Interieurfotografie is meer dan plaatjes schieten van een woning. Met de juiste manier van vastleggen van een interieur of product, kun je de gewenste sfeer overbrengen.

Een interieur is statisch, dus de wijze van fotograferen kan enorm uitmaken in het gevoel dat iemand krijgt bij het kijken ernaar.

Als stylist weet ik precies hoe ik het beste uit een woning kan halen en als fotograaf weet ik hoe ik een sfeer in 2D over kan brengen.

interieurfotografie

Mogelijkheden fotografie

Of het nu gaat om mooie interieurbeelden van een gehele woning of slechts om een sfeerbeeld van één product, ik verzorg graag de foto’s naar je wens. Door het combineren van mijn talenten voor styling en fotografie, weet ik een mooi plaatje neer te zetten.

Interieurfotografie & styling

Wil je mooie interieurfoto’s laten maken? Bijvoorbeeld voor je website of juist in een magazine? Ik verzorg het graag voor je! Door mijn werk als interieurstylist weet ik hoe ik je woning, kamer of kantoor er op zijn best uit kan laten zien. Op deze manier breng ik de ruimte op een levendige manier in beeld, waardoor de kijker de sfeer echt kan proeven.

Woning-/interieurfotografie op locatie: 

Tarief dagdeel 4 uur: €495 incl. nabewerking (excl. BTW)

Tarief hele dag 8 uur: €975 incl. nabewerking (excl. BTW)

Reiskosten: €0,30 per km vanaf Broek in Waterland

Product- of sfeerfotografie

Regelmatig word ik ingeschakeld om de fotografie voor verschillende (interieur)merken te verzorgen. Door de producten in een “echt” interieur te stylen en te fotograferen, krijgen webshopbezoekers een goed idee van de mogelijkheden van een item. Deze inspiratiefoto’s kunnen zelfs “saaie” producten als potgrond op een verrassende en aansprekende manier in beeld brengen. Zoals een klant laatst zei: “ik weet dat onze producten niet echt sexy zijn, maar op jouw foto’s ziet het er als een mooi geheel uit”.

Productfotografie (inspiratiefoto’s): tarieven vanaf € 75,00 starttarief + € 35,00 per foto excl BTW (incl nabewerking).