Over2018-08-29T17:56:11+00:00

Mijn naam is Sabine, ik ben 30 jaar en op StyledbySabine.com komen drie grote passies van mij samen: interieurstyling, fotografie en schrijven.

Interieurstyling

Als interieurstylist help ik mijn klanten met het inrichten van hun woning op zo’n manier dat hun interieur hun persoonlijkheid reflecteert. Een huis moet als een warme deken aanvoelen en ik wil dat mijn klanten dat ervaren zo gauw ze binnen stappen. Mijn missie is geslaagd als de (vaak verschillende!) woonsmaken van mijn klanten bijeen zijn gebracht in een interieur waarin zij zich thuis voelen. Dit betekent ook dat ik altijd met mijn klanten meedenk over het zo functioneel mogelijk maken van hun inrichting. Want wat heb je immers aan een mooi interieur als je er vervolgens niet handig en prettig in kunt leven en functioneren?

Ook in mijn eigen huis ben ik continue bezig met interieurstyling. Ik vind het heerlijk om dingen te veranderen in huis en ben niet bang om eens een andere kleur aan de muren te geven. Bijna dagelijks heb ik wel nieuwe ideeën voor mijn eigen huis en ik geniet ervan om deze vorm te geven. Het mooiste compliment vind ik dan altijd het feit dat mijn vriend de veranderingen in huis vaak niet eens opmerkt. Dit bevestigt me altijd dat het weer een mooi rustig geheel is geworden.

interieurstylist Amsterdam
Mogelijkheden interieuradvies

Fotografie

Als je mij een aantal jaar geleden had verteld dat fotografie één van mijn grootste hobby’s zou worden, had ik je vierkant uitgelachen. Ik dacht altijd dat fotografie niks voor mij was en dat ik het niet zou kunnen. Tot het moment kwam dat mijn schoonmoeder mij haar Nikon D90 camera uitleende. Maandenlang lag het ding in de studeerkamer op me te wachten, tot ik besloot dat mijn nieuwe missie was om echt te leren fotograferen. En als ik iets wil leren, dan ga ik er helemaal voor. Mijn doel werd om de camera te kunnen begrijpen en te beheersen. Natuurlijk begon ik met het lezen van allerlei informatie over sluitertijden, diafragma, etc. Gaandeweg bleek echter dat je fotograferen leert door het gewoon te doen.

Na heel wat oefenen, weet ik inmiddels precies wat de verschillende instellingen voor mijn foto doen. Ook is de Nikon D90 ondertussen vervangen voor een andere Nikon én nieuwe lenzen, waar ik bijna dagelijks vele foto’s mee maak. Het bewerken ervan heb ik mezelf ook aangeleerd en ik weet dan ook goed mijn weg te vinden in de Adobe programma’s.

Schrijven

Al vanaf jonge leeftijd houd ik van taal en schrijven. Op de basisschool vond ik werkstukken maken heerlijk en ook op de middelbare school schreef ik graag essays voor bijvoorbeeld de vakken Nederlands of filosofie. Collega’s later noemden mij weleens “de taalnazi”, want correcte spelling vind ik ook erg belangrijk. Mijn blog is dus voor mij een ideale manier om mijn liefde voor taal en schrijven te combineren met mijn andere twee hobby’s. Ik vind het erg belangrijk dat mijn artikelen prettig te lezen zijn, dat ze taalkundig goed in elkaar zitten en dat mijn tekst mijn gedachten goed vertegenwoordigt.

fotograferen met donker weer
Mogelijkheden interieurfotografie

STYLEDBYSABINE.COM

Op StyledbySabine.com geef ik je inspiratie voor je interieur, laat ik je zien waar je de leukste items kunt scoren en kun je geregeld binnenkijken in ons huis. Wil je elke dag een nieuw plaatje zien en geïnspireerd worden door de steeds wisselende aankleding van ons interieur? Volg mij dan ook op Instagram of Facebook.

Om contact met mij op te nemen kun je een e-mail sturen naar info@styledbysabine.com of vul je het contactformulier op de website in. Interesse in een samenwerking met een interieurblogger? Lees dan meer over de mogelijkheden en download direct mijn mediakit.