Een mooi gestylede thuiswerkplek, dat willen we toch allemaal? Hoewel ik zelf graag aan de eettafel werk, zou ik onze werkkamer ook graag nog eens een make-over willen geven. Søstrene Grene lanceert op donderdag 28 juni hun nieuwe thuiskantoor collectie. Betaalbaar je home office inrichten is dus mogelijk! Kijk je mee naar mijn favorieten uit de collectie?

Een Scandinavische werkplek met Bauhaus invloeden

Søstrene Grene staat bekend om hun woonartikelen in Scandinavische stijl. De nieuwe thuiskantoor collectie past in mijn beleving perfect in de stijl die we van deze winkel gewend zijn. Zelf vertellen ze dat de collectie is geïnspireerd op de jaren 20 Bauhaus stijl. Deze stijl kenmerkt zich door strakke geometrische vormen en een minimalistisch design met moderne materialen. Als je de foto’s van de collectie bekijkt, zie je dit inderdaad duidelijk terugkomen. De kleuren zijn dan wel weer meer op de Scandinavische stijl gebaseerd, waardoor het goed in het hedendaagse interieurbeeld past.

Vriendelijk voor je portemonnee

Het allerleukste vind ik nog wel dat de items echt budgetvriendelijk zijn. Een bureaustoel voor nog geen € 50,00? Je vindt het hier! Ook kun je kiezen voor een tof groen wandrek. Ik vind dit perfect om boven je bureau te hangen. Een wandrek kun je namelijk steeds weer anders stijlen. Waar ik zelf in het bezit ben van een vrij duur wandrek van Tolhuijs Design, kun je bij Søstrene Grene al een rek aanschaffen inclusief schappen en haken voor slechts € 46,40.

 

Cadeautip

Zoek je nog een leuk cadeautje? Ook hiervoor kun je naar mijn mening goed slagen in de nieuwe Søstrene Grene collectie. Voor echt kleine prijsjes koop je al een tof notitieboekje, een leuk pennenbakje of andere bureau-accessoires. Ook een leuk idee voor kinderen die een eigen bureautje hebben. Waar ik zelf op zit te azen inmiddels, zijn de planners. Ze hebben maand- en weekplanners in de collectie die je handig op kunt hangen. Niet perse voor op onze werkplek, maar wel handig bijvoorbeeld in de keuken om onze afspraken op te schrijven. Nu doen we dat op een whiteboard, maar dat vergeten we nog weleens of het wordt een zooitje. De planners van Søstrene Grene zien er stylish verantwoord uit (niet onbelangrijk natuurlijk) en lijken me erg handig. Ze zijn namelijk zonder datum, dus die kun je zelf invullen.

 

De nieuwe thuiskantoor collectie van Søstrene Grene is in de winkels verkrijgbaar vanaf donderdag 28 juni.

 

styled by sabine signature

 

Bron beeldmateriaal: Søstrene Grene

Vind je mijn blog leuk en wil je me op eenvoudige wijze steunen? Mijn blogs bevatten geregeld affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij merkt hier zelf verder niks van). Ook kun je mijn partnerlink gebruiken als je iets bij Bol.com wilt bestellen (deze vind je bovenaan in het menu). Alvast heel erg dank hiervoor!