We hebben recent al even van het lenteweer mogen genieten (helaas deze week niet…) en het voorjaar is in aantocht. Interieurwinkel Søstrene Grene heeft ook zin in de lente, want zij komen binnenkort met een nieuwe buitenleven collectie. Superleuke producten voor je tuin of balkon, voor fijne budgetprijzen. Ik laat je vandaag alvast een voorproefje zien!

De buitenleven collectie

Bij het zien van de plaatjes van deze collectie kreeg ik meteen weer helemaal zin in de lente. Hoewel het buiten nu nog waait en regent, brengt de collectie van Søstrene Grene het voorjaarsgevoel er aardig in. De buitenleven collectie is perfect voor fijne ontspanning in je tuin of balkon en geeft je natuurlijk dat echte “hygge” gevoel dat je gewend bent van deze winkel. Natuurlijk zijn er verschillende soorten plantenpotten verkrijgbaar, maar ook leuke kussens om je tuinset lekker aan te kleden en gewatteerde dekens voor de frisse avonden. Ook aan de kinderen is gedacht dit keer, met leuke buitenspellen (o.a. schommels).

 

Wat mij betreft ziet alles er weer erg aantrekkelijk uit en de kleuren spreken me aan. Mijn favorieten zijn de kussens in de roodpaarse kleur en het gewatteerde deken en de lantaarns in deze zelfde kleur. Het buitenspeelgoed voor kinderen ziet er naar mijn mening wel erg fragiel uit (wat wil je ook voor zo’n prijs) en zou ik zelf dus denk ik niet zo snel aanschaffen. Het beeldmateriaal is wel weer allemaal even mooi en zo’n persbericht maakt me dan altijd alsnog wel hebberig. Alle items zijn overigens erg betaalbaar (ik zal de prijzen onder de items zetten). De Søstrene Grene buitenleven collectie is te koop vanaf 28 maart.

 

De beelden

Hieronder een aantal van mijn favorieten:

En hierbij een aantal producten inclusief de prijzen:

styled by sabine signature

Vind je mijn blog leuk en wil je me op eenvoudige wijze steunen? Mijn blogs bevatten geregeld affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij merkt hier zelf verder niks van). Ook kun je mijn partnerlink gebruiken als je iets bij Bol.com wilt bestellen (deze vind je bovenaan in het menu). Alvast heel erg dank hiervoor!