Een bohemian touch in je interieur + winactie

 • kilim kindred spirits

Recent liet ik je al kennismaken met één van mijn favoriete winkels in Amsterdam, Kindred Spirits. Vandaag laat ik je een aantal toffe items van deze winkel zien én heb ik ook nog een hele fijne winactie voor je. Ben jij klaar voor een bohemian touch in je interieur?

kilim kindred spirits

Kilim kussens

Vanwege de samenwerking met Kindred Spirits besloot ik een aantal kussens mee te nemen om zelf eens te kijken hoe ik ze zou stylen in huis.  Op de foto’s zie je dan ook een aantal verschillende kussens op meerdere manieren in ons huis terugkomen. Zo zie je dat, hoewel de kussens allemaal uniek zijn, ze toch een mooi geheel vormen en in allerlei stijlen passen. Ik ben helemaal weg van de kussens en moet dan ook bekennen dat ik het jammer vond om ze na het stylen en shooten weer terug te brengen naar de winkel.

kilim kindred spirits

De kussenhoezen die ik hier heb gestyled, zijn allemaal uniek en gemaakt van gerecyclede handgemaakte kilim kleden. Je haalt dus echt iets speciaals in huis. De kussens zelf zijn met hun prachtige kleurrijke patronen echte eyecatchers en kunnen in heel veel stijlen goed gecombineerd worden. Je hoeft geen compleet hippiehuis te hebben om die bohemian touch toe te voegen. Juist in een Scandinavisch interieur is het erg tof om met zo’n kussen een warm en werelds detail toe te voegen. Zelf vind ik het heel mooi om meerdere kilim kussens te combineren, maar als je het wat rustiger wil houden, kun je er ook voor kiezen om één kilim kussen te combineren met neutrale kussens.

kilim kindred spirits

De kussens die ik mee naar huis had, waren eigenlijk allemaal heel verschillend, maar combineerden toch fantastisch. De gele details kleurden mooi bij onze gele bank, terwijl de paarse en roze details het perfect deden bij de Heart Wood muur. Heerlijk om een lekkere plofbank te creëeren met meerdere kussens!

kilim kindred spirits

Kilim vloerkleden

Om de look compleet te maken, nam ik ook twee vloerkleden mee naar huis om te fotograferen. De vloerkleden zijn er ook weer in allerlei patronen, kleuren en formaten. Leuk detail is dat ze aan twee zijden te gebruiken zijn, dus je kunt nog eens afwisselen. De blauwe en de groene variant die je op de foto’s ziet, zijn beiden maat L, oftewel 180 x 120 cm. Wat mij betreft een perfect formaat voor in de slaapkamer, of om in je woonkamer te combineren met een ander vloerkleed. Er zijn ook kleinere kleden die je bijvoorbeeld in de badkamer of hal kunt gebruiken.

kilim kindred spirits

Inmiddels heb ik deze vloerkleden ook weer teruggebracht en heb ik zelf voor een oranje/rode variant gekozen in maat XL (250 x 160 cm). Deze vind ik het best bij ons in de woonkamer passen en ik ben er dan ook onwijs blij mee. Mocht je trouwens een nog groter vloerkleed zoeken, houd dan de site in de gaten. Binnenkort komen er ook kleden in het XXL formaat (300 x 200 cm) beschikbaar.

kilim kindred spirits

Win een vloerkleed!

Je leest het goed. In samenwerking met Kindred Spirits mag ik aan één van mijn volgers zo’n tof kilim vloerkleed weggeven. Het gaat om een vloerkleed in maat L (180 x 120 cm) en de kleur mag jij zelf kiezen als je wint. Meedoen kan op Instagram door een reactie achter te laten onder de foto met “winactie”. Meedoen kan t/m vrijdag 5 januari en op zaterdag de 6e maak ik de winnaar bekend.

 

Dit artikel is een samenwerking met Kindred Spirits.

2017-12-22T08:54:51+00:00 22-12-2017|Styling|4 Comments

4 Comments

 1. Myrthe 24 december 2017 at 16:02 - Reply

  Ik vind het een erg leuk kleed. Het doet me aan vroeger denken.
  Ik heb geen IG, maar ik zou graag meedoen met de “winactie”
  Ik volg je wel op Bloglovin’ (meermyr) en daar heb ik dit artikel ook geloved en gesaved.

 2. Anne Laros 26 december 2017 at 15:34 - Reply

  Oooo geweldig!!! Ik zou zo onwijs blij zijn met zo,n prachtig vloerkleed…..Fingers crossed! Liefs Anne

  Uiteraard meegedaan op Instagram 🙂

 3. Susanne 2 januari 2018 at 23:06 - Reply

  Leuke blog over prachtige spullen! Zojuist eens flink rondgesnuffeld op de website… Zo gaaf! En uiteraard meegedaan met de winactie! 🙂

  • styledbysabine 3 januari 2018 at 11:44 - Reply

   Leuk! Ik ga voor je duimen

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
verhuistips
Verhuisstress? 10 tips voor een relaxte verhuizing

Het is alweer ruim een jaar geleden dat wij verhuisd zijn. Eerder schreef ik ook al een stappenplan van onze...

Sluiten