De maand mei is alweer om en wat was het een heerlijke maand qua weer. Ik heb al veel kunnen genieten van de zon en onze tuin hebben we inmiddels ook een make-over gegeven. Het resultaat hiervan volgt binnenkort. Voor nu heb ik weer een aantal leuke tips verzameld voor je op het gebied van interieur en natuurlijk ook tuin.

 

Nationale Tuinweek

Zoals ik al noemde, zijn wij inmiddels flink bezig geweest in de tuin. Kan jouw tuin nog wel een update gebruiken? Dan zijn de groene activiteiten van de Nationale Tuinweek misschien iets voor jou. Deze week loopt van 9 t/m 17 juni dit jaar. Alle activiteiten die georganiseerd worden lees je op www.groei.nl/tuinweek en de week sluit af met Open Tuinweekend waarbij particuliere inspirerende tuinen hun hekken openen voor publiek. Heb je net als wij tegels in je tuin? Dan moet je zaterdag 23 juni zeker even een bezoekje aan de Intratuin brengen. De actie “Tegel eruit, plant erin” zorgt er namelijk voor dat je bij inlevering van een tegel uit je tuin twee gratis plantjes mag ophalen. Een goed begin voor meer groen in de tuin dus.

vintage rohe stoel

Fortune Flea

Op Instagram liet ik mijn nieuwe vintage rotanstoeltje al even zien. Deze kocht ik bij de te gekke winkel Fortune Flea in Amsterdam. Binnenkort laat ik je meer zien van deze inspirerende winkel met mooie producten. Wil je zelf alvast een kijkje gaan nemen? In juni kun je terecht in de weekenden van 8 t/m 10 en 22 t/m 24 juni.

 

Weg met de muggen

Niet echt interieurgerelateerd (of misschien ook wel), maar hebben jullie ook zo’n hekel aan muggen in huis? Met een slootje achter ons huis is het hier een waar muggenparadijs en ook binnen vinden we er dus regelmatig eentje. Ik werd altijd onwijs veel gestoken, tot ik deze tip ontdekte. Ik gebruik namelijk een bodylotion en bodyspray van Lush met lavendel erin. Muggen haten lavendel, dus sindsdien komen ze niet meer in m’n buurt. Echt top! Het is de Sleepy bodylotion (waarvan je ook heel lekker gaat slapen) en de Twilight bodyspray. Je moet waarschijnlijk even wennen aan de geur, maar eenmaal gewend is het heerlijk.

koelkast plantenpotjes

Mini plantjes aan de koelkast

Bij de Intratuin scoorde ik deze leuke plantenpotjes voor aan de koelkast. De achterzijde is magnetisch, dus je kunt ze zo aan de koelkast (of ergens anders) hangen. De twee miniplantjes erin kocht ik ook bij Intratuin. De potjes zijn er in allerlei kleuren en kosten € 3,49 per stuk.

 

Dit waren mijn tips en nieuwtjes weer voor deze maand. In juni kun je weer veel leuke artikelen verwachten, met o.a. de make-over van onze tuin. Ik hoop je gauw weer te zien!

styled by sabine signature

Vind je mijn blog leuk en wil je me op eenvoudige wijze steunen? Mijn blogs bevatten geregeld affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij merkt hier zelf verder niks van). Ook kun je mijn partnerlink gebruiken als je iets bij Bol.com wilt bestellen (deze vind je bovenaan in het menu). Alvast heel erg dank hiervoor!