Interieuradvies2024-04-08T11:09:27+02:00
Krijg jij ook altijd enorm veel inspiratie van de mooie plaatjes op Instagram en Pinterest? Maar lukt het je niet dit naar je eigen huis te vertalen?

Twijfel je al langer om de muren een kleurtje te geven, maar blijven ze ondertussen nog steeds wit?

Heb je wel al die leuke items in huis, maar lukt het je niet om er één geheel van te maken?

Een professioneel interieuradvies kan hierbij een uitkomst zijn!

Interieurstylist Amsterdam

Nogmaals dank. Ik zit nog na te genieten van alle ideeën en voor genieten van al het moois dat komen gaat!

Erna, Amsterdam

Interieuradvies door Sabine

A

ls interieurstylist help ik je met het inrichten van je woning op zo’n manier dat het interieur jouw persoonlijkheid reflecteert. Een huis moet als een warme deken aanvoelen en ik wil dat ook jij dat ervaart zo gauw je binnenstapt. Hebben jij en je partner een totaal andere woonsmaak? Dan is mijn missie pas geslaagd als ik jullie smaken bijeen gebracht heb in een interieur waar jullie je beiden thuis voelen.  Dit betekent ook dat ik altijd meedenk over het zo functioneel mogelijk maken van een inrichting. Want wat heb je immers aan een mooi interieur als je er vervolgens niet handig en prettig in kunt leven en functioneren?

Naast de juiste meubels en accessoires mogen planten wat mij betreft niet meer ontbreken in je interieur. Als interieurstylist met groene vingers kan ik je niet alleen adviseren over de best passende planten, maar geef ik je ook adviezen over de verzorging ervan.

Interieurstylist Amsterdam

Ik ben ZO blij met het resultaat. Toen ik de PDF opende kreeg ik weer helemaal kippenvel over hoe mooi het gaat worden!! Ik heb het design ondertussen aan iedereen die het maar wil zien, laten zien! Zelfs een vriendin van mij heeft nu een afspraak met je omdat ze zo onder de indruk is.

Anne, West-Graftdijk

Interieurstylist in Amsterdam en wijde omgeving

M

ijn werkgebied als interieurstylist bevindt zich met name in en rondom Amsterdam. Door de jaren heen heb ik interieuradviezen mogen geven door een groot gedeelte van Nederland en ik beperk met dus zeker niet alleen tot regio Amsterdam. Zo heb ik o.a. ook interieuradvies gegeven in:

 • Amstelveen
 • Abcoude
 • Weesp
 • Edam
 • Purmerend
 • Utrecht
 • Hilversum
 • Hoofddorp
 • Almere
 • Lelystad
 • Diemen

We hebben al je advies opgevolgd met een prachtig resultaat! We krijgen veel complimenten van vrienden.

Judith, Weesp

Mogelijkheden interieuradvies

interieurstylist Amsterdam

Mijn klanten zijn vaak mensen die een druk leven hebben met een leuke baan, een gezin én veel sociale activiteiten. Zij zoeken een interieurstylist die dat begrijpt en aan huis komt om direct alle interieurvragen te beantwoorden. Zo kun je daarna zelf aan de slag! In twee uur tijd lopen we door de ruimtes heen waar je een advies over wilt en geef ik je al mijn tips. Indien mogelijk, schuiven we meteen even een tafeltje naar een andere plek, zodat je in de praktijk ziet wat het effect daarvan is. Ik heb een heleboel kleurstalen mee, zodat we een passend kleurenplan kunnen samenstellen. Op de laptop bekijken we samen voorbeelden van meubels en accessoires die goed in het geheel zouden passen. Ik houd daarbij uiteraard rekening met je budget.

Schrijf gerust mee om alles te onthouden, of laat mij je achteraf een e-mail sturen met een overzicht van de besproken adviezen en eventueel een uitwerking met een moodboard en shopping list. Wil je echt een realistisch beeld krijgen van hoe jouw interieur eruit kan zien na uitvoering van het advies? Laat het interieuradvies dan uitwerking middels een 3D visualisatie. Dit kan zowel een simpele visualisatie zijn, als een foto-echte variant, waarbij exact ziet hoe alle kleuren, meubels en accessoires in jouw woning zullen staan.

Omdat ik weet dat je soms toch weer even kunt twijfelen in de winkel, mag je me achteraf altijd een berichtje sturen met aanvullende vragen. Ik denk graag nog even met je mee!

