Finale VT Wonen blogger contest + stemmen!

 • VT Wonen blogger contest

Enkele dagen geleden kreeg ik erg leuk nieuws te horen en het is nu tijd om dit ook met jullie te delen. Zoals je aan de titel wellicht al ziet, ben ik één van de 6 finalisten in de VT Wonen blogger contest. Echt onwijs tof!! Ik vertel je er vandaag iets meer over en wil je natuurlijk vragen of je op mij wilt stemmen.

 

Bloggen voor VT Wonen

De blog die ik heb ingestuurd naar VT Wonen is in een iets andere versie ook al eens online gekomen op styledbysabine.com. Het is namelijk dit artikel over het persoonlijk maken van je interieur. Ik vind het een enorme eer dat VT Wonen mijn artikel zo goed vindt, dat ik bij de 6 finalisten mag horen van de wedstrijd. Bloggen voor VT Wonen is toch wel het hoogst haalbare voor een interieurblogger in Nederland denk ik. De winnaar van deze VT Wonen blogger contest mag 10 blogs voor VT Wonen schrijven en dat lijkt me natuurlijk helemaal te gek. Jullie kunnen je dan ook vast voorstellen dat ik helemaal door het dolle was toen ik hoorde dat ik in de finale zit.

 

Stemmen!

Om kans te maken op deze fantastische prijs moet er op mij gestemd worden. De winnaar wordt namelijk de blogger die de meeste stemmen van het publiek binnensleept. Vind je mijn blog leuk? Dan zou ik het onwijs tof vinden als je op mij wilt stemmen. Het uitbrengen van je stem doe je hier en er zal je dan gevraagd worden om op twee bloggers te stemmen. De concurrentie bestaat uit 5 andere goede bloggers, dus het lukt je vast om nog iemand uit te zoeken om op te stemmen. Je kunt je stem uitbrengen tot eind november.

 

Alvast heel erg bedankt voor jullie hulp! Het wordt zeer gewaardeerd! Oh, en meeduimen mag ook altijd…. Spannend!!

2017-11-02T21:17:25+00:0003-11-2017|Persoonlijk|7 Comments

7 Comments

 1. Ilse 3 november 2017 at 07:15 - Reply

  Mijn stem heb je hoor! Ik ik ga ook nog voor je duimen 😉

 2. Eliane 3 november 2017 at 11:45 - Reply

  Oh Sabine, wat spannend, hoeveel kunnen er winnen?!

  • styledbysabine 3 november 2017 at 11:46 - Reply

   (insert dramatisch PlaybackShow muziekje) Er kan er maar één de winnaar zijn…. 😉

 3. Mirjam Hart 6 november 2017 at 09:36 - Reply

  Spannend Sabine. En wat een eer is de nominatie!

  • styledbysabine 6 november 2017 at 13:55 - Reply

   Echt he! Spannend!

 4. Sanne Horlings 6 november 2017 at 09:38 - Reply

  Wat spannend Sabine! Alleen al tof dat je bij de laatste 6 zit!

  • styledbysabine 6 november 2017 at 13:55 - Reply

   Ja vind ik ook!! Zo’n eer!

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Interieur miskopen
Mijn grootste interieur miskopen

Iedereen doet wel eens miskopen en ook mij is dit helaas niet bespaard gebleven. In het interieur doe ik op...

Sluiten