De maand mei is alweer (bijna) ten einde en dat betekent dat het tijd is om jullie mijn interieur aankopen van de deze maand te laten zien. Ik kocht een aantal nieuwe dingen, allemaal weer voor een klein prijsje, net als vorige maand. Kijk je ook mee naar mijn interieur aankopen?

elho planten

Bloempotten + plantjes (Elho en Praxis, totaal € 25,00)
De bloempotten van Elho vind ik altijd zo leuk. Ze zijn kleurrijk en goedkoop en je vindt ze in allerlei maten, modellen en afwerkingen. Ik verzamelde er drie in de Praxis en koos vervolgens deze planten uit om erin te zetten. De sanseveria staat op de slaapkamer, omdat ik ergens las dat die erg goed is voor de luchtkwaliteit daar (hoewel dat niet zo’n vaart zal lopen met zo’n klein plantje denk ik).
mand housevitamin roze
Mand met roze (Housevitamin, € 13,95)
Dit soort zeegras manden met een accentkleur aan de onderzijde zie je al een tijdje veel terugkomen. Ik heb er verschillende gezien en ook in bezit gehad en vind dit één van de betere versies. De prijs is netjes, de mand is stevig en ook de roze verf bladdert er niet vanaf (en dat heb ik wel eens anders meegemaakt!).
 housevitamin mand
Mand met wit (Housevitamin, € 12,95)
Dit is echt een hele goede kwaliteit mand en dat voor heel weinig geld! Een echte aanrader dus. Ik gebruik hem nu als mand voor de olijfboom, maar je kunt deze mand natuurlijk voor allerlei doeleinden gebruiken. Zo heb ik dit soort manden ook gevuld met cottonball lights, met een mooi plaid of tijdschriften.
kruidvat buitenkleed
Buitenkleed (Kruidvat, € 7,99)
Enkele weken geleden was ik al wat aan het surfen online op zoek naar een leuk buitenkleed. Ik kwam wel wat mooie tegen, maar de meesten waren ook behoorlijk aan de prijs. Deze aanbieding bij Kruidvat liet ik dus niet aan me voorbij gaan. Toegegeven, de kwaliteit is niet om over naar huis te schrijven en het formaat is vrij klein. Maar goed, wat verwacht je ook voor deze prijs.
 plaid lidl h&m home
Roze plaid (Lidl, € 9,99)
Naar de website van de Lidl zou je eigenlijk af en toe even moeten surfen. Ik heb er namelijk al een paar onwijs goede aankopen gedaan die ik nooit verwacht had daar. In de supermarkt zelf kom ik bijvoorbeeld nooit. Eerder kocht ik al voor een klein bedrag een hele nette en handige badkamerkast en ook een supersonische blender voor bijna niks. Nu klikte ik dit plaid naar huis en ik moet zeggen dat ook dit weer mooie kwaliteit is voor een klein prijsje.
Kussenhoesjes (H&M Home, € 4,95 voor 2)
In de sale bij de H&M online kwam ik deze kussenhoesjes tegen. Er was keuze tussen een heleboel patronen en kleuren en ik koos voor deze roze en gele. Ik vind ze erg vrolijk staan op de bank en twijfel er zelfs over om er nog meer aan te schaffen voor de afwisseling vanwege de lage prijs. Ze hadden overigens ook nog een aantal mooie gebreide plaids met korting, dus dat is misschien nog wel een leuke tip.

Vind je mijn blog leuk en wil je me op eenvoudige wijze steunen? Mijn blogs bevatten geregeld affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij merkt hier zelf verder niks van). Ook kun je mijn partnerlink gebruiken als je iets bij Bol.com wilt bestellen (deze vind je bovenaan in het menu). Alvast heel erg dank hiervoor!