De volgende onderwerpen komen aan bod, afhankelijk van jouw wensen:

 • Kleurgebruik

 • Indeling

 • Materialen

 • Vloerkeuze

 • Raambekleding

 • Verlichting

 • Meubels en accessoires

 • Planten

Wat kun je bij mij verwachten?

 • Praktische tips waarbij ik rekening houd met jouw wensen en budget.
 • Na onze afspraak kun je zelf direct aan de slag.
 • Nazorg via e-mail/telefoon/Whatsapp 
 • Geen wazige adviezen en abstracte moodboards. Gewoon een duidelijk advies, waarbij ik je direct op de laptop een aantal voorbeelden laat zien.
 • Jarenlange ervaring als interieurstylist in regio Amsterdam met vele verschillende smaken en stijlen. Ik weet exact waar je dat ene te gekke meubel kunt krijgen of die unieke lamp die precies de juiste eyecatcher is in jouw interieur.

Onderstaande foto’s zijn het resultaat van verschillende woningen waar ik interieuradvies heb gegeven.

Onze slaapkamer is een fantastisch fijne, warme cocon geworden! Ontzettend blij met het resultaat. Bedankt wederom voor al je leuke tips, ik heb veel van je opties besteld en we gaan er zeker meer van toepassen!

Bianca en Bart, 's Gravenmoer

Tarieven interieuradvies

Mijn standaard pakketten voor interieuradvies vind je hieronder. In de 2 uur advies aan huis kunnen we over het algemeen een gemiddelde benedenverdieping (woonkamer/eetkamer/keuken) en een extra kamer (bijv. slaapkamer) bespreken. De genoemde tarieven bij de adviezen met uitwerking (shopping list en/of 3D visualisatie) zijn berekend op een gemiddelde benedenverdieping. Wil je daarnaast een extra ruimte uitgewerkt zien, dan kan dat tegen een aanvullend tarief. Laat me gerust je wensen weten. Dan maak ik een vrijblijvende offerte op maat voor je.

Advies aan huis basis

349
 • 2 uur mondeling advies aan huis

Advies aan huis met e-mail

415
 • 2 uur mondeling advies aan huis
 • Terugkoppeling per e-mail met overzicht van gegeven adviezen (incl exacte verfkleuren)

Advies aan huis uitgebreid

635
 • 2 uur mondeling advies aan huis
 • Terugkoppeling per e-mail met alle adviezen op een rijtje
 • Moodboard + Shopping List

Compleet advies met 3D simpel

1095
 • 2 uur mondeling advies aan huis
 • Terugkoppeling per e-mail met alle adviezen op een rijtje
 • Moodboard + Shopping List
 • Simpele 3D visualisatie (1 verdieping)

Compleet advies met 3D foto-echt

1265
 • 2 uur mondeling advies aan huis
 • Terugkoppeling per e-mail met alle adviezen op een rijtje
 • Moodboard + Shopping List
 • Foto-echte 3D visualisatie (1 verdieping)

Reiskosten zijn inbegrepen binnen een straal van 30 km vanaf Broek in Waterland. Woon je daar buiten? Dan reken ik 45 cent per gereden kilometer aan reiskostenvergoeding.

Plan jouw afspraak in mijn agenda

Je kunt hieronder direct een afspraak inplannen in mijn agenda wanneer het jou goed uitkomt. Ik neem daarna persoonlijk contact met je op via e-mail met verdere informatie. Natuurlijk kun je dan ook eventuele vragen nog stellen. Kom je er niet uit? Mail me dan ook gerust en dan bekijken we samen welke datum we kunnen plannen.

Let op: helaas is het vanwege gezondheidsredenen momenteel niet mogelijk om een afspraak in te plannen. Zo gauw ik weer beschikbaar ben, zal hieronder mijn agenda weer verschijnen. Dank voor je begrip!

Zo ziet een deel van een shopping list eruit

interieurstylist Amsterdam
interieurstylist Amsterdam
interieurstylist Amsterdam

Zo ziet een 3D visualisatie eruit

interieurstylist Amsterdam

Foto-echte 3D visualisatie. Je ontvangt afbeeldingen en een video (zodat het lijkt alsof je door de ruimte loopt).

interieurstylist Amsterdam

Simpele 3D visualisatie. Je ontvangt afbeeldingen en een video (zodat het lijkt alsof je door de ruimte loopt).

