De posters van webshop Desenio had ik al vaker voorbij zien komen op Instagram. De Scandinavische stijl hiervan spreekt mij aan en ik was dan ook blij toen ik zelf ook een mailtje ontving van Desenio of ik wilde samenwerken. Ik kan je alvast zeggen dat de posters net zo tof zijn als op de Instagramplaatjes en ik mag jullie ook nog verblijden met een kortingscode.

Desenio posters

Posters uit Scandinavië

Desenio is een webshop die oorspronkelijk uit Zweden komt. Inmiddels hebben ze ook een Nederlandse site, maar je aankopen komen nog steeds uit Zweden vandaan. Desenio verkoopt posters en lijsten in de herkenbare Scandinavische stijl. Minimalistische lijsten dus in basiskleuren als zwart, wit en hout. De posters zijn er in allerlei formaten en met allerlei afbeeldingen. Mocht je door alle verschillende posters willen scrollen online, dan ben je denk ik wel een halve dag zoet. Wat een keuze hebben ze hier! Ik heb het zelf vooral in de botanische hoek gezocht, waardoor het uitzoeken iets minder chaotisch werd. Dit is ook meteen wel een handige functie van de website; je kunt namelijk de posters op thema of op kleur selecteren. Maakt het iets overzichtelijker.

Desenio posters

Bezorging

Enig minpuntje dat ik heb kunnen ontdekken, is dat ik de informatie over de bezorging op de website niet helemaal duidelijk vind. Ik las namelijk bij mijn bestelling dat bij posters of lijsten > 21×30 cm (dit is al gauw bij een poster natuurlijk), je bestelling bij een GLS punt wordt afgeleverd. Vervolgens hoefde ik geen GLS ophaalpunt te kiezen en bleek uiteindelijk ook dat mijn bestelling gewoon thuis werd afgeleverd. Niet helemaal duidelijk dus. Mijn pakket kwam trouwens precies een week na het plaatsen van mijn order aan. Dit klopt dus met de levertijd van 3-8 werkdagen die op de site stond aangegeven. Helaas niet zo snel als met een bestelling binnen Nederland, maar wel te overzien dus.

Desenio posters

Botanische sfeer

De posters zelf zijn helemaal zoals verwacht. Een mooie matte kwaliteit en fijne bijpassende lijsten. Ik koos voor de houten lijsten, die een eikenkleur hebben. De posters die ik uitkoos, zijn eigenlijk allemaal binnen hetzelfde thema: botanisch. Ik ben dol op planten en vind het leuk om dit ook terug te laten komen in andere decoratie. Doordat de kleuren hierdoor ook ongeveer hetzelfde zijn, passen de posters heel goed bij elkaar. Hierdoor kan ik dus verschillende posters op verschillende plekken in huis combineren. Lekker flexibel!

Desenio posters

Namen posters van links naar rechts: Strelitzia leaf – Cactus – Plant on pink two – Cactus flower – Pink opuntia

Stylen met de posters van Desenio

Ik heb ervoor gekozen om de posters niet aan de muur te bevestigen, zodat ik ze door het hele huis kan verplaatsen. Zo hebben we een fotorichel boven het bed in de slaapkamer, waar de botanische posters in formaat 30 x 40 cm perfect mooi naast elkaar passen. Hoewel het allemaal verschillende afbeeldingen zijn, creëert de eenheid in lijsten en formaten toch een rustig geheel. Voor de afwisseling verplaats ik soms een aantal posters naar de woonkamer, waar ik ze op het tv kastje of op een bankje tegen de muur plaats.

Desenio posters

Naam grote poster: Pink stairs

Het bankje wat je trouwens tegen de muur ziet staan, stond voorheen op de slaapkamer. Opeens leek het me een leuk idee om deze voor de Heart Wood muur te zetten met de grootste poster erop. Dat staat onwijs leuk al zeg ik het zelf! Sowieso vind ik het altijd leuk om een grote poster op de grond tegen de muur te zetten of zoals hier dus op een bankje.

 

Ben je op zoek naar meer inspiratie met Desenio posters? Lees dan zeker even mijn artikel over het creëren van een posterwand zonder boren met Desenio posters.

 

Kortingscode!

Ben je enthousiast geworden over de posters en lijsten van Desenio? Dan heb ik goed nieuws voor je! De code “SABINE” geeft je 25% korting op posters tussen 5 en 7 december. Volg @desenio ook op Instagram voor nog meer inspiratie.

Let op: de code is niet geldig op handpicked -/collaboration posters of lijsten. 

 

Desenio posters

Vind je mijn blog leuk en wil je me op eenvoudige wijze steunen? Mijn blogs bevatten geregeld affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij merkt hier zelf verder niks van). Ook kun je mijn partnerlink gebruiken als je iets bij Bol.com wilt bestellen (deze vind je bovenaan in het menu). Alvast heel erg dank hiervoor!