunnen doen. We hebben een schuin dak zoals je ziet met een redelijk groot raam. Dat vind ik erg prettig en ik kijk geregeld even naar buiten als ik de was sta te doen. Ik ben een echte “wasnerd” dus vind het doen van de was helemaal niet erg en geniet ervan om alles weer fris in de kast te kunnen leggen. Ik sorteer graag en weet altijd precies op welk programma ik welk stuk moet wassen.

 

De waskamer met Brabantia Linn Collection

Deze samenwerking met Brabantia is me dus op het lijf geschreven. Omdat veel kleding die ik heb van delicate stoffen is gemaakt, gebruik ik de droger relatief weinig. Een wasrek is dus zeker geen overbodige luxe. Het wasrek van de Brabantia Linn Collection ziet er eigenlijk niet eens uit als een wasrek. Het is een stijlvol rek, welke je niet alleen kunt gebruiken om kleding te laten drogen, maar ook om kleding mooi uit te stallen in bijvoorbeeld je slaapkamer. Ik heb de witte versie met een bamboe roede. Er is ook nog een zwarte versie en een formaat groter. Voor mij is deze groot genoeg (anders past ie niet meer in de waskamer). De rekjes kun je op verschillende hoogten bevestigen en ik kreeg er ook een mooie set aluminium hangers bij. Naast het rek en de hangers kreeg ik ook een prachtige wasmand. Ik had altijd een standaard witte van plastic, maar deze is toch wel echt een stuk mooier. Het bamboe komt hierin weer terug en door de grijze stof is ie makkelijk opvouwbaar. Ideaal als je niet al teveel ruimte hebt, zoals wij.

Brabantia Linn Collection

Brabantia Linn Collection

Mijn ervaring

Wat ik vind van de Brabantia Linn Collection? Ik ben blij! Het in elkaar zetten van het rek ging heel makkelijk en door de antislippoten staat ie stevig. Ook krast ie niet op onze gietvloer als ik hem verplaats (ook niet onbelangrijk). Ik kan lekker veel was uithangen om te drogen aan de roede (hoef je weer minder te strijken) en op de rekjes hang ik kleinere items. De wasmand staat prachtig op het rek, maar je vouwt hem ook makkelijk in en bergt hem op. De wasmand vind ik in gebruik ook prettig. Ik gebruik hem zelf om de schone was in te verzamelen en naar de kledingkasten te brengen. Het bamboe handvat zorgt dat je hem goed kunt vasthouden, ook als ie erg vol is.

Zoals je ziet, leent het Brabantia Linn kledingrek zich ook uitstekend voor wat extra styling. Zo hang je er makkelijk even een plant aan of een sjaal of hoedje. Staat toch een stuk gezelliger in de waskamer.

Brabantia Linn Collection

Dat de Brabantia Linn Collection multifunctioneel is, zie je wanneer je het rek in de slaapkamer plaatst. Hier creΓ«er je meteen een fijne plek om wat kleding uit te hangen. Leuk om zo je mooie jurkjes extra aandacht te geven of een paar mooie schoenen te showen. De katten waarderen de wasmand ook zoals je ziet πŸ˜‰

 

De Brabantia Linn Collection is inmiddels ook in de winkels verkrijgbaar. Meer informatie vind je op de website van Brabantia.

 

Winactie

Wil je nou ook zo’n mooi Brabantia Linn Collection kledingrek winnen? Check dan even mijn Instagram om mee te doen aan de winactie.

styled by sabine signature

Vind je mijn blog leuk en wil je me op eenvoudige wijze steunen? Mijn blogs bevatten geregeld affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij merkt hier zelf verder niks van). Ook kun je mijn partnerlink gebruiken als je iets bij Bol.com wilt bestellen (deze vind je bovenaan in het menu). Alvast heel erg dank hiervoor!Β