Zonder mooie vazen is een interieur wat mij betreft niet compleet. Niet alleen om een bos bloemen in te zetten, maar ook voor een aantal mooie takken of gewoon zonder inhoud. Ik ben er dol op! Recent kocht ik weer een prachtige nieuwe aanwinst en dat inspireerde me om dit artikel te schrijven. Ik laat je dé must-have vazen voor je huis zien, van de mooiste design vazen tot de meest budgetvriendelijke versies. Kijk mee!

 

Muuto Elevated vaas

 

Muuto elevated vaas roze Flinders

Deze staat zeer hoog op mijn verlanglijstje. Wat een mooi design en wat een toffe kleuren. Ik vind alle kleuren heel mooi, maar het liefst zou ik natuurlijk de roze hebben. De prijs heeft me tot nu toe tegengehouden om hem ook daadwerkelijk te kopen.

O.a. te koop bij Flinders voor € 99,00.

 

iitala alvar aalto vaas

iitala alvar aalto vaas

Ook deze vaas is niet goedkoop, maar heeft ook weer een prachtig ontwerp. Hier kun je verschillende losse bloemen heel mooi in schikken. De vaas is leverbaar in verschillende formaten en kleuren, waardoor je ze ook erg mooi met elkaar kunt combineren. Mocht je overwegen er één aan te schaffen, klik dan gauw even door naar de Bijenkorf. Hier zijn ze namelijk momenteel met 20% korting te koop.

O.a. te koop bij de Bijenkorf, normale prijs € 99,00, nu voor € 79,20.

 

H&M home vaas

H&M home vaas

Deze vaas heb ik al enige tijd op het oog. Deze vaas is heel mooi te stylen door er bijvoorbeeld één mooie tak met wat bladeren eraan in te zetten. Ook een paar eucalyptus takken staan hier erg mooi in. Natuurlijk kun je deze vaas ook gewoon gebruiken voor een bos bloemen, maar ik denk dat het design dan net iets minder mooi uitkomt. De prijs is super vriendelijk! Wel even opletten, want hij staat in de sale bij de H&M. Af en toe lijkt ie uitverkocht, maar dan komt ie opeens toch weer terug op de website.

Te koop bij H&M Home, normale prijs € 19,99, nu € 11,99.

 

kwantum vaas noal

Deze onwijs grote vaas is van de Kwantum. Zonder inhoud, gewoon ergens op de vloer, is het al een aanwinst voor je interieur. Het glas is van zware kwaliteit en hij is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Echt een aanrader en voor de prijs hoef je het niet te laten!

Te koop bij Kwantum voor € 39,00.

hella jongerius vaas voor ikea

hella jongerius vaas 2

Wat mij betreft hoort deze zeker thuis in het rijtje met must-have vazen. Ook al is deze vaas niet meer te koop, het blijft een plaatje en een verrijking van je interieur. Eerder schreef ik al een ode aan de Hella vaas en biechtte ik op er zelfs twee van in huis te hebben. De roze blijft mijn favoriet, maar ook de witte vind ik prachtig. De oorspronkelijke prijs was ooit € 35,00. Op dit moment gaan ze weg op Marktplaats voor de meest uiteenlopende bedragen.

Te koop via Marktplaats voor prijzen variërend van € 35,00 tot € 125,00.

 

hema vaas lichtblauw

Deze vaas heeft qua vorm wel iets weg van de Muuto vaas, maar dan met een veel vriendelijkere prijs. In twee formaten verkrijgbaar en ook nog eens in meerdere kleuren. Dit is de lichtblauwe variant, die ik het mooiste vind.

Te koop bij Hema, kleine variant voor € 4,00 en grote variant voor € 15,00.

 

house doctor shaped

Als laatste deze vaas van House Doctor. Deze te gekke vaas is leverbaar in drie kleuren. Dit is de kleur aubergine en duidelijk mijn favoriet (hoewel de groene kleur ook erg mooi is). Waarschijnlijk doet het model van deze vaas je ook weer aan de dure Muuto vazen denken, maar hierbij is de bodem toch net weer wat specialer. Qua prijs zit ie mooi tussen die van de Hema en het origineel in.

O.a. te koop bij LiL.nl voor € 28,80 (groot formaat voor € 39,65).

 

Dit zijn wat mij betreft dé must-have vazen voor je huis op dit moment. Welke vind jij het mooist? Of heb je er misschien al één of meerdere in je bezit? Ik hoor het graag!

Follow my blog with Bloglovin

 

Dit artikel bevat enkele affiliate links.

Vind je mijn blog leuk en wil je me op eenvoudige wijze steunen? Mijn blogs bevatten geregeld affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij merkt hier zelf verder niks van). Ook kun je mijn partnerlink gebruiken als je iets bij Bol.com wilt bestellen (deze vind je bovenaan in het menu). Alvast heel erg dank hiervoor!