Het nieuwe jaar is voor mij goed begonnen met een toffe nieuwe samenwerking. Ik mag namelijk aan de slag als interieurstylist voor Stek Magazine. Samen met Baukje, Ilse en Yvonne ga ik interieuradviezen geven voor dit online woonmagazine. Bij deze lancering hoort natuurlijk een winactie. Wil je kans maken op een interieuradvies aan huis door één van ons? Lees dan gauw verder!

 

Stek Magazine

Stek Magazine is een online woonmagazine in de vorm van een interieurapp. In de app op je tablet of telefoon verschijnt elke 6 weken een nieuwe editie vol fijne wooninspiratie. Het leuke van een tijdschrift in de vorm van een app is dat je alles aan kunt klikken waar je meer over wilt weten. Ik lees het magazine altijd graag en heb er zelfs al een keer ingestaan met een binnenkijker van ons huis. Het is dan ook een eer dat ik nu als stylist voor Stek stylingadviezen mag gaan geven.

Stek Stylingadvies

Ben je enthousiast geworden en wil je graag een afspraak voor een interieuradvies maken? Dat kan! We bieden een aantal pakketten aan die je kunt uitbreiden met verschillende opties. Een advies aan huis van 2 uur en een terugkoppeling met moodboard en shoppingadvies heb je bijvoorbeeld al voor 250 euro inclusief BTW.  Zo kun je 2 uur lang al je vragen stellen aan een interieurstylist, zodat je daarna direct aan de slag kunt. Vul het aanmeldformulier in om direct een advies bij één van ons in te boeken!

 

Win een interieuradvies!

Ter promotie van de lancering van het Stek stylingadvies geven we 4 adviezen gratis weg. Je kunt op 4 verschillende manier meedoen en je mag al deze manieren gebruiken (om meer kans te maken dus). Op de website van Stek Magazine lees je hoe je precies mee kunt doen aan deze winactie. Deelnemen kan nog tot 1 maart en op woensdag 8 maart zullen de winnaars bekend worden gemaakt. Doe gauw mee met deze leuke actie en wie weet kom ik dan binnenkort bij jou thuis!

Vind je mijn blog leuk en wil je me op eenvoudige wijze steunen? Mijn blogs bevatten geregeld affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij merkt hier zelf verder niks van). Ook kun je mijn partnerlink gebruiken als je iets bij Bol.com wilt bestellen (deze vind je bovenaan in het menu). Alvast heel erg dank hiervoor!