Mijn beste aankopen van 2017

 • Grote cactus

Deze week staat mijn blog in het teken van het einde van het jaar. Tijd om terug te blikken en natuurlijk alvast vooruit te kijken naar 2018. Vandaag een terugblik naar de beste interieur aankopen van 2017.

beste aankopen 2017

Hoes voor de bank

Wat een verandering kan een nieuwe kleur bank in je huiskamer brengen! Wij gingen van een turquoise kleur naar okergeel en dat was met recht een metamorfose. De okergele hoes voor onze Soderhamn bank scoorde ik op marktplaats. Een mazzeltje, want nieuw zijn ze niet meer te koop. Mocht je dus voor een bank met verwisselbare hoezen kunnen kiezen, dan zeg ik doen. Het is zo leuk om af en toe een (bijna) compleet nieuwe bank in huis te hebben.

beste aankopen 2017

Televisiekastje

Dit is officieel geen aankoop, want ik kreeg hem gratis van een dorpsgenoot. Maar wat ben ik nog steeds blij met dit kastje. Fijn om de tv uit het zicht te hebben en ook nog een extra plek voor mooie accessoires te hebben. Vriend vond het in eerste instantie nogal een armoedig ding, maar inmiddels hoor ik hem daar niet meer over. Ik ben in elk geval nog steeds gelukkig met m’n vintage kastje.

Chakki tafeltje

Al lange tijd zocht ik naar een betaalbare Chakki tafel. Bij de Kwantum vond ik hem uiteindelijk voor slechts 30 euro. Wat een koopje en wat staat ie leuk!

beste aankopen 2017

Vloerkleden

We hebben dit jaar zoveel nieuwe vloerkleden in huis mogen verwelkomen, dat ik niet eens kan kiezen welke nu favoriet is. Zelf kochten we een vloerkleed van Zuiver voor een prikkie in de Loods5 outlet. Daarnaast gaf schoonmoeder ons twee van haar vintage persen cadeau. Onder de eettafel ligt een groene en in de studeerkamer een rode. Vanwege mijn samenwerking met Kindred Spirits mocht ik recent ook nog een fantastisch kilim kleed uitzoeken, dus toen was het feest compleet. Valt het op dat ik dol ben op vloerkleden?

Planten

Ook mijn plantenverzameling bereikte een hoogtepunt dit jaar. Mijn favoriet is toch wel de enorme cactus die we als eyecatcher in de slaapkamer hebben staan. Een aantal planten lieten helaas het leven, maar de meesten groeien en bloeien vrolijk door. Kun jij nog wel wat tips gebruiken om je urban jungle ook zo goed mogelijk de winter door te helpen? Lees dan nog even dit artikel.

terugblik

Onze woonkamer eerder dit jaar.

Nu ik dit artikel schrijf, besef ik me opeens hoeveel ons huis veranderd is in een jaar tijd. Ik denk dat veel interieurliefhebbers dit wel zullen herkennen. Ik vind het erg leuk om nieuwe stijlen te proberen en geregeld items te wisselen. Zo begonnen we dit jaar met een Scandinavische stijl met veel pasteltinten en eindigen we met een meer warme kleuren en bohemian items. Ik ben heel erg benieuwd hoe dit over een jaar weer zal zijn! Verandert jouw huis ook door het jaar heen? Of heb je echt een vaste stijl gevonden?

2017-12-23T12:26:16+00:00 27-12-2017|Shopping|5 Comments

5 Comments

 1. Ilse 27 december 2017 at 08:28 - Reply

  Die hoes voor de bank is zo gaaf! En ook hier dol op vloerkleden, verzameling wordt steeds groter 🙂

 2. Inez 27 december 2017 at 21:07 - Reply

  Ons appartement is net zoals ons budget klein dus er verandert eigenlijk weinig doorheen het jaar. Bovendien wonen we hier nog maar iets langer dan een jaar en hebben we alles nieuw gekocht waardoor er ook nog niks aan vervanging toe is 😀 Toch probeer ik regelmatig wat verandering aan te brengen door kleine dingen te veranderen (dingen van plaats wisselen, geurkaarsen of letterborden toevoegen, leuke boeken uitstallen, …). Mooie urban jungle heb jij! Ik zou graag iets soortgelijks creëren bij ons maar vind er voorlopig nog niet de inspiratie voor.

  • styledbysabine 28 december 2017 at 12:22 - Reply

   Wat leuk dat je ook nog niet zo lang geleden verhuisd bent. Kleine veranderingen zijn ook al hartstikke tof wat mij betreft! En inderdaad zonde om net nieuwe spullen te vervangen. Op Pinterest vind je trouwens ook veel mooie inspiratie voor je urban jungle. Misschien eens beginnen met een mooie hangplant op een kast? Geeft altijd een leuk effect vind ik. Fijne jaarwisseling alvast!

 3. Stella 1 januari 2018 at 18:43 - Reply

  wat een leuke aankopen! Altijd leuk om tweedehands iets te scoren 🙂 helemaal als je er lang plezier van hebt 🙂

  Mijn beste aankopen waren: deze maand nog de String Shelf, lekker standaard maar die stond zo lang op mijn wensenlijst. Eindelijk in huis 🙂 En: een poster die ik nog moet ophangen (Folded Hands/The Paper Collective), en ook een vondst van de kringloop: twee gebreide kussens voor op de bank. En, in mijn eigen dorp een vintage limonadekrat voor een prikkie gescoord! Nog steeds vet blij mee. Nou, dat waren ze vast niet allemaal haha maar wel de hoogtepunten 🙂

  • styledbysabine 3 januari 2018 at 11:44 - Reply

   Oh dat limonadekrat klinkt ook goed! Ben benieuwd!

Leave A Comment