Het is eindelijk weer tijd voor de inspiratie update. Normaal vind je deze maandelijks op mijn blog, maar vanwege de zomervakantie heb ik besloten deze te bundelen in één zomer artikel. Vandaag dus de leukste nieuwtjes op interieurgebied.

Vloerkleed tip

Voor een nieuw vloerkleed ben ik altijd te porren. Toen ik zag dat mijn favoriete kleed van Kindred Spirits een beetje smoezelig begon te worden, vond ik het dan ook tijd worden voor een vervanger. Omdat we huisdieren hebben, ben ik altijd op zoek naar een vloerkleed voor een vriendelijke prijs in een niet al te lichte kleur. Via Instagram ontdekte ik een leuke vloerkledenwinkel, namelijk Vloerkledenloods.nl. Ze hebben zowel dure designkleden, als budgetkleden en ze bezorgen je vloerkleed gratis thuis. Ik ging voor vintage vloerkleed Opal, welke nu ook nog eens in de sale was. Ik betaalde €99,00 voor het formaat 160 x 230 cm. Geen geld toch? Het kleed is gemaakt van viscose, wat ik ook een prettig materiaal vind. De service was trouwens ook top. Ik bestelde op zondag een groene versie van dit kleed, om er even later achter te komen dat groen natuurlijk helemaal niet mooi combineert met m’n groene kleed onder de eettafel. Toen ik maandagochtend belde, was het gelukkig geen probleem om de blauwe variant op te sturen. Heel prettig!

Show Up

Op 2 en 3 september is het alweer tijd voor één van de leukste evenementen op woongebied, Show Up. Je vindt hier de leukste nieuwtjes op het gebied van wonen en lifestyle. Persoonlijk kan ik me er een hele dag vermaken met het bekijken van alle merken en collecties. Let er wel even op dat Show Up alleen toegankelijk is voor professionals uit de woonbranche. Ben je ook blogger? Dan kun je je hier aanmelden voor een ticket.

VT Wonen & Design beurs 2017

Foto van Vtwonen beurs 2017

Vtwonen & Design beurs

Ook de Vtwonen beurs komt steeds dichterbij. Van 2 t/m 7 oktober kun je in de Rai in Amsterdam weer volop inspiratie opdoen op de grootste Nederlandse woonbeurs. Kaartjes kun je alvast bestellen via de website en kosten €16,50 (doordeweeks) per stuk. Zelf ga ik niet alleen als bezoeker naar de beurs, maar ook als stylist ga ik op de beurs aan de slag. Als stylist van Stek Magazine mag ik namelijk een hele gave stand stylen dit jaar. Welke stand dit wordt, ga ik je later allemaal vertellen én ik neem je tegen die tijd mee voor een kijkje achter de schermen.

inspiratie update

Ikea catalogus 2019

De nieuwe Ikea catalogus is er! Wie houdt er niet van? Lekker bladeren door alle nieuwe Ikea producten. Ik

Ikea niels gammelgaard

ben in elk geval fan en ben dan ook blij dat de catalogus hier afgelopen maandag al in de bus viel. De verspreiding vindt deze week plaats. Mocht je hem (nog) niet hebben, kun je online alvast een kijkje nemen naar alle nieuwe producten.

Extra leuk is dat Ikea dit jaar 75 jaar bestaat. Dit wordt o.a. gevierd met speciale collecties, zoals de vintage Grat

ulera collectie. In deze collectie vind je klassiekers uit het verleden, zoals een speciale versie van de geliefde Klippan bank. En ken je de Järpen stoel nog die Niels Gammelgaard ooit ontwierp voor Ikea? Ook hier komt een nieuwe versie van. Voor zover ik nu kan zien alleen in het zwart en hij gaat €59,95 kosten.

 

 

Dit was de inspiratie update voor het zomerseizoen. Inmiddels is het herfstig weer aan het worden en zijn de dagen alweer een stuk korter. Vanaf september komt er weer een maandelijkse inspiratie update. Ik ben benieuwd naar alle nieuwe collecties en beurzen die eraan zitten te komen. Ga jij nog een beurs bezoeken?

styled by sabine signature

Vind je mijn blog leuk en wil je me op eenvoudige wijze steunen? Mijn blogs bevatten geregeld affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij merkt hier zelf verder niks van). Ook kun je mijn partnerlink gebruiken als je iets bij Bol.com wilt bestellen (deze vind je bovenaan in het menu). Alvast heel erg dank hiervoor!