Het is alweer bijna zo ver, Valentijnsdag. Nou moet ik zeggen dat wij niet echt aan “deze dag doen”, maar het blijft dan toch weer leuk om elkaar een klein cadeautje te geven. Aangezien mijn blog over interieurcadeautjes voor 5 december goed gelezen werd, besloot ik weer zo’n artikel te schrijven maar dan voor Valentijnsdag. Hier komen mijn tips voor een presentje voor een interieurjunkie op 14 februari.

 

Tot 15 euro

Chinees Lantaarnplantje

chinees lantaarnplantje

Dit lieve plantje wordt ook wel de “string of hearts” genoemd vanwege de kleine hartvormige blaadjes. Wat een leuk cadeau voor een geliefde! Je koopt hem hier in een leuk setje samen met een erwtenplantje, topcadeau wat mij betreft.

Mok Keith Brymer Jones

Deze mokken vind ik altijd erg leuk. Ze zijn er met verschillende teksten, dus altijd iets toepasselijks voor jouw geliefde. Voor Valentijnsdag kun je natuurlijk voor “love” gaan, maar er is nog veel meer keuze dus kijk vooral even naar alle opties. Oh en wat ik helemaal leuk vind, is de voerbak voor je hond van dit merk met “woof woof” erop, heel tof!

 

Tot 25 euro

Liefke Magazine

Liefke is een nieuw magazine rond de pijlers rust, natuur en eenvoud. Een prachtige magazine met een minimalistische vormgeving en zonder gesponsorde content. De eerste editie heeft als thema kiezen en kun je bestellen in hun webshop.

 

Xenos badrekje

Badkamer Amsterdam

Lekker badderen is natuurlijk een heerlijk idee voor een romantisch avondje. Als ik een foto van onze badkamer post, krijg ik elke keer de vraag waar wij het leuke badrekje vandaan hebben. Deze is van de Xenos en is wat mij betreft een ideaal cadeau voor Valentijnsdag.

 

Tot 50 euro

Neon hart lamp

Deze toffe lamp van A Little Lovely Company is toch wel heel toepasselijk om aan je geliefde te geven met Valentijnsdag? Erg leuk in verschillende interieurs! Beetje kitscherig, maar dat mag (vind ik).

 

Abonnement woonmagazine

Geef eens een abonnement op een woontijdschrift cadeau. Zo kun je bij Vtwonen een abonnement cadeau geven voor slechts 45 euro inclusief een cadeaukaart van 25 euro. Of geef de Elle Decoration voor slechts 47,95 euro inclusief een mooie badkamerset.

 

Dit artikel bevat enkele affiliate links.

Vind je mijn blog leuk en wil je me op eenvoudige wijze steunen? Mijn blogs bevatten geregeld affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij merkt hier zelf verder niks van). Ook kun je mijn partnerlink gebruiken als je iets bij Bol.com wilt bestellen (deze vind je bovenaan in het menu). Alvast heel erg dank hiervoor!