Trends komen en gaan en als je alles moet bijbenen, heb je er een dagtaak aan. Vanwege mijn liefde voor interieur doe ik geregeld mee aan trends op woongebied. Vaak zijn dit soort trendgevoelige items ook snel weer “uit”. Vandaag laat ik je zien welke items die eigenlijk alweer “uit” zijn, hier gewoon nog in huis staan. Want van sommige trends wil ik nog lang geen afscheid nemen, ook al zijn ze officieel voorbij.

Ladders

Ladders in huis, you hate it or you love it! Ik ben er dol op en heb er dan ook twee. Ooit was dit een trend, inmiddels volgens mij niet meer, maar ik blijf ze leuk vinden. Eerder wijdde ik al eens een heel artikel aan dit item, inclusief stylingtips.

Fotorichel

Enkele jaren geleden waren de fotorichels een grote trend. Dat was ook het moment waarop ik de mijne kocht. Deze fotorichels verhuisden gewoon weer mee naar het nieuwe huis en momenteel hangen ze nog steeds aan de muren in de slaapkamer en de studeerkamer. De trend is voorbij en ik zie ze niet zo vaak meer voorbij komen, maar ik vind ze nog steeds heel handig. Makkelijk om posters af te wisselen of andere dingen op de randjes te zetten.

schapenvachtje

Schapenvachtjes

Of deze trend nou geweest is, weet ik niet helemaal. Cliché is het inmiddels wel een beetje. Toch tref je bij mij overal door het huis vachtjes aan en kocht ik recent nog een hele mooie langharige. Zelfs de hond heeft een eigen schapenvachtje. Mijn Instagramfoto’s leuk ik vaak op met een fijn vachtje nonchalant over een stoel of bankje gedrapeerd. In mijn beleving knapt bijna elk meubel op van een vachtje!

 

 

Zuiver koper tafeltje

Koper

Enige tijd geleden alweer was koper het helemaal in huis. Deze trend werd opgevolgd door brass en goud. Inmiddels zie je koper dus niet zoveel meer terug in het interieur. Hoewel ik de brass en goud-trend ook erg mooi vind, blijf ik toch bij mijn koperen accessoires. Het blijft een leuke combinatie namelijk met de andere kleuren in mijn huis. En om nou m’n koperen lamp en tafeltje te vervangen voor een gouden vind ik ook een beetje onzin.

 

Het Karwei vloerkleed

Het Varamin vloerkleed van Karwei, wie had hem niet in huis? Een ware hype was het! Was inderdaad, want inmiddels verdwijnt ie met gezwinde spoed uit de inspiratieplaatjes op social media. In de woonkamer was ik hem ook snel zat moet ik zeggen, maar in de slaapkamer vind ik het nog altijd een fijn kleed. Ik laat het Karwei kleed dus lekker liggen in de slaapkamer, ook al ben ik nu vast hopeloos uit.

 

Productinformatie foto’s

Bed: Ikea

Fotorichel: Ikea

Posters: Desenio

Sprei: El Ramla Hamra

Stoel: Zuiver

Kussen: Wehkamp

Schommelstoel: Vitra

Bijzettafel: Zuiver

Vloerkleedje: Kwantum

 

Vind je mijn blog leuk en wil je me op eenvoudige wijze steunen? Mijn blogs bevatten geregeld affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij merkt hier zelf verder niks van). Ook kun je mijn partnerlink gebruiken als je iets bij Bol.com wilt bestellen (deze vind je bovenaan in het menu). Alvast heel erg dank hiervoor!