Verzenden

Alle items worden verzonden via PostNL. Het tarief voor verzending is standaard €6,50 euro. Producten die op voorraad zijn, worden binnen 3 werkdagen verzonden.  In overleg kan er ook voor afhalen gekozen worden. Deze optie is gratis. Stuur mij in dat geval even een mailtje op info@styledbysabine.com om een afspraak te maken voor het ophalen.

Retouren

Alle items in mijn webshop zijn handgemaakt en uniek. Ik doe mijn uiterste best om de productinformatie zo volledig mogelijk te verschaffen, inclusief alle afmetingen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Elk item wordt met liefde gemaakt en komt pas in de webshop als ik tevreden ben over het eindresultaat. Mocht je toch niet tevreden zijn over je bestelling, dan mag je deze uiteraard naar mij retour sturen. Er geldt voor alle artikelen een zichttermijn van 14 dagen. Binnen deze termijn mag je je bestelling retour sturen, mits deze in uitstekende staat verkeert. Wil je iets retourneren? Stuur mij dan een e-mail op info@styledbysabine.com met je gegevens, het product waar het om gaat en de reden van retour. De kosten voor retourzending zijn voor je eigen rekening. Nadat ik je retourzending heb ontvangen, zorg ik dat je het aankoopbedrag binnen een week terug hebt (exclusief de verzendkosten).

Macrame wandhanger groen L 2