Interieurwinkel Søstrene Grene lanceert twee keer per jaar een nieuwe collectie. Vandaag mag ik je de najaarscollectie laten zien, welke vanaf donderdag 6 september te verkrijgen zal zijn. De kleuren van deze collectie spreken mij weer erg aan en ook de prijzen zijn heel betaalbaar, zoals je van deze winkel gewend bent. Kijk je mee naar al het moois?

Gedachten achter de collectie

Wat als eerste opvalt aan de najaarscollectie, zijn de mooie zachte kleuren die gebruikt zijn. Vooral het roze en het groen is iets wat ik erg aantrekkelijk vind. Søstrene Grene focust zich met deze collectie op zachte, vrouwelijke vormen, gecombineerd met strakke architectonische invloeden. Er zijn weer een aantal meubelstukken bij, die zo uit een luxe designwinkel lijken te komen. De roze wandlamp is één van mijn favorieten en ook voor kleine accessoires kun je weer goed slagen dit najaar. Zoals altijd is er ook een mooie serviescollectie. Hieronder vind je een heleboel foto’s van mijn favorieten. De prijzen zet ik er bij.

 

De foto’s

Sostrene Grene najaar

Deken €39,90, kussen €16,60, rond vloerkleed €13,48 en krukje €27,88.

Spiegel €23,60, kandelaar €3,46 en lamp €17,98.

 

Sostrene Grene najaar

Stoel €54,98, krukje €27,88, schraagtafel €27,94 en lamp €39,98.

Vogel €3,48, stoel €54,98 en wandtegeltjes €1,77 per stuk.

 

Søstrene Grene vind je inmiddels in een heleboel steden. Ze hebben helaas geen webshop, dus het wordt offline winkelen. Ik vind de items weer prachtig en ga binnenkort zeker weer eens een bezoekje brengen aan hun winkel in Amsterdam.

 

Nb. De stoelen en de schragentafel zijn pas vanaf 20 september verkrijgbaar.

styled by sabine signature

Vind je mijn blog leuk en wil je me op eenvoudige wijze steunen? Mijn blogs bevatten geregeld affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij merkt hier zelf verder niks van). Ook kun je mijn partnerlink gebruiken als je iets bij Bol.com wilt bestellen (deze vind je bovenaan in het menu). Alvast heel erg dank hiervoor!