Deze week staat mijn blog in het teken van het einde van het jaar. Tijd om terug te blikken en natuurlijk alvast vooruit te kijken naar 2018. Vandaag een terugblik naar de beste interieur aankopen van 2017.

beste aankopen 2017

Hoes voor de bank

Wat een verandering kan een nieuwe kleur bank in je huiskamer brengen! Wij gingen van een turquoise kleur naar okergeel en dat was met recht een metamorfose. De okergele hoes voor onze Soderhamn bank scoorde ik op marktplaats. Een mazzeltje, want nieuw zijn ze niet meer te koop. Mocht je dus voor een bank met verwisselbare hoezen kunnen kiezen, dan zeg ik doen. Het is zo leuk om af en toe een (bijna) compleet nieuwe bank in huis te hebben.

beste aankopen 2017

Televisiekastje

Dit is officieel geen aankoop, want ik kreeg hem gratis van een dorpsgenoot. Maar wat ben ik nog steeds blij met dit kastje. Fijn om de tv uit het zicht te hebben en ook nog een extra plek voor mooie accessoires te hebben. Vriend vond het in eerste instantie nogal een armoedig ding, maar inmiddels hoor ik hem daar niet meer over. Ik ben in elk geval nog steeds gelukkig met m’n vintage kastje.

Chakki tafeltje

Al lange tijd zocht ik naar een betaalbare Chakki tafel. Bij de Kwantum vond ik hem uiteindelijk voor slechts 30 euro. Wat een koopje en wat staat ie leuk!

beste aankopen 2017

Vloerkleden

We hebben dit jaar zoveel nieuwe vloerkleden in huis mogen verwelkomen, dat ik niet eens kan kiezen welke nu favoriet is. Zelf kochten we een vloerkleed van Zuiver voor een prikkie in de Loods5 outlet. Daarnaast gaf schoonmoeder ons twee van haar vintage persen cadeau. Onder de eettafel ligt een groene en in de studeerkamer een rode. Vanwege mijn samenwerking met Kindred Spirits mocht ik recent ook nog een fantastisch kilim kleed uitzoeken, dus toen was het feest compleet. Valt het op dat ik dol ben op vloerkleden?

Planten

Ook mijn plantenverzameling bereikte een hoogtepunt dit jaar. Mijn favoriet is toch wel de enorme cactus die we als eyecatcher in de slaapkamer hebben staan. Een aantal planten lieten helaas het leven, maar de meesten groeien en bloeien vrolijk door. Kun jij nog wel wat tips gebruiken om je urban jungle ook zo goed mogelijk de winter door te helpen? Lees dan nog even dit artikel.

terugblik

Onze woonkamer eerder dit jaar.

Nu ik dit artikel schrijf, besef ik me opeens hoeveel ons huis veranderd is in een jaar tijd. Ik denk dat veel interieurliefhebbers dit wel zullen herkennen. Ik vind het erg leuk om nieuwe stijlen te proberen en geregeld items te wisselen. Zo begonnen we dit jaar met een Scandinavische stijl met veel pasteltinten en eindigen we met een meer warme kleuren en bohemian items. Ik ben heel erg benieuwd hoe dit over een jaar weer zal zijn! Verandert jouw huis ook door het jaar heen? Of heb je echt een vaste stijl gevonden?

Vind je mijn blog leuk en wil je me op eenvoudige wijze steunen? Mijn blogs bevatten geregeld affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij merkt hier zelf verder niks van). Ook kun je mijn partnerlink gebruiken als je iets bij Bol.com wilt bestellen (deze vind je bovenaan in het menu). Alvast heel erg dank hiervoor!