Enorm blij mee, echt heel heel erg! Lucht enorm op dat er nu een plan is dat ook nog eens perfect bij ons past.
Tamar en Arjen, Edam

Mega bedankt voor jouw adviezen. Die hebben ervoor gezorgd dat we nu het gevoel hebben dat de woonkamer helemaal af is!

Niek en Nikkie, Amsterdam

Ik stelde het al lange tijd (2 jaar!) uit om de puntjes op de i te zetten in mijn huis. Eén bezoek van Sabine en er waren meteen een heleboel dingen opgelost waar ik zelf eindeloos mee worstelde. Mijn woning is nu eindelijk echt zo gezellig als ik dat wilde. Heel erg blij met Sabine!

Lydia, Amsterdam

Dankjewel voor alle fijne adviezen en tips. Ik ben helemaal in mijn nopjes met je concrete aanpak. Je hebt het juiste sfeertje neergezet.

Merel, Broek in Waterland
Super leuk om het zo allemaal op papier te zien, heb nu echt zin om aan de slag te gaan! Bedankt voor de snelle terugkoppeling en ga je zeker updates sturen!
Tessa, Amsterdam

We hebben de afspraak als bijzonder prettig en nuttig ervaren, dank daarvoor!

Patrice, Bloemendaal
Dank je wel voor vandaag Sabine!! Heerlijke nieuwe ideeën ; zo komen we verder!!
Cynthia, Oterleek

Jij wist onze vage ideeën om te zetten in concrete voorbeelden die helemaal bij ons passen. Precies wat we nodig hadden, dankjewel!

Saskia, Haarlem

Veel dank voor jouw deskundig advies bij ons thuis. Je hebt ons goed op weg geholpen en we sturen je zeker wat foto’s van het resultaat.

René en Jissie, Heemstede

Wauw Sabine, enorm bedankt voor je uitgebreide mail! Ik ben zo enthousiast! Echt super al je adviezen en je hebt goed geluisterd naar mijn voorkeuren/wensen. En dan die pdf: die maakte het voor mij echt af! Zo kon ik de sfeer al enigszins proeven. Mijn handen jeuken om aan de slag te gaan.

Laura, Amstelveen

Ik wil je nogmaals bedanken voor je bezoek. Het heeft me echt geholpen en geïnspireerd om mijn huisje verder aan te pakken en weer mooi te maken!

Janneke, Amsterdam

We vonden het een super leuke sessie vanmorgen en hebben nu nóg meer zin in ons nieuwe huis!

Sanne en Jordi, Utrecht

Nog steeds heel blij met je advies, raad je overal aan!

Ines en Jurjen, Amsterdam

Sabine was able to bring our million ideas together and created spaces that reflected who we are as people. When you walk into our home, it feels like US. She totally nailed our style. Truly, we couldn’t have done it without her!

Michelle, Amsterdam

We zijn zo ontzettend blij met de make-over die Sabine onze woonkamer heeft gegeven. Sabine wist onze wensen feilloos om te zetten in de praktijk. Het bijzondere vinden wij ook dat onze woonkamer leefbaar is gebleven, óók voor onze kinderen! Onze woonkamer is veranderd van een kille ruimte naar een gezellige woonkamer vol met sfeer en kleur. Sabine is een kei in haar vak en dat zie je terug in het resultaat!

Monique, Barendrecht
Bedankt voor de uitgebreide email en de powerpoint met styleboard en links! We zijn inmiddels druk bezig met de aanpassingen in de woonkamer. Afgelopen weekend geverfd en het ziet er al zo mooi uit! We zijn heel blij met je adviezen.
Eva, Haarlem

Heel erg bedankt voor je goede en praktische adviezen. We hebben veel nieuwe ideeën opgedaan die we stapsgewijs kunnen aanpakken.

Annemarie, Amstelveen
Onze sessie met Sabine was precies wat we nodig hadden. Naast dat het heel gezellig was, begreep ze precies wat onze wensen waren en kon ze er goed op inspelen. We hebben een prachtig kleurenpalet voor ons nieuwbouwhuis uitgezocht samen en hele leuke ideeën qua interieur. Fijn ook dat we laagdrempelig contact mogen opnemen als het nodig is bij bijvoorbeeld het uitzoeken van een bank. Bedankt Sabine!
Aline en René, Amsterdam

Super fijne energie breng je mee! Leuk!

