De maand mei is alweer ten einde, dus dat betekent dat het weer tijd is voor mijn Instagram overzicht van deze maand. Het was op verschillende vlakken een wat wisselende maand, maar leverde uiteindelijk wel een mooie collage op.

 

camera

In mei probeerde ik voor het eerst een spiegelreflexcamera uit om mijn plaatjes te maken. Hier ben ik nu nog mee aan het oefenen, maar toch kun je sinds anderhalve week mijn spiegelreflex foto’s terugvinden op mijn Instagram account. Het regelmatig fotograferen van mijn interieur is een mooie manier om de camera te leren kennen en te oefenen met het fotograferen zelf. Mocht er behoefte aan zijn, dan wil ik uiteraard binnenkort eens een artikel schrijven over de camera, lenzen en statief die ik gebruik hiervoor.

 

interieur

In het interieur zelf veranderde ik niet veel deze maand. Natuurlijk wel de gebruikelijke verplaatsingen van meubels en accessoires, maar ik deed geen grote nieuwe aankopen. Het is wel leuk om te merken dat mijn vriend inmiddels zo gewend is aan het feit dat het interieur zo’n beetje dagelijks weer net iets anders is, dat hij het soms niet eens meer opmerkt. Zo kwam hij er pas na 3 dagen achter dat de fauteuil aan de andere kant van de bank stond dan voorheen. Door het mooie weer zijn we trouwens wel heel druk in de tuin bezig. We hebben een kleine tuin met veel tegels, maar hebben er sinds enige tijd een moestuinbak in staan. Veel AH moestuintjes waren ondertussen behoorlijk gegroeid in hun potten, dus die zijn verplaatst naar de grotere moestuinbak. We hebben al radijsjes en tuinkers uit eigen tuin kunnen eten en de sla en spinazie groeien als een gek momenteel.

 

volgers

Tot enkele dagen geleden was mijn volgersaantal behoorlijk gestagneerd. In eerste instantie was ik er niet echt mee bezig, tot het me toch ging opvallen dat er steeds net zoveel volgers kwamen als weer weggingen. Zo bleef ik tijden rond hetzelfde getal hangen. Net op het moment dat hierdoor enige frustratie ontstond bij mij, leek dit probleem opeens spontaan opgelost. De laatste dagen kwamen er veel volgers bij en dat is toch wel erg leuk. Niks om over te klagen dus.

instagram overzicht mei

Waar ik tenslotte nog erg benieuwd naar ben, is of er mensen zijn die het was opgevallen dat ik mijn foto’s de laatste tijd met een andere camera maak? Op Instagram heb ik hier niks over vernomen, maar ik zal deze vraag daar toch ook eens neerleggen. Voor mijn gevoel is de stijl van mijn foto’s door de spiegelreflex namelijk ook totaal veranderd, maar misschien is dat voor anderen totaal niet opvallend. Hoe dan ook, ik hoor graag wat je ervan vindt!

Vind je mijn blog leuk en wil je me op eenvoudige wijze steunen? Mijn blogs bevatten geregeld affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij merkt hier zelf verder niks van). Ook kun je mijn partnerlink gebruiken als je iets bij Bol.com wilt bestellen (deze vind je bovenaan in het menu). Alvast heel erg dank hiervoor!