Over Sabine

De korte samenvatting

  • Blogt over interieur, mode, lifestyle en meer op StyledbySabine.com én geeft een kijkje in haar huis en leven op Instagram. 

  • Interieurstylist vol met concrete tips voor een sfeervol huis.

  • Leert het liefst elke week wat nieuws en heeft oneindig veel hobby’s.

  • Maakt haar kinderdromen waar met het rijden in haar 2 oldtimers en het halen van haar vliegbrevet.

  • Ziet haar positieve mindset als de grootste reden voor haar succes.

Interieurstylist en interieurblog
interieurblogger & interieurstylist

Bio

Geboren in 1987, woonde ruim 10 jaar in Amsterdam, maar inmiddels in het mooie Broek in Waterland. Gelukkig met vriend, twee Ragdoll katten, een Basset Hound en zo’n 60 kamerplanten. 

Online influencer

Het begon allemaal met mijn Instagram account Styled by Sabine. Ik deelde foto’s van mijn interieur, maar deze eeuwige kletskous wilde meer ruimte om haar verhaal kwijt te kunnen. Zo ontstond mijn interieurblog en herontdekte ik mijn passie voor schrijven. De 200 bezoekers van de eerste maand werden er binnen een jaar ruim 10.000 per maand en inmiddels groeit dit aantal nog steeds (in 2023 zelfs >30.000 per maand). Ik vind het fantastisch om zoveel mensen te kunnen inspireren en mijn liefde voor styling te kunnen delen met een enthousiast publiek. Mijn blog groeide van een “gewone” interieurblog naar een blog met veel meer persoonlijkheid. Zo vertel ik inmiddels ook over mijn passie voor mode, vintage en creativiteit en geef ik ook op Instagram veel meer een inkijkje in mijn leven in Broek in Waterland. Ik vlog met regelmaat op Instagram Stories en laat daar bijvoorbeeld ook mijn werk, hobby’s, outfits, oldtimers, vlieglessen en eigenzinnige huisdieren zien.

Interieurstylist

Met het stylen en veranderen van ons eigen interieur kan ik bezig blijven. Gelukkig kan ik door mijn werk als interieurstylist m’n ei ook kwijt bij het helpen van mijn klanten met het inrichten van hun woning. Ik word blij van het combineren van materialen, kleuren en producten en daardoor het creëren van de juiste sfeer. Ik ben praktisch ingesteld en mijn klanten meestal ook, dus bij mij vind je vooral “hands on” adviezen en concrete tips. Zo maak ik elke maand weer een heleboel klanten blij met een bezoek aan huis, waarna zij lekker zelf aan de slag kunnen. 

Interieurstylist en interieurblog

STYLEDBYSABINE.COM

Op StyledbySabine.com geef ik je inspiratie op het gebied van interieur en mode, geef ik je tips voor leuke DIY projecten en kun je geregeld binnenkijken in ons huis en in mijn leven. Wil je nog meer interieur & outfit inspiratie opdoen? Volg mij dan ook op Instagram of Facebook. Op Instagram vind je ook geregeld vlogs in stories, waarin ik je meeneem in mijn leven, creativiteit en laat ik mijn eigenzinnige huisdieren zien.

Om contact met mij op te nemen kun je een e-mail sturen naar info@styledbysabine.com. Interesse in een samenwerking met een blogger? Lees dan meer over de mogelijkheden.