fbpx

De nieuwe najaarscollectie van Søstrene Grene

  • Sostrene Grene najaar

Interieurwinkel Søstrene Grene lanceert twee keer per jaar een nieuwe collectie. Vandaag mag ik je de najaarscollectie laten zien, welke vanaf donderdag 6 september te verkrijgen zal zijn. De kleuren van deze collectie spreken mij weer erg aan en ook de prijzen zijn heel betaalbaar, zoals je van deze winkel gewend bent. Kijk je mee naar al het moois?

Gedachten achter de collectie

Wat als eerste opvalt aan de najaarscollectie, zijn de mooie zachte kleuren die gebruikt zijn. Vooral het roze en het groen is iets wat ik erg aantrekkelijk vind. Søstrene Grene focust zich met deze collectie op zachte, vrouwelijke vormen, gecombineerd met strakke architectonische invloeden. Er zijn weer een aantal meubelstukken bij, die zo uit een luxe designwinkel lijken te komen. De roze wandlamp is één van mijn favorieten en ook voor kleine accessoires kun je weer goed slagen dit najaar. Zoals altijd is er ook een mooie serviescollectie. Hieronder vind je een heleboel foto’s van mijn favorieten. De prijzen zet ik er bij.

 

De foto’s

Sostrene Grene najaar

Deken €39,90, kussen €16,60, rond vloerkleed €13,48 en krukje €27,88.

Spiegel €23,60, kandelaar €3,46 en lamp €17,98.

 

Sostrene Grene najaar

Stoel €54,98, krukje €27,88, schraagtafel €27,94 en lamp €39,98.

Vogel €3,48, stoel €54,98 en wandtegeltjes €1,77 per stuk.

 

Søstrene Grene vind je inmiddels in een heleboel steden. Ze hebben helaas geen webshop, dus het wordt offline winkelen. Ik vind de items weer prachtig en ga binnenkort zeker weer eens een bezoekje brengen aan hun winkel in Amsterdam.

 

Nb. De stoelen en de schragentafel zijn pas vanaf 20 september verkrijgbaar.

styled by sabine signature

2018-08-22T11:28:01+02:0023-08-2018|Shopping|1 Comment

One Comment

  1. Martijn 23 augustus 2018 at 13:53 - Reply

    Leuk Sabine, ziet er weer stijlvol uit.Die roze lamp is inderdaad geweldig, al hoop ik dat ze ‘m ook in een andere kleur hebben..
    Zelf kom ik nooit verder dan het kopen van kleine accessoires bij Sosrene Grene dus ik vroeg me af of jij ervaring hebt met hun meubels.
    Heb jij er weleens een stoel ofzo gekocht en is dat een beetje degelijk?

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Duux Aura Mosquito Trap muggenvanger
Review: Duux Aura Mosquito Trap (muggenvanger)

Over m'n muggenfrustratie vertelde ik je laatst al in een artikel over vleesetende plantjes. De vleesetende plantjes waren helaas niet...

Sluiten