Deze maand is wel heel snel voorbij gegaan in mijn beleving! Tijd dus om jullie weer op de hoogte te stellen van mijn interieur aankopen van de maand juni. Een maand met weinig nieuwe items, waarvan ik het grootste deel niet eens zelf kocht, maar heb gekregen. Wel zijn het items waar ik weer erg blij mee ben. Kijk je mee?

solar tuinlampionnen (hema, € 5,00 p/s)

Aan het begin van de maand kocht ik deze leuke tuinlampionnen in de online shop van de Hema. Ze werken op zonne-energie, dus dat is lekker makkelijk. Als je het knopje aan zet, gaan ze daarna altijd vanzelf aan als het donker is.  Van eentje doet het lichtje het overigens al niet meer, dus dat bederft de pret dan wel een beetje.  De lampionnen zelf zijn echter wel van erg stevig materiaal gemaakt. Zelfs de paar flinke stormachtige dagen die er ook waren deze maand hebben ze overleefd. Deels een aanrader dus (zo lang ze het doen).

vaas kwantum

grote vaas (kwantum, € 39,00)

Deze stond al een tijdje op mijn verlanglijstje. Dit is namelijk niet zomaar een vaas, maar een hele grote vaas die echt prachtig staat op de vloer. Ik vind hem erg tof met een tak of bloem erin, maar ook zonder iets erin is dit zo’n eyecatcher! De Kwantum heeft ze in verschillende kleuren, maar ik koos voor de transparante versie. Deze is lekker neutraal en ik denk dat ik hier voorlopig niet op uit gekeken raak. De kwaliteit is overigens ook erg goed en ik vind de prijs zeer redelijk voor zo’n grote vaas. En het mooie is dat ik hem zomaar cadeau kreeg van mijn vriend.

koffietafelboek “tools for living: A sourcebook of iconic designs for the home” (bol.com, € 30,80)

Nadat mijn vriend een etentje had gehad met een van zijn beste vrienden, kwam hij plots thuis met dit boek. Zijn vriend had deze namelijk heel lief spontaan voor mij meegenomen toen hij deze ergens in een winkel zag liggen. Hij vond het echt iets voor mij en dat is het inderdaad ook. Er staan onwijs veel mooie designklassiekers in. Van keukengerei, tot stoelen en ander meubilair, het komt allemaal aan bod. Veel bekende favorieten staan erin, zoals o.a. de ontwerpen van Charles en Ray Eames. Een mooi koffietafelboek dus om af en toe lekker in te bladeren en achtergrondinformatie te lezen over de mooiste design items.

hay kandelaar lup (de Bijenkorf, nu € 19,00)

En alweer een spontaan cadeautje! Toen mijn vriend en ik naar de kapper gingen, doken we nog gauw even de Hay winkel in vooraf (die drie deuren verder zit). Er was sale en ik zag deze kandelaar staan die ik al een tijdje op het oog had. Mijn vriend vond hem gelukkig ook mooi en kocht hem voor me. Nu nog een geschikte kaars vinden voor erin. De gewone lange kaarsen die ik in huis heb, passen er namelijk niet in. Beetje jammer… Maar zonder kaars is het ontwerp ook al prachtig natuurlijk. De kandelaar was nu in de Hay winkel met 50% korting. Online zag ik hem bij de Bijenkorf ook in de uitverkoop (maar dan met 30% korting, zie link in de kop).

 

Dit was het alweer voor de afgelopen maand. Hebben jullie nog leuke items in de sale gescoord?

 

Dit artikel bevat enkele affiliate links.

Vind je mijn blog leuk en wil je me op eenvoudige wijze steunen? Mijn blogs bevatten geregeld affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij merkt hier zelf verder niks van). Ook kun je mijn partnerlink gebruiken als je iets bij Bol.com wilt bestellen (deze vind je bovenaan in het menu). Alvast heel erg dank hiervoor!