Ter ere van het 90-jarige bestaan van Pokon werd via een winactie een groene make-over ter waarde van 1000 euro verloot. Hilde was de gelukkige winnares en ik mocht haar woonkamer restylen én fotograferen. Vandaag het resultaat!

Een groene make-over

Omdat Pokon natuurlijk hét merk is op het gebied van plantenvoeding en potgrond, kreeg de winnaar een groene make-over. Iets met veel planten dus. Winnares Hilde had eigenlijk al heel veel planten in huis, dus ik besloot te gaan voor één grote plant en verder vooral kleinere, om haar woonkamer nog wel leefbaar te houden. Naast de planten mocht ik me natuurlijk uitleven met de verdere styling. De woonkamer van Hilde leende zich goed voor een make-over, want de stijl was tot dan toe vrij neutraal.

Ik ging voor een ander vloerkleed om de zithoek wat op te frissen. Daarnaast wilde ik wat meer speelse vormen in haar woonkamer brengen. Dit heb ik gedaan met o.a. een ronde tafel, een plantentafel in de vorm van een blad en een ronde spiegel boven de eettafel.

In Hilde’s woonkamer zag je veel donkere kleuren terug, zoals bijvoorbeeld de muurkleur en de bank. Ik heb er daarom voor gekozen om meer frisse tinten in de styling te brengen, zoals roze, okergeel en off-white. De rotan tafel geeft een fijne natuurlijke touch en de gouden details geven een warm effect.

Het resultaat: foto’s en video

Deze make-over was voor mij niet alleen een stylingklus, maar ook meteen een fotografie-opdracht. Ik mocht het resultaat namelijk ook zelf fotograferen voor Pokon. Hartstikke leuk om te doen! Daarnaast zorgde Pokon zelf voor een filmploeg die een hele toffe video maakte over het proces en het resultaat. Hieronder vind je een selectie van dit beeldmateriaal. Ben je benieuwd waar de producten vandaan komen? Scroll dan nog even verder naar beneden, want daar heb ik geprobeerd zoveel mogelijk producten te linken.

pokon make-over
Before woonkamer
pokon make-over
Woonkamer after
pokon make-over
pokon make-over
pokon make-over
Planten: Alocasia Zebrina & Philodendron Squamiferum
pokon make-over
pokon make-over
pokon make-over
Check ook de video van deze make-over!

Productenlijst

Wil je meer info over alle planten die we gebruikt hebben? Check dan het artikel van Pokon over de kamerplanten.

Ik ben benieuwd wat jij van de make-over vindt! Geslaagd resultaat? Als je zelf ook stylingadvies wil voor je woonkamer of misschien wel hele huis, check dan de mogelijkheden voor een interieuradvies aan huis.

styled by sabine signature

Vind je mijn blog leuk en wil je me op eenvoudige wijze steunen? Mijn blogs bevatten geregeld affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij merkt hier zelf verder niks van). Ook kun je mijn partnerlink gebruiken als je iets bij Bol.com wilt bestellen (deze vind je bovenaan in het menu). Alvast heel erg dank hiervoor!