Volgen jullie Stek magazine ook? Ik leerde dit online woonmagazine enkele maanden geleden kennen via Instagram. Ze posten niet alleen op Instagram en op hun website inspirerende plaatjes, maar brengen ook elke 6 weken een online magazine uit dat je via hun app kunt lezen.

 

Kortom, ik volgde ze al een tijdje toen ik een oproepje las waarbij je je kon aanmelden als nieuwe binnenkijker voor hun website. Ik uploade direct een paar foto’s van ons huis en via Instagram kreeg ik meteen mooie complimenten van Stek over mijn foto’s. Ik was dit alweer vergeten toen ik afgelopen vrijdag een mailtje ontving van Stek om te vertellen dat mijn huis als binnenkijker op de website was geplaatst. Supertrots ben ik natuurlijk en toen ze ook nog twee plaatjes van mij op Instagram plaatsten, stond ik helemaal te stuiteren.

 

Goede reden dus wat mij betreft om jullie ook via mijn blog hiervan kort op de hoogte te brengen. De binnenkijker van ons huis is hier te vinden op de website van Stek magazine.

image2