In de maanden na de zomervakantie vliegen de toffe nieuwe interieur items je echt om de oren. Heel veel winkels komen met nieuwe collecties en een aantal verfmerken presenteerden al hun kleur voor het jaar 2020. Vandaag heb ik weer een fijne selectie voor je met toffe items voor je interieur. Ik word hier in elk geval heel hebberig van.

Hét design wijnrek van dit moment

Er is geen reden meer om je wijnflessen in de kast te verstoppen of te laten verstoffen op een saai wijnrek. De Wijnpaal is namelijk dé interieurproof oplossing voor het verwerken van je flessen wijn in je interieur. De Wijnpaal is in meerdere uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar. Hij wordt met de hand gemaakt en als je hem online bestelt, wordt ie gratis bij je thuis afgeleverd. Uiteraard is dit design wijnrek ook een prima excuus om nog meer wijn in huis te halen.

wijnpaal

Boom nodig?

Wat nou als je eigenlijk graag een boom aan je tuin zou willen toevoegen? Ik zou persoonlijk niet weten hoe ik zo’n enorme boom thuis zou moeten krijgen in m’n kleine Beetle 😉 Bomenbezorgd.nl weet hier wel raad mee en bezorgt je boom naar keuze gewoon aan huis. Een top initiatief als je het mij vraagt. Zelf ben ik altijd helemaal weg van bloesembomen. Denk bijvoorbeeld aan de Japanse Kers (Prunus). Zelf hebben wij twee jaar geleden een Magnolia boom(pje) aan onze tuin toegevoegd en ik heb er echt van genoten hoe mooi die in bloei kwam. De bomen van Bomenbezorgd.nl worden gratis thuisbezorgd en zo nodig ook voor je geplant.

boombezorgd
Japanse Kers

Realiseer je eigen home make-over

Als interieurstylist kom ik geregeld bij klanten thuis die een oplossing op maat zoeken voor hun interieur. Dit kan bijvoorbeeld een maatwerk kast zijn, maar ook het vervangen van de keukendeuren. Bij OAK4YOU.shop bestel je dit soort producten gewoon op maat. Zo meet je zelf thuis je keukendeurtjes op en bestel je de panelen gewoon via de website. Geen ingewikkelde procedures dus en je kunt daarna zelf thuis aan de slag met de uitvoering van jouw unieke interieur.

OAK4YOU
OAK4YOU
OAK4YOU
OAK4YOU

Creatief met kleur

Move over witte muren, want kleur op de muur is een onmisbare trend voor je interieur. De laatste tijd zien we ook steeds meer creativiteit met het schilderen van muren in huis. Zo zijn we al een aantal jaren gewend aan het schilderen van een deel van de muur in de vorm van een lambrisering. Het komende seizoen zullen we daarnaast veel meer creativiteit zien in het aanbrengen van vlakken en vormen op de wand met kleur. Zo zagen we een aantal bekende Instagrammers al een wand opleuken met een streeppatroon en zijn cirkels en vlakken op de muur ook steeds meer aanwezig. Mijn tip als je ook aan de slag wil met geometrische vormen op de wand? Bespaar vooral niet op schilderstape. Vaak is het hierbij toch hoe duurder, hoe beter. Trek de tape er altijd direct af na het schilderen én kies eventueel voor een speciale “sensitive” tape als je een kwetsbare ondergrond hebt.

styled by sabine signature

Vind je mijn blog leuk en wil je me op eenvoudige wijze steunen? Mijn blogs bevatten geregeld affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij merkt hier zelf verder niks van). Ook kun je mijn partnerlink gebruiken als je iets bij Bol.com wilt bestellen (deze vind je bovenaan in het menu). Alvast heel erg dank hiervoor!