Tijd voor een persoonlijke update op mijn blog. De maand mei is vandaag begonnen en ik merk dat er de laatste tijd weer veel leuke dingen op mijn pad komen die ik graag met jullie wil delen. Waar de eerste maanden van het jaar redelijk rustig waren qua blog campagnes, begint het nu weer lekker te lopen. Ik vertel je waar ik allemaal mee bezig ben én heb nog een hele leuke groene winactie voor je!

De tuin in!

Het tuinseizoen is inmiddels behoorlijk aangebroken, dus er komen zeker wat tuinblogs aan de komende maanden. Elk jaar probeer ik onze kleine tegeltuin met een klein budget weer een stukje sfeervoller te maken. Inmiddels staat de moestuinbak behoorlijk vol met kruiden en andere plantjes, dus dat is al een project dat gelukt is. Misschien leuk om later dit seizoen eens een update te geven over hoe wij de moestuinbak gebruiken in onze minituin en wat we zoal gekweekt hebben?

Wil je nog even terugzien hoe ik onze tegeltuin vorig jaar een make-over gaf, dan kun je dit artikel checken.

Bezoekersaantallen

Op Instagram meldde ik het al even: de bezoekersaantallen van mijn blog zijn flink aan het groeien. Iets waar ik erg blij mee ben! Zo leuk om te zien hoe steeds meer mensen mijn blog vinden. In de maand maart haalde ik voor het eerst meer dan 20.000 unieke bezoekers binnen op StyledbySabine.com en in de maand april waren dit er zelfs nog meer.

Nog niet zo lang geleden besloot ik ook een mailinglijst op te zetten. Ik had hier weinig van verwacht, maar ik merk dat er nog elke dag nieuwe aanmeldingen binnenkomen voor het ontvangen van de nieuwsbrief. Ik probeer eens in de maand een mailtje te sturen met wat leuke tips en andere weetjes op het gebied van interieur en planten.

Nieuw: voorbeeld interieuradvies opvragen

Een groot deel van mijn werk bestaat uit het geven van interieuradviezen bij mensen thuis. Daarbij geef ik in elk geval altijd een mondeling advies, maar bied ik ook als optie aan om dit advies door mij te laten uitwerken.  Veel klanten kiezen hiervoor en ik merk dat ze altijd erg blij worden van het moodboard en de shopping list die ze dan ontvangen. Ik merkte ook dat klanten niet altijd goed wisten wat ze konden verwachten van deze uitwerking, dus ik heb een nieuwe optie toegevoegd aan de website. Je kunt nu op mijn interieuradvies pagina je naam en e-mailadres achterlaten om een voorbeeld van zo’n uitgewerkt advies te ontvangen. Zo zie je precies hoe zo’n moodboard en shopping list eruit komen te zien en wat je dus kunt verwachten. Dat maakt de keuze voor een interieurstyling pakket dat bij jou past weer een stuk makkelijker!

Win een groene make-over!

Omdat Pokon dit jaar 90 jaar bestaat, hebben zij een hele gave winactie. Je kunt namelijk een groene make-over winnen ter waarde van 1000 euro! En het leuke is, ik kom je woonkamer dan de make-over geven! Dus zou jij wel een echte urban jungle voor je woonkamer willen winnen, gestyled door mij? Doe dan mee aan de winactie op de website van Pokon en wie weet zie ik je binnenkort. Meedoen kan t/m donderdag 30 mei.

styled by sabine signature

Vind je mijn blog leuk en wil je me op eenvoudige wijze steunen? Mijn blogs bevatten geregeld affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij merkt hier zelf verder niks van). Ook kun je mijn partnerlink gebruiken als je iets bij Bol.com wilt bestellen (deze vind je bovenaan in het menu). Alvast heel erg dank hiervoor!