Het jaar is alweer bijna ten einde, dus op de valreep nog een blogpost met mijn meest gelezen blogs van 2019. Ik vind het ontzettend leuk om te zien hoe er steeds meer lezers bijkomen en dat ik inmiddels ruim 30.000 bezoekers per maand mag verwelkomen op StyledbySabine.com. In dit artikel dus de meest populaire artikelen en alvast een klein voorproefje van wat je in 2020 mag verwachten op mijn blog.

Groene vingers

Nog steeds zijn m’n planten blogposts het meest populaire. Met stip op één staat de blog over het bestrijden van rouwvliegjes. Alweer een hele tijd geleden had ik last van deze vervelende vliegjes in mijn planten. Ik ging ze te lijf met aaltjes en dit werkte verrassend goed. In het artikel over de rouwvliegjes vertel ik je precies hoe ik te werk ging. Dit artikel werd in 2019 wel 45.000 keer gelezen!

Andere “groene artikelen” die veel werden gelezen, zijn de posts over de bananenplant, het stekken van de bananenplant en het verzorgen van de Alocasia Zebrina. Ik hoop deze artikelen in 2020 nog eens van een update te voorzien. Als ik nu terugkijk, zie ik namelijk dat m’n planten toen nog best klein waren en in de tussentijd zijn ze allemaal behoorlijk gegroeid. Op Instagram krijg ik bijvoorbeeld altijd veel leuke reacties op mijn enorme Alocasia Zebrina.

interieurblog
In de hoek zie je m’n grote bananenplant.
faq
Op de achtergrond de grote Alocasia Zebrina

Verder ben ik momenteel bezig met het testen van een vochtigheidsmeter voor je kamerplanten. Ik ben hierover een uitgebreid artikel aan het schrijven met de resultaten van mijn test met verschillende kamerplanten.

Roze en reviews

Naast alle plantenblogs zijn er nog een aantal blogs die goed gelezen worden. De kleur roze blijft populair in huis en het verbaast me dan ook niet dat mijn artikel over roze muurkleuren nog steeds erg veel gelezen wordt. Ook deze wil ik in 2020 van een update voorzien, want ik heb zelf ondertussen nog meer roze kleuren uitgetest. Tijd dus om die er aan toe te voegen.

trap verven Histor trapverf
Inmiddels is zelfs de trap roze hier!

Reviews zijn ook blogs die het goed doen. Logisch ook, want deze worden via Google veel gevonden. Mijn artikel over mijn Geurwolkje aroma diffuser was bijvoorbeeld een schot in de roos aan de bezoekcijfers te zien. Via Instagram wordt je inmiddels bijna doodgegooid met deze aroma diffuser. Ik kocht hem een tijd geleden en schreef een enigszins kritische review erover waar ik nog steeds achtersta.

Ook over de Tesa plakspijkers schreef ik alweer een tijd geleden een uitgebreide review. Ik ben al jaren heel tevreden over deze oplossing om zonder boren een mooie gallery wall op te hangen. Tot voor kort was ik dan ook alleen maar lovend over deze plakspijkers, maar toen ik recent een gallery wall in het trapgat ophing, ging het toch een beetje mis. Er zijn namelijk twee posters naar beneden gekomen…. Ook tijd dus voor een update van dit artikel met mijn nieuwe bevindingen.

Plannen voor 2020

Voor het nieuwe jaar staan er al een aantal blogs op de planning. Zo komt er een artikel aan over het samenstellen van een gallery wall in je trapgat. Naast de review over de vochtigheidsmeter voor planten wil ik nog meer plantenblogs gaan schrijven. Als je dus verzoeknummers hebt, mogen die uiteraard ingezonden worden. Verder heb ik op de valreep van 2019 nog een mooi vloerkleed binnengekregen, waarover een artikel gaat volgen. En niet onbelangrijk; in januari ga ik weer een te gekke Pokon make-over doen, dus dat resultaat krijg je zeker te zien. Ik kan niet wachten!

Ik wil je bedanken voor je bezoekjes aan mijn blog! Mijn blog wordt mede mogelijk gemaakt door jou als lezer, dus een oprecht dank je wel daarvoor! Ik hoop je in 2020 weer te mogen zien en wens je alle goeds voor het nieuwe jaar!

Veel liefs!

styled by sabine signature

Vind je mijn blog leuk en wil je me op eenvoudige wijze steunen? Mijn blogs bevatten geregeld affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij merkt hier zelf verder niks van). Ook kun je mijn partnerlink gebruiken als je iets bij Bol.com wilt bestellen (deze vind je bovenaan in het menu). Alvast heel erg dank hiervoor!