Peper- en zoutstellen. Niet echt een productgroep waar ik ooit mee bezig was geweest. Tot schoonmoeder recent een peper- en zoutstel voor haar verjaardag vroeg. Er ging een wereld voor me open en ik kwam tot de conclusie dat er veel stijlvolle opties zijn. Thuis doen wij het nog altijd met een simpel setje van de supermarkt, maar vandaag laat ik je zien welke toffe sets ik tegenkwam in mijn zoektocht. Misschien leuk als cadeau voor de feestdagen of gewoon lekker voor jezelf.

 

Peugeot peper- en zoutstel

Peugeot zoutmolen

De Peugeot schijnt echt de Rolls Royce onder de peper- en zoutstellen te zijn. Ze gaan een leven lang mee en hebben de ultieme klassieke uitstraling. Schoonmoeder kreeg van ons een houten set en was er dolgelukkig mee. Kwalitatief, niet goedkoop, maar een favoriete set van vele thuiskoks.

Je koopt de Peugeot peper- en zoutmolens nu in de sale bij VT Wonen.

 

Puik Art Boeien peper- en zoutstel

Puik Art peper- en zoutstel

Dit design herken ik meteen als Puik Art (of Puik Design zoals het inmiddels heet). Minimalistisch, speels en met gebruik van kurk. Zoek je een hippe set die perfect in een Scandinavisch interieur past? Dan is dit de set voor jou. Enig nadeel: dit is een basic set zonder molen.

De Puik Art set bestel je makkelijk via VT Wonen.

 

Menu roze peper- en zoutstel

Dit is toch wel een pareltje onder de peper- en zoutsets wat mij betreft. Roze is natuurlijk een kleur waar ik sowieso warm van word. Deze kleuren roze doen het hem helemaal voor mij en het strakke design staat prachtig op een mooi gedekte tafel. Er zijn ook andere kleuren, mocht je wat minder blij worden van roze.

Ook deze set shop je bij VT Wonen.

 

Kahler design peper- & zoutmolen

peper- en zoutmolen

Deze peper- en zoutmolens combineren een klassiek design met een strakke, Scandinavische touch. Te verkrijgen met een witte – of antraciet knop, dus ook leuk om deze twee te combineren. Op de foto zie je de kleine versie van € 49,90 per stuk. Er is ook een grotere versie met uiteraard een hoger prijskaartje.

Je bestelt deze molens hier.

 

Je ziet dat peper- en zoutmolens ook echt stijlvolle tafelaccessoires kunnen zijn. Heb jij al zo’n mooie set in huis of houd je het bij een simpele versie?

 

Dit artikel bevat enkele affiliate links.

Vind je mijn blog leuk en wil je me op eenvoudige wijze steunen? Mijn blogs bevatten geregeld affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij merkt hier zelf verder niks van). Ook kun je mijn partnerlink gebruiken als je iets bij Bol.com wilt bestellen (deze vind je bovenaan in het menu). Alvast heel erg dank hiervoor!