Hoewel de kerstdecoratie alweer in veel winkels te vinden is, heb ik eerst nog wat ander interieurnieuws voor je. Zo kwam Rituals met een nieuwe collectie voor je interieur, introduceerde Bloomon hun nieuwe boeketten en zag ik weer iets tofs met panterprint voorbij komen. Kijk je mee naar mijn favorieten van november?

Rituals Private Collection

De geuren en producten van Rituals bevielen me eigenlijk altijd wel, maar sinds ik de nieuwe Private Collection in huis heb ben ik positief verrast. Wat een waanzinnige luxe geuren zijn dit! Ik probeer geregeld nieuwe geuren uit in huis, maar tot nu toe heb ik nog niet echt een blijvertje gevonden (behalve amberblokjes dan). De producten uit de nieuwe Rituals Private Collection vind ik echter helemaal te gek! De geurstokjes geven een luxe geur af die me doet denken aan een subtiel parfum in een luxe boutique hotel. Als ik het huis binnenloop, ruik ik de geur al, maar alsnog is het niet te overheersend of te chemisch. Er zijn trouwens vier geurlijnen in deze collectie en van de geurstokjes heb ik de geur “Orris Mimosa”. Deze geur is verreweg mijn favoriet tot nu toe!

De roomspray kreeg ik in de geur “Imperial Rose”. Deze is ook lekker en blijft lang hangen, maar is toch net wat minder dan m’n Orris Mimosa geurstokjes. De geurkaars die ik van Rituals mocht ontvangen, is wel weer een groot succes. Daarvan kreeg ik de “Sweet Jasmine” geur en daar ben ik ook helemaal weg van. Kortom, als je de kans hebt, ga deze geuren zeker even ruiken, want dit is echt een nieuw niveautje Rituals geuren in mijn beleving.

Rituals Private Collection

Bloomon Atelier collectie

De Bloomon boeketten ken je vast wel. Ik heb zelf jarenlang een abonnement gehad en ik was altijd enthousiast over de mooie bloemen. Naast de original lijn komt Bloomon nu met de nieuwe Atelier collectie. Deze bloemenlijn bestaat uit experimentele creaties van bloemkunstenaars die de trend zetten in floral design. Ik was op het lanceringsevent aanwezig en ontving ook al één van de eerste boeketten uit de nieuwe Atelier collectie. Bloomon noemt de Atelier lijn ook wel een verrrassingsmenu van je favoriete restaurant. Je weet namelijk van tevoren niet hoe de kleur, formaat, vorm of uitstraling van de boeketten gaan zijn. Dit kan een uitdaging vormen bij het vinden van de juiste vaas voor je ontvangen boeket, maar Bloomon speelt hier slim op in door een vazenpakket aan te bieden voor €29. Je ontvangt dan 3 verschillende vazen voor je Atelier boeketten. Bij je Atelier boeket komt een handleiding met hoe je de bloemen kunt schikken en welke van de 3 vazen hiervoor geschikt is.

Ik ontving zelf een Atelier boeket en ik moet zeggen dat het wel heel wat anders is dan de normale Bloomon bloemen. De vaas ontving ik helaas pas een dag later, dus de bloemen had ik intussen in een eigen vaas geschikt (wat op zich ook prima ging). Ik vind het boeket mooi en bijzonder en met de handleiding kon ik het boeket ook goed schikken. Enige kanttekening is dat ik het boeket moeilijk wist te plaatsen in m’n interieur. De bloemen zijn zo opvallend van vorm dat je je boeket het liefst op een eigen tafeltje ergens zou uitstallen, maar daar heb ik helaas geen plek voor. Op de salontafel kwamen ze niet goed tot hun recht, dus nu heb ik ze op de eettafel staan. Op zich mooi, maar ik denk dus dat ze in een woonkamer met meer ruimte nog beter tot hun recht komen.

Een Bloomon Atelier boeket kost €25,95 inclusief bezorging. Op http://bloomon.nl/atelier kun je je aanmelden voor de wachtlijst.

Bloomon Atelier collectie

Beddinghouse Sabor Red dekbedovertrek

De luipaardprint blijft favoriet, zowel in kleding als in het interieur. Beddinghouse biedt met dekbedovertrek Sabor Red een mooi gestylde variant voor in de slaapkamer, helemaal binnen deze trend. Dekbedovertrek Sabor Red past ook helemaal in de trend van terracotta en steenrode tinten. Dit is dan ook mijn persoonlijke favoriet. Liever een ander kleurtje? Je kunt ook slapen onder een luipaardprint in goud of groen. Het dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoen en je koopt een tweepersoons Sabor dekbedovertrek vanaf €89,95.

Beddinghouse Sabor Red
Beddinghouse Sabor Red

Nieuwe IXXI collectie

IXXI ken je misschien wel van de wanddecoratie bestaande uit vierkante kaartjes. Wij hadden er al jaren eentje in de slaapkamer hangen. De laatste tijd was ik die een beetje zat geworden en hoe leuk is het dan dat ik van IXXI iets nieuws uit mocht zoeken. De nieuwe collectie was helemaal in m’n straatje en ik ging voor een enorme IXXI met kraanvogels erop. Beetje Japans, een stuk donkerder dan onze vorige IXXI en echt een eyecatcher. Dit werk heet “Two cranes on a snowy pine branch” en het formaat dat wij hebben, kost €159.

IXXI

Dit waren de leukste nieuwtjes op interieurgebied die ik heb ontdekt deze maand. Stiekem begin ik inmiddels een beetje uit te kijken naar alle kerstdecoratie en heeeel stiekem heb ik al wat kerstballen en andere decoratie aangeschaft….. Wordt vervolgd 😉

styled by sabine signature

Vind je mijn blog leuk en wil je me op eenvoudige wijze steunen? Mijn blogs bevatten geregeld affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij merkt hier zelf verder niks van). Ook kun je mijn partnerlink gebruiken als je iets bij Bol.com wilt bestellen (deze vind je bovenaan in het menu). Alvast heel erg dank hiervoor!