Online interieuradvies

A

ls interieurstylist heb ik de afgelopen jaren honderden klanten geholpen met mijn interieuradviezen. Geregeld kreeg ik de vraag “geef je ook online interieuradvies?”. Mijn antwoord daarop was altijd nee, maar sinds kort heb ik mijn diensten uitgebreid met het online interieuradvies.

Het online advies is dé quick fix voor jouw woonkamer of slaapkamer! Met mijn concrete tips kun je namelijk direct aan de slag. Je krijgt een persoonlijk kleuradvies (verf en eventueel ook behang), een shopping list met 5-10 items die helemaal in jouw gewenste stijl passen en een lijstje met mijn tips om van jouw woonkamer (of slaapkamer) echt een plaatje te maken.

Heb jij dus zin om je interieur eens echt lekker aan te pakken? Laat mij dan met je meedenken! Het online interieuradvies is laagdrempelig, helemaal afgestemd op jouw wensen en voorkeuren én binnen twee weken in je mailbox. Uiteraard zijn de kosten ook een stuk lager dan van een “live” advies bij jou aan huis.

Voor slechts €175 ontvang je van mij een superleuke mail met al mijn tips voor jouw woonkamer (of slaapkamer/andere ruimte) op een rijtje met daarbij een persoonlijk kleuradvies én een shopping list.

online interieuradvies

Online interieuradvies door Sabine

Online interieuradvies

Zo werkt het

Dit vraag ik van jou:

Uiteraard heb ik jouw input nodig voor ik aan de slag kan! Ik ontvang per e-mail graag foto’s van de ruimte waar het om gaat. Verder ben ik benieuwd naar jouw stijl en wensen. Ik wil je dan ook vragen om een aantal plaatjes te verzamelen van interieurs die jou aanspreken. Dit kan bijvoorbeeld  via een Pinterest bord waarvan je mij de link stuurt. Of je stuurt me per e-mail gewoon wat van je favoriete plaatjes. Indien beschikbaar ontvang ik verder ook graag een plattegrond van de woning.

Bij het online advies mag je hele specifieke vragen stellen, als “welke wanddecoratie kan hier het beste komen?”. Maar je kunt er ook voor kiezen om het open te laten en je door mijn ideeën voor jouw interieur te laten verrassen.

Dit ontvang je van mij:

Binnen twee weken nadat ik jouw input heb verkregen, vind je mijn advies in je mailbox. Dit advies bestaat uit een pagina vol met tips voor de ruimte waar je advies voor vraagt. Daarbij ontvang je een kleuradvies (met exacte verfkleuren geschikt voor jouw ruimte) en een shopping list. Deze shopping list bestaat uit zo’n 5-10 items (meubels en accessoires) die heel goed in jouw interieur passen. Natuurlijk vermeld ik daarbij ook precies waar je deze items kunt kopen en wat ze kosten. Het leuke aan de shopping list is dat je ook direct ziet hoe alles bij elkaar past. Zo krijg je echt al een beetje een beeld en weet ik zeker dat je meteen zin krijgt om aan de slag te gaan!

Bestel jouw online interieuradvies

Zo ziet een shopping list eruit

Online interieuradvies
Online interieuradvies
online interieuradvies
Online interieuradvies

Bestel jouw online interieuradvies

Alles op een rijtje

  • Je ontvangt advies voor één ruimte, bijvoorbeeld de woonkamer of een slaapkamer.
  • Ik ontvang van jou duidelijke foto’s van de ruimte, indien beschikbaar een plattegrond (of afmetingen), plaatjes van jouw stijl en een lijstje met jouw wensen.
  • Je ontvangt van mij een interieuradvies per mail bestaande uit een document met al mijn tips voor jouw interieur, een kleuradvies en een shopping list met 5-10 items.
  • Prijs: €175 (incl BTW). 
Bestel jouw online interieuradvies

Je kunt het online interieuradvies direct online bestellen en afrekenen via iDeal. Na de betaling ontvang je een bevestiging per e-mail van je bestelling. Ik neem daarna binnen 48 uur contact met je op via e-mail om je te vragen naar de benodigde input en foto’s. Let er dus goed op dat je een correct e-mailadres invult. Heb je vragen? Mail mij dan op info@styledbysabine.com.

online interieuradvies

Ik stelde het al lange tijd (2 jaar!) uit om de puntjes op de i te zetten in mijn huis. Eén bezoek van Sabine en er waren meteen een heleboel dingen opgelost waar ik zelf eindeloos mee worstelde. Mijn woning is nu eindelijk echt zo gezellig als ik dat wilde. Heel erg blij met Sabine!

Lydia, Amsterdam

Nog steeds heel blij met je advies, raad je overal aan!

Ines en Jurjen, Amsterdam

Veel dank voor jouw deskundig advies bij ons thuis. Je hebt ons goed op weg geholpen en we sturen je zeker wat foto’s van het resultaat.

René en Jissie, Heemstede

Ik wil je nogmaals bedanken voor je bezoek. Het heeft me echt geholpen en geïnspireerd om mijn huisje verder aan te pakken en weer mooi te maken!

Janneke, Amsterdam

Jij wist onze vage ideeën om te zetten in concrete voorbeelden die helemaal bij ons passen. Precies wat we nodig hadden, dankjewel!

Saskia, Haarlem

We zijn zo ontzettend blij met de make-over die Sabine onze woonkamer heeft gegeven. Sabine wist onze wensen feilloos om te zetten in de praktijk. Het bijzondere vinden wij ook dat onze woonkamer leefbaar is gebleven, óók voor onze kinderen! Onze woonkamer is veranderd van een kille ruimte naar een gezellige woonkamer vol met sfeer en kleur. Sabine is een kei in haar vak en dat zie je terug in het resultaat!

Monique, Barendrecht
Onze sessie met Sabine was precies wat we nodig hadden. Naast dat het heel gezellig was, begreep ze precies wat onze wensen waren en kon ze er goed op inspelen. We hebben een prachtig kleurenpalet voor ons nieuwbouwhuis uitgezocht samen en hele leuke ideeën qua interieur. Fijn ook dat we laagdrempelig contact mogen opnemen als het nodig is bij bijvoorbeeld het uitzoeken van een bank. Bedankt Sabine!
Aline en René, Amsterdam

Heel erg bedankt voor je goede en praktische adviezen. We hebben veel nieuwe ideeën opgedaan die we stapsgewijs kunnen aanpakken.

Annemarie, Amstelveen

Dankjewel voor alle fijne adviezen en tips. Ik ben helemaal in mijn nopjes met je concrete aanpak. Je hebt het juiste sfeertje neergezet.

Merel, Broek in Waterland

We hebben de afspraak als bijzonder prettig en nuttig ervaren, dank daarvoor!

Patrice, Bloemendaal

Sabine was able to bring our million ideas together and created spaces that reflected who we are as people. When you walk into our home, it feels like US. She totally nailed our style. Truly, we couldn’t have done it without her!

Michelle, Amsterdam

Wij zijn heel blij met jou! De keuze voor warmere tinten en structuren vinden we heerlijk. Veel meer gezelligheid!

Berith, Utrecht

Super fijne energie breng je mee! Leuk!

We vonden het een super leuke sessie vanmorgen en hebben nu nóg meer zin in ons nieuwe huis!

Sanne en Jordi, Utrecht