Een kleine collage van een aantal foto’s die ik op Instagram plaatste in de maand april. De maand begon met een klein dipje qua inspiratie voor mij, maar eindigde juist met een aantal nieuwe aankopen die me weer volop inspireerden. Zo voerde ik de afgelopen week bijna dagelijks veranderingen door in het interieur. Soms een kleine wissel van accessoires, de andere keer verraste ik mijn vriend bij thuiskomst met een heel nieuw meubelstuk. Dit gaf me weer volop ideeën voor nieuwe foto’s en zo plaatste ik op sommige dagen zelfs tweemaal per dag een foto op mijn Instagram account. Wat een verschil met het begin van de maand, waarbij ik zelfs moeite had om voldoende foto’s te maken om om de dag te posten.

 

De nieuwe aankoopjes die ik deed, waren deze maand allemaal heel budgetproof. Een blogpost met alle aankopen is nog in de maak, dus stay tuned om deze pinpasvriendelijke vondsten te zien. Oh, en hebben jullie gezien dat ik mijn eerste SFS, oftewel shoutout for shoutout, deed op Instagram? Ik maakte me oprecht even zorgen of er überhaupt iemand aan mee zou doen, maar uiteindelijk denk ik dat er een mooi aantal leuke accounts meedoet. Maandag ga ik starten met terug shouten, wat nog wel even een klusje zal worden dus.

 

Mede door deze SFS is mijn volgersaantal flink gestegen en heb ik nu zelfs meer dan 1000 volgers. In vergelijking met andere accounts die ik volg natuurlijk maar een klein getal, maar ik was er toch wel heel erg trots op. Ik bedacht me dat als al die mensen op visite zouden komen, dat natuurlijk nooit gaat passen in ons bescheiden huis. Als je je dat soort dingen voorstelt, kun je je opeens even realiseren hoeveel mensen dat wel niet zijn. Mensen die het blijkbaar de moeite waard vinden om dagelijks te zien hoe ons huis eruit ziet. En het levert ook een hoop leuke contacten op. Voorheen was ik helemaal niet van de social media, maar nu heb ik echt de leuke kanten ervan leren kennen en zie ik het als een plek om mijn hobby te delen met gelijkgestemden.  Kortom, ik ben nog lang niet klaar met Instagram.

image1-6

Vind je mijn blog leuk en wil je me op eenvoudige wijze steunen? Mijn blogs bevatten geregeld affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij merkt hier zelf verder niks van). Ook kun je mijn partnerlink gebruiken als je iets bij Bol.com wilt bestellen (deze vind je bovenaan in het menu). Alvast heel erg dank hiervoor!