Als je me al wat langer volgt, weet je dat ik afgelopen zomer als stylist een make-over mocht realiseren voor Pokon. De winnaar van de Pokon winactie won daarbij een hele toffe groene make-over van haar woonkamer t.w.v. €1000. Dit keer is de prijs van de Pokon winactie nog mooier; je kunt een groene make-over door mij ter waarde van €2500 winnen.

Groene make-over bij Hilde

Misschien heb je het al voorbij zien komen als je recent in het tuincentrum bent geweest, maar Pokon heeft weer een waanzinnige winactie. Bij de vorige winactie mocht ik ook de make-over verzorgen en deze was ontzettend geslaagd. Winnares Hilde was erg blij met haar nieuwe woonkamer vol mooie planten. Ben je nieuwsgierig naar deze make-over? Neem dan nog even een kijkje bij het artikel waarin de foto’s en video van deze groene make-over te zien zijn.

pokon make-over
Zo was de woonkamer van winnares Hilde
pokon make-over
En dit was het resultaat na de Pokon make-over

Win de make-over t.w.v. €2500!

Zou je het ook leuk vinden als ik bij jou thuis kom om je woonkamer een compleet nieuwe look te geven? Doe dan mee! Als je wint, kom ik met een budget van €2500 je interieur een make-over geven. Je krijgt dus niet alleen heel veel nieuwe planten, maar je woonkamer wordt ook voorzien van bijpassende meubels en accessoires. Klinkt goed toch?

Meedoen aan de actie gaat via Instagram. Je plaatst een foto op je Instagram feed van je woonkamer hoe deze er nu uitziet. Om te zorgen dat wij je deelname kunnen zien, gebruik je daarbij de speciale hashtag: #pokonmakeover. Zo hebben wij een mooi overzicht van alle deelnames. Als je dit hebt gedaan, moet je daarna nog even het formulier invullen op de website van Pokon.

Heb je nog geen Instagram account? Geen nood, want deze kun je heel gemakkelijk aanmaken. Verder heb je nog even de tijd om mee te doen aan de actie. Aanmelden kan namelijk nog t/m 14 december. De winnaar wordt ook in december bekend gemaakt en in januari gaat de make-over plaatsvinden. Wie weet sta ik dan in het nieuwe jaar wel in jouw woonkamer om deze een frisse look te geven!

Zie ik jou in januari?

Ik kijk er in elk geval weer ontzettend naar uit en kan niet wachten tot januari. Heb je me nou gespot op de reclameborden in een tuincentrum? Dan vind ik het altijd superleuk als je dit laat weten. Ik kreeg al veel leuke foto’s doorgestuurd via Instagram. Gelukkig heb ik thuis ook een bord met m’n eigen hoofd erop (best bijzonder!) en kon ik dus met mezelf poseren voor deze blog 😉

styled by sabine signature

Vind je mijn blog leuk en wil je me op eenvoudige wijze steunen? Mijn blogs bevatten geregeld affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij merkt hier zelf verder niks van). Ook kun je mijn partnerlink gebruiken als je iets bij Bol.com wilt bestellen (deze vind je bovenaan in het menu). Alvast heel erg dank hiervoor!