Afgelopen week ontving ik een erg leuk pakketje van onze pakketbezorger. Het was een doos met daarin twee items van de webshop Sabo Handmade. Vandaag vertel ik je meer over deze toffe producten en webshop én laat ik zien hoe je de items kunt stylen in je huis.

sabo handmade label

interieur en meer

Sabo Handmade is de webshop van Fenne en Lise, twee vriendinnen. Zij ontwerpen unieke producten op het gebied van lifestyle en interieur. Zo vind je in de webshop fotohouders, dienbladen, vlaggenlijnen en nog een heleboel andere leuke accessoires. Het leukste van dit alles is, is dat je een aantal van deze items ook kunt laten personaliseren. Zo kun je o.a. de vlaggenlijnen met je eigen tekst bestellen. Een goed idee voor bijvoorbeeld een verjaardag of geboorte. Hier vind je een aantal van de persoonlijke creaties die ze kunnen maken met hun producten.

sabo handmade cadeau

een cadeautje bezorgd

Het pakketje dat ik ontving, zag er echt uit als een cadeautje. Beide producten waren heel gezellig ingepakt, inclusief een lief handgeschreven kaartje van Fenne en Lise. Voor het bestellen van een cadeau voor iemand ben je hier dus aan het juiste adres. In mijn pakket vond ik de houten fotohouder en een klembord. De fotohouder koop je in de webshop voor slechts € 3,95 en het klembord is van jou voor € 7,95. Bij het klembord ontvang je ook nog twee grappige witte kaartjes. Deze heb ik uiteindelijk niet op het klembord geklemd, maar wel gebruikt in de fotohouder. Momenteel heb ik de kaartjes met wat washitape aan de muur gehangen, wat een leuk effect geeft op een gekleurde muur.

klembord letterbak sabo

sabo handmade fotohouder
de items in huis

Het klembord heeft een mooi plekje in de letterbak gekregen. Ik heb er nu een leuke quote op geklemd, maar je kunt uiteraard ook kiezen voor een foto of print. De kaartjes die erbij zitten vind ik zelf net te klein qua formaat om goed te kunnen gebruiken op het klembord, maar deze kun je wel weer leuk in de fotohouder zetten.  Naast de kaarten kun je je fotohouder uiteraard ook gewoon gebruiken voor foto’s, een andere mooie ansichtkaart of ook weer een quote. Ik doe zelf aan handlettering, dus ik vind het ook tof om m’n eigen creaties uit te stallen in de fotohouder of op het klembord. Momenteel heeft m’n visitekaartje een plekje in de fotohouder gekregen.

sabo handmade fotohouder

sabo handmade fotohouder

 

Kortom, als je op zoek bent naar iets leuks voor je interieur of naar een (persoonlijk) cadeau, raad ik je aan om zeker even een kijkje te nemen bij Sabo Handmade.

klembord sabo handmade

Dit artikel is een samenwerking met Sabo Handmade.

Vind je mijn blog leuk en wil je me op eenvoudige wijze steunen? Mijn blogs bevatten geregeld affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij merkt hier zelf verder niks van). Ook kun je mijn partnerlink gebruiken als je iets bij Bol.com wilt bestellen (deze vind je bovenaan in het menu). Alvast heel erg dank hiervoor!