De eerste maand van het nieuwe jaar zit er alweer bijna op en ik vond het wel weer eens tijd worden om wat leuke interieurnieuwtjes met jullie te delen. Vandaag o.a. een nieuw vloerkleed in ons eigen huis, een update over de Pokon make-over en de nieuwe Hygge collectie van Søstrene Grene.

Made.com vloerkleed
Made.com vloerkleed

Een nieuw vloerkleed

Vloerkleden zijn toch wel m’n favoriete accessoire in huis. Ik wissel geregeld af met vloerkleden en heb best een uitgebreide collectie inmiddels. Een vloerkleed kan echt een hele andere look geven aan je interieur. De meeste vloerkleden die ik heb zijn vintage (uit de kringloop, ergens van zolder geplukt of uit een vintagewinkel), maar zo af en toe koop ik ook wat nieuws. In de woonkamer heb ik drie vloerkleden liggen normaal gesproken en bij de bank lag al een tijdlang een vloerkleed van Vloerkledenloods.nl. Deze was niet zo mooi meer na intensief gebruik, dus het werd tijd voor wat anders. Van woonwinkel Made.com mocht ik iets moois uitzoeken en dat werd dus een heel fijn wollen vloerkleed. Het vloerkleed is heerlijk zacht en fluffy en ik vind de roze kleuren fantastisch. Lekker opvallend! Het 100% wollen vloerkleed Orko is nu in de sale online bij Made.com.

Selected by Sabine

Nog een fluffy kleedje

Bij Zara Home koop ik eigenlijk zelden iets, maar toen de app op m’n telefoon een melding gaf dat er sale gaande was, ben ik toch eens gaan kijken. Daar zag ik een prachtige deken van een soort langharig nepbont. Ik zag dit meteen helemaal voor me als sprei op het bed en toen ik de afmetingen bekeek, zag ik dat het deken daar ook groot genoeg voor is. Ik ging dus overstag. Normaal was dit bont dekentje bijna 100 euro en nu was ie afgeprijsd naar 39,99 euro. Best een goede deal vond ik. Het harige deken is werkelijk prachtig en het staat onwijs leuk en knus in de slaapkamer. Aanrader!

Haal Hygge in huis met Søstrene Grene

Woonwinkel Søstrene Grene heeft ook weer een mooie nieuwe collectie, die helemaal rond het thema “hygge” is opgebouwd. Denk hierbij aan veel natuurlijke materialen, zachte stoffen en bijvoorbeeld lampen die een zacht “hygge” licht verspreiden. Alles wat bij dit knusse gevoel in huis past dus. Naast interieuritems zijn er ook andere items om thuis dat hygge gevoel te creëren. Denk aan handwerkbenodigheden, spelletjes, sokken en items voor in de keuken. De rotan items zijn trouwens veruit mijn favoriet! Alles is verkrijgbaar vanaf 30 januari.

Update Pokon make-over

Misschien kun je je nog herinneren dat Pokon een winactie organiseerde, waarbij je een make-over t.w.v. €2500 kon winnen van je interieur? Inmiddels is de winnaar bekend gemaakt en ga ik binnenkort de make-over uitvoeren in haar woonkamer. A.s. dinsdag 4 februari is het al zover. Ik heb lekker geshopt en het grootste gedeelte van de items is geregeld. Ik ben heel benieuwd naar het resultaat! Op Instagram en hier op m’n blog zal ik je op de hoogte houden en foto’s delen.

styled by sabine signature

Vind je mijn blog leuk en wil je me op eenvoudige wijze steunen? Mijn blogs bevatten geregeld affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij merkt hier zelf verder niks van). Ook kun je mijn partnerlink gebruiken als je iets bij Bol.com wilt bestellen (deze vind je bovenaan in het menu). Alvast heel erg dank hiervoor!