Krijg jij ook altijd enorm veel inspiratie van de mooie plaatjes op Instagram en Pinterest? Maar lukt het je niet dit naar je eigen huis te vertalen?

Twijfel je al langer om de muren een kleurtje te geven, maar blijven ze ondertussen nog steeds wit?

Heb je wel al die leuke items in huis, maar lukt het je niet om er één geheel van te maken?

Een professioneel interieuradvies kan hierbij een uitkomst zijn!

Interieurstylist Amsterdam
NEEM CONTACT OP

Interieuradvies door Sabine

A

ls interieurstylist help ik je met het inrichten van je woning op zo’n manier dat het interieur jouw persoonlijkheid reflecteert. Een huis moet als een warme deken aanvoelen en ik wil dat ook jij dat ervaart zo gauw je binnenstapt. Hebben jij en je partner een totaal andere woonsmaak? Dan is mijn missie pas geslaagd als ik jullie smaken bijeen gebracht heb in een interieur waar jullie je beiden thuis voelen.  Dit betekent ook dat ik altijd meedenk over het zo functioneel mogelijk maken van een inrichting. Want wat heb je immers aan een mooi interieur als je er vervolgens niet handig en prettig in kunt leven en functioneren?

Naast de juiste meubels en accessoires mogen planten wat mij betreft niet meer ontbreken in je interieur. Als interieurstylist met groene vingers kan ik je niet alleen adviseren over de best passende planten, maar geef ik je ook adviezen over de verzorging ervan.

Mijn werkgebied bevindt zich met name in (de omgeving van) Amsterdam

interieurstylist Amsterdam

Mogelijkheden interieuradvies

Mijn klanten zijn vaak mensen die een druk leven hebben met een leuke baan, een gezin én veel sociale activiteiten. Zij zoeken een interieurstylist die dat begrijpt en aan huis komt om direct alle interieurvragen te beantwoorden. Zo kun je daarna zelf aan de slag! In twee uur tijd lopen we door de ruimtes heen waar je een advies over wilt en geef ik je al mijn tips. Indien mogelijk, schuiven we meteen even een tafeltje naar een andere plek, zodat je in de praktijk ziet wat het effect daarvan is. Op de laptop bekijken we samen voorbeelden van meubels en accessoires die goed in het geheel zouden passen. Ik houd daarbij uiteraard rekening met je budget.

Schrijf gerust mee om alles te onthouden, of laat mij je achteraf een e-mail sturen met een overzicht van de besproken adviezen en een uitwerking met een moodboard en shopping list.

Omdat ik weet dat je soms toch weer even kunt twijfelen in de winkel, mag je me achteraf altijd een berichtje sturen met aanvullende vragen. Ik denk graag nog even met je mee!

De volgende onderwerpen komen aan bod, afhankelijk van jouw wensen:

 • Kleurgebruik

 • Indeling

 • Materialen

 • Vloerkeuze

 • Raambekleding

 • Verlichting

 • Meubels en accessoires

 • Planten

Wat kun je bij mij verwachten?

 • Praktische tips waarbij ik rekening houd met jouw wensen en budget.
 • Na onze afspraak kun je zelf direct aan de slag.
 • Nazorg via e-mail/telefoon/Whatsapp 
 • Geen wazige adviezen en abstracte moodboards. Gewoon een duidelijk advies, waarbij ik je direct op de laptop een aantal voorbeelden laat zien.

Mijn standaard pakketten voor interieuradvies vind je hieronder. Heb je andere wensen? Laat het me gerust weten, dan maak ik een vrijblijvende offerte op maat voor je.

Advies aan huis basis

27500
 • 2 uur mondeling advies aan huis
 • Stel al je vragen

Advies aan huis uitgebreid

43500
 • 2 uur mondeling advies aan huis
 • Stel al je vragen
 • Terugkoppeling per e-mail met overzicht van gegeven adviezen
 • Moodboard + Shopping list

Extra opties

11000per uur
 • Extra uur advies aan huis

Alle tarieven zijn inclusief BTW en inclusief reiskosten tot een straal van 30 km vanaf Broek in Waterland. Bij afspraken buiten dit gebied, reken ik 0,39 euro per km (incl BTW) aan reiskosten. 

Afspraken in de avond en in het weekend zijn mogelijk tegen een meerprijs van 20%. 

Ben je er nog niet helemaal uit?

 • Vul je naam en e-mailadres in om vrijblijvend een voorbeeld van een moodboard en shopping list te ontvangen. Zo weet je wat je kunt verwachten.
 • Check hieronder wat mijn klanten over mij zeggen
 • Lees mijn artikel vol tips over het kiezen van een interieurstylist die bij jou past
Ga naar het artikel

Ja, ik ontvang graag vrijblijvend een voorbeeld van een moodboard en shopping list per e-mail.

Dankjewel voor alle fijne adviezen en tips. Ik ben helemaal in mijn nopjes met je concrete aanpak. Je hebt het juiste sfeertje neergezet.

Merel, Broek in Waterland

Sabine was able to bring our million ideas together and created spaces that reflected who we are as people. When you walk into our home, it feels like US. She totally nailed our style. Truly, we couldn’t have done it without her!

Michelle, Amsterdam

Ik wil je nogmaals bedanken voor je bezoek. Het heeft me echt geholpen en geïnspireerd om mijn huisje verder aan te pakken en weer mooi te maken!

Janneke, Amsterdam

We hebben de afspraak als bijzonder prettig en nuttig ervaren, dank daarvoor!

Patrice, Bloemendaal

Super fijne energie breng je mee! Leuk!

Nog steeds heel blij met je advies, raad je overal aan!

Ines en Jurjen, Amsterdam

Jij wist onze vage ideeën om te zetten in concrete voorbeelden die helemaal bij ons passen. Precies wat we nodig hadden, dankjewel!

Saskia, Haarlem

Heel erg bedankt voor je goede en praktische adviezen. We hebben veel nieuwe ideeën opgedaan die we stapsgewijs kunnen aanpakken.

Annemarie, Amstelveen

Ik stelde het al lange tijd (2 jaar!) uit om de puntjes op de i te zetten in mijn huis. Eén bezoek van Sabine en er waren meteen een heleboel dingen opgelost waar ik zelf eindeloos mee worstelde. Mijn woning is nu eindelijk echt zo gezellig als ik dat wilde. Heel erg blij met Sabine!

Lydia, Amsterdam

We zijn zo ontzettend blij met de make-over die Sabine onze woonkamer heeft gegeven. Sabine wist onze wensen feilloos om te zetten in de praktijk. Het bijzondere vinden wij ook dat onze woonkamer leefbaar is gebleven, óók voor onze kinderen! Onze woonkamer is veranderd van een kille ruimte naar een gezellige woonkamer vol met sfeer en kleur. Sabine is een kei in haar vak en dat zie je terug in het resultaat!

Monique, Barendrecht
pokon make-overpokon make-over
pokon make-over
interieuradvies broek in waterlandinterieuradvies broek in waterland
interieuradvies Amsterdaminterieuradvies Amsterdam

Zoek je een interieurstylist in regio Amsterdam? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Neem vrijblijvend contact op
Vtwonen beurs styling