Afgelopen dinsdag was ik bij de lancering van WOWN! Een nieuw interieurmerk met producten ontworpen door de interieurbloggers Souraya (Bintihome), Suzanne (&Suus) en Anki (Zilverblauw). Niet alleen de blogs van dit drietal zijn onwijs inspirerend, ook de producten die zij zelf ontworpen hebben, zijn erg tof. Ik vertel je meer over deze middag en laat je mijn favorieten zien.

 

Naar de film

Het event vond plaats in een filmhuis in Amsterdam Noord. Na de ontvangst kregen we in de filmzaal de film te zien over het ontstaan van WONW! Heel interessant om zo eens een kijkje achter de schermen te nemen bij het ontstaan van een nieuw merk. Je ziet hoe de bloggers elk detail van de collectie bedenken en bepalen (en bijsturen als iets niet naar wens blijkt te zijn). Ook werd hier verklapt dat de items vanaf 19 maart bij Kwantum te verkrijgen zullen zijn. Erg leuk, want Kwantum is natuurlijk een hele toegankelijke winkel en de prijzen zijn daar altijd vriendelijk.

Als je het leuk vindt, kun je de video hieronder bekijken.

 

 

Na de film was het tijd om de collecties in het echt te bewonderen. Met een bijzonder mooi drankje in de hand kregen we de kans om langs de verschillende hoekjes te lopen, waar per blogger de producten mooi bij elkaar gestyled waren. Deze producten hebben echt een hoge hebberigheidsfactor kan ik je vertellen. Ook kun je goed zien dat de meiden deze collecties helemaal zelf bedacht en ontworpen hebben, want je herkent ze stuk voor stuk heel goed in producten.

lancering WOWN!

Collectie Zilverblauw

De items van Zilverblauw kenmerken zich door frisse kleuren en toffe grafische prints. Zo zijn er vrolijk geprinte kussens, kleurrijke posters en zelfs ook behang in hippe patronen. Hieronder zie je o.a. het kussens met de “hagelslagjes” waar Anki over vertelt in de video (zie boven).

Collectie &Suus

De collectie van &Suus is licht, roze en bestaat uit een mooie materialenmix. De lichte en dromerige kleuren combineert ze prachtig met een donker accent. Zo vind je grote gekleurde glazen vazen, grof gehaakte kussens met pompons en franjes en stoere bijzettafels. De kussens zijn bij mij zeker favoriet! Verder vind je ook een mooi vloerkleed in haar collectie, welke je eigenlijk in heel veel stijlen kunt combineren.

lancering WOWN!

lancering WOWN!

 

Collectie Bintihome

De items van Souraya van Bintihome zijn toch wel echt mijn favoriet. Haar Egyptische invloeden zijn duidelijk te herkennen in deze wereldse collectie met Scandinavische touch. De kleuren zijn warm, maar ook rustig en neutraal, waardoor ook deze items in veel stijlen goed tot zijn recht zullen komen. Mijn persoonlijke favoriet is de bijzettafel die ook als poef dient. Handig en mooi! De glazen tafellamp vind ik ook geweldig en zie ik zeker al in mijn woonkamer staan. Nog even geduld…

lancering WOWN!

 

De items van de WONW! collectie zijn vanaf 19 maart exclusief verkrijgbaar bij Kwantum. De prijzen liggen tussen de € 2,50 en de € 295,00 euro. Als je op de producten in deze blogpost klikt, kun je de prijzen zien. Welke collectie is jouw favoriet?

Bron beeldmateriaal: WOWN!

Vind je mijn blog leuk en wil je me op eenvoudige wijze steunen? Mijn blogs bevatten geregeld affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij merkt hier zelf verder niks van). Ook kun je mijn partnerlink gebruiken als je iets bij Bol.com wilt bestellen (deze vind je bovenaan in het menu). Alvast heel erg dank hiervoor!