Wij zijn heel blij met jou! De keuze voor warmere tinten en structuren vinden we heerlijk. Veel meer gezelligheid!

Berith, Utrecht

Veelgestelde vragen

Wat houdt de nazorg in via e-mail/Whatsapp?2021-05-19T09:01:46+02:00

Ik bied je graag de mogelijkheid aan om nog even te overleggen als je ergens niet uitkomt. Je hebt van mij bijvoorbeeld tips gekregen voor de aankoop van een bank en twijfelt nog tussen twee modellen of kleuren. Of je ziet in die ene vintage winkel een leuk kastje en vraagt je af of die mooi in dat lege hoekje in de woonkamer zou staan. Ik kijk dan graag nog even met je mee.

De nazorg is dus in het verlengde van het advies aan huis en  niet voor nieuwe adviezen. Als je achteraf toch nog advies wilt hebben over een ruimte die we tijdens onze afspraak niet besproken hebben, is het natuurlijk altijd mogelijk om een extra uurtje advies aan huis bij me in te plannen.

Hoeveel ruimtes kunnen we bespreken in de 2 uur advies aan huis?2021-10-28T14:52:33+02:00

Dit is natuurlijk deels afhankelijk van de hoeveelheid vragen die je per ruimte hebt. Over het algemeen kun je er rekening mee houden dat een advies van 2 uur voldoende is voor een woonkamer, eetkamer en keuken (een gemiddelde benedenverdieping dus) en 1 extra ruimte (bijvoorbeeld een slaapkamer).

Moet mijn partner ook aanwezig zijn bij het advies?2021-05-06T09:00:13+02:00

Voor mij heeft het de voorkeur als een eventuele partner ook aanwezig is bij het adviesgesprek. Dit is uiteraard geen verplichting, maar ik pas adviezen niet kosteloos later nog aan als achteraf blijkt dat een partner het toch niet mooi vindt. Als jullie beide aanwezig zijn tijdens onze afspraak, kunnen we direct een plan maken waar jullie allebei blij van worden.

Adviseer je meubels en accessoires van een bepaalde winkel?2020-12-09T10:11:54+01:00

Ik ben als zelfstandig stylist niet verbonden aan bepaalde merken of winkels. Ik kijk dus met jou samen welke meubels en accessoires het beste passen, zowel qua stijl als qua budget.

Kan ik korting krijgen op de tarieven voor interieuradviezen?2020-11-17T10:06:37+01:00

Nee. Omdat ik helemaal achter de tarieven sta die ik reken, geef ik geen korting. Als ik dat wel zou doen, zou dat namelijk betekenen dat klanten die niet om korting vragen eigenlijk teveel betalen.

Ik weet nog niet of we een uitwerking van het interieuradvies willen. Kan ik dat ook achteraf nog bepalen?2020-10-26T13:31:53+01:00

Ja! Dit mag altijd. Als je na onze afspraak van 2 uur aan huis toch besluit om ook voor een uitwerking te gaan, kan dit zeker. Je ontvangt dan binnen 14 dagen van mij een e-mail met een overzichtje van de besproken adviezen, een moodboard en een shopping list.

Kunnen we ook een vrijblijvende intake inplannen?2020-10-26T13:28:08+01:00

Omdat ik korte interieuradviezen aan huis verzorg en geen uitgebreide projecten begeleid, kan ik helaas niet eerst vrijblijvend aan huis komen voor een intake. Wel kunnen we uiteraard even bellen om telefonisch kennis te maken, voordat je besluit een afspraak in te plannen. Stuur me even een mailtje met wat dagen en tijden waarop ik je kan bereiken en ik bel je terug.

Kun je voor ons de uitvoering van het interieurplan verzorgen?2020-10-26T12:09:13+01:00

Nee, dit doe ik niet. Bij mij krijg je praktische adviezen, waar je vervolgens zelf mee aan de slag kunt.

Kun je voor ons een ontwerp maken, zodat de aannemer daarmee aan de slag kan?2020-10-26T12:07:35+01:00

Nee, ik kan je helpen met de styling en de inrichting van de woning, maar het ontwerpen laat ik over aan een interieurontwerper of interieurarchitect.

interieuradvies broek in waterland
interieuradvies broek in waterland
interieuradvies Amsterdam
interieuradvies Amsterdam

Zoek je een interieurstylist in regio Amsterdam? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.

unieke badkamer
Ga naar de bovenkant