Søstrene Grene is toch wel één van mijn favoriete woonwinkels. Altijd vernieuwend en ook heel betaalbaar. Op donderdag 1 maart zal Søstrene Grene de nieuwe voorjaarscollectie lanceren met weer een aantal hele toffe items.  Ik ga in elk geval gauw een tripje plannen en geef je vandaag alvast een voorproefje van mijn favorieten.

 

Lentecollectie 2018

Warmte, rust en idylle zijn de thema’s waar deze collectie de nadruk op ligt. Veel natuurlijke materialen, zachte stoffen en fijne pasteltinten zien we hierin terug. Wat we zeker ook in de collectie zien, is gekleurd glas. Zowel in de vorm van glazen vazen, als in glazen details in meubelstukken. Vanaf 1 maart is al dit moois dus in de winkels verkrijgbaar, met uitzondering van de zitbank en het dienblad, die een week eerder al te koop zijn.

 

Mijn favorieten

Het fluwelen zitbankje (€ 56,60) en de fluwelen vloerkussens (€ 23,68) zijn toch wel mijn favorieten. Ook het servies vind ik erg mooi! Er is nog veel meer moois en dit is slechts een kleine greep uit de collectie. Ga dus zeker een kijkje nemen in de winkel. Er zijn in Nederland 11 Søstrene Grene vestigingen inmiddels.

 

Welk item is jouw favoriet? En ga jij een kijkje nemen bij Søstrene Grene?

Vind je mijn blog leuk en wil je me op eenvoudige wijze steunen? Mijn blogs bevatten geregeld affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij merkt hier zelf verder niks van). Ook kun je mijn partnerlink gebruiken als je iets bij Bol.com wilt bestellen (deze vind je bovenaan in het menu). Alvast heel erg dank hiervoor!