Deze zomer heb ik een heleboel toffe tweedehands items gescoord, die ik je vandaag wil laten zien. Zo kocht ik o.a. toffe dierenbeelden, een messing kraanvogel voor aan de muur en een te gekke kandelaar. Let’s get started!

Messing kraanvogel

Deze grote messing kraanvogel is echt een eyecatcher aan de muur. Ik zag hem bij het Instagramaccount Thriftyhustle_ en was meteen verkocht. Hij hangt nog niet aan de muur, maar ik heb wel al een plek bedacht. Ik denk namelijk dat ie erg mooi uit zal komen tegen de rode muur aan. Nu ga ik eerst nog een behangpaneel aanbrengen achter de eettafel, dus ik wacht even tot dat er op zit. Dan kan ik goed bepalen waar deze toffe kraanvogel mag komen.

kringloop aankopen

Porseleinen kandelaar

Deze kandelaar scoorde ik dit jaar op de markt in ons dorp. Elk jaar hebben we in augustus feestweek hier en daarbij hoort ook een markt. Meestal kom ik dan met iets leuks thuis en dit keer was het deze prachtige grote kandelaar. De romantische bloemetjes en de bronzen details spraken me meteen aan. Met een groene kaars erin past ie perfect voor de roze muur.

kringloop aankopen

Hondenbeelden

Ik schreef al eerder over mijn liefde voor vintage porseleinen dierenbeelden en liet je toen ook mijn vintage tijgerbeeld zien. Inmiddels heb ik een heuse dierentuin verzameld, want toevallig liep ik nog een aantal keer tegen een vintage dierenbeeld aan. Zowel de zwarte hond als de handgeschilderde hond vond ik in de kringloopwinkel hier in de buurt. Die moesten natuurlijk mee naar huis! Een klein roze hondenbeeldje had ik al, dus ondertussen heb ik zelfs drie honden…

kringloop aankopen

Nachtkastje

Dit kleine kastje vond ik ook in de kringloop en kostte me slechts 5 euro. De kleur is nu nog een beetje onbestendig geel, dus daar moet ik nog verandering in brengen. Ik vind het nog best een dingetje om een leuke kleur te kiezen, want het moet wel tof staan bij de muurkleur in de slaapkamer. Voor nu denk ik aan een rode of roze tint, maar ik ga er nog even een nachtje over slapen.

kringloop aankopen
kringloop aankopen

Perzisch vloerkleed

Dit soort pareltjes kom ik niet elke dag tegen moet ik zeggen, maar ook dit item komt uit de kringloop. Het is een waanzinnig mooi rood Perzisch vloerkleed in perfecte staat. Voor slechts 2 tientjes mocht ik hem meenemen van de vriendelijke kringloopeigenaar, dus daar hoefde ik niet over te twijfelen zoals je zult begrijpen. Een plek had ik er nog niet voor bedacht, maar ik ben dol op vloerkleden en wissel ze graag af, dus dat is nooit een probleem. Voor nu ligt ie in de slaapkamer, maar wie weet leg ik hem in het najaar wel in de woonkamer.

styled by sabine signature

Vind je mijn blog leuk en wil je me op eenvoudige wijze steunen? Mijn blogs bevatten geregeld affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij merkt hier zelf verder niks van). Ook kun je mijn partnerlink gebruiken als je iets bij Bol.com wilt bestellen (deze vind je bovenaan in het menu). Alvast heel erg dank hiervoor!