Interieurfotografie 2018-03-01T10:51:20+00:00

INTERIEURFOTOGRAFIE & STYLING = DE ULTIEME COMBINATIE

interieurfotograaf

Interieurfotografie is meer dan plaatjes schieten van een woning. Met de juiste manier van vastleggen van een interieur, kun je de gewenste sfeer overbrengen van een pand. Een interieur is statisch, dus de wijze van fotograferen kan enorm uitmaken in het gevoel dat iemand krijgt bij het kijken ernaar. Een interieurfotograaf die ook als stylist werkt, is dus een unieke en perfecte combinatie. Als stylist weet ik precies hoe ik het beste uit een woning kan halen en als fotograaf weet ik hoe ik een sfeer in 2D over kan brengen.

Of het nu gaat om mooie sfeerfoto’s, overzichtsfoto’s ten behoeve van de verkoop van een woning, of juist productfotografie; Sabine helpt je graag door het juiste beeldmateriaal te leveren. 

Neem direct contact op
Interieurfotograaf

Wil je mooie interieurfoto’s laten maken? Bijvoorbeeld voor je website of juist in een magazine? Ik verzorg het graag voor je! Door mijn werk als interieurstylist weet ik hoe ik je woning, kamer of kantoor er op zijn best uit kan laten zien. Op deze manier breng ik de ruimte op een levendige manier in beeld, waardoor de kijker de sfeer echt kan proeven.

Voor meer informatie en tarieven, neem gerust contact met mij op.

Neem direct contact op
Interieurfotografie verkoop woning

Je zult het vast zelf ook herkennen; als je een woning op Funda bekijkt, blader je eerst door de foto’s. De juiste foto’s van een woning kunnen een huis echt verkopen. Kopers zoeken een ruimtelijke en frisse uitstraling en dit kun je bereiken door een interieurfotograaf in te huren. Ik kom niet alleen mooie foto’s van je woning maken, maar geef je ook tips hoe je de styling van je huis het beste aan kunt pakken voor een spoedige verkoop.

Pakket “Verkoop woning” met 20-25 foto’s: € 150,00 incl BTW (excl reiskosten).

Neem direct contact op
rouwvliegjes bestrijden

Regelmatig word ik ingeschakeld om de fotografie voor verschillende (interieur)merken te verzorgen. Door de producten in een “echt” interieur te stylen en te fotograferen, krijgen webshopbezoekers een goed idee van de mogelijkheden van een item. Deze inspiratiefoto’s kunnen zelfs “saaie” producten als potgrond op een verrassende en aansprekende manier in beeld brengen. Zoals een klant laatst zei: “ik weet dat onze producten niet echt sexy zijn, maar op jouw foto’s ziet het er als een mooi geheel uit”.

Productfotografie (inspiratiefoto’s): tarieven vanaf € 75,00 starttarief + € 25,00 per foto excl BTW (incl nabewerking).

Neem direct contact op