De maand is weer bijna voorbij, dus dat betekent dat het tijd is voor de inspiratie update. Ik kwam weer een aantal toffe nieuwtjes tegen die ik met jullie wil delen. Kijk lekker mee naar al het moois dat we in het vooruitzicht hebben op interieurgebied.

Nieuwe collectie Bloomingville bij fonQ

Van deze collectie ging mijn hart wat sneller kloppen. Wat een mooie items, die ook perfect in een luxe eclectisch interieur passen. Zo zien we veel goudkleurige accessoires, die je prachtig kunt combineren met warme rood- en rozetinten. Echt iets voor mij. Met het oog op het voorjaar is er ook gedacht aan toffe items voor in de tuin. Zo zijn er fijne loungemeubels voor buiten, vloerkleden en lantaarns in natuurlijke materialen. Laat de zon maar komen! De producten van Bloomingville shop je online bij fonQ.

 

Gardena NatureUp!

Bron foto: Gardena

Verticaal tuinieren met Gardena

Dit vind ik echt een fantastische uitvinding; de NatureUp! van Gardena. Het is een manier om een verticale tuin aan te leggen op bijvoorbeeld je balkon of gewoon in de tuin. Zo kun je ervoor kiezen om een mooie verticale bloementuin te creëeren of je kunt zelfs een heuse moestuin maken. De plantenbakken zijn makkelijk stapelbaar dus je kunt je tuin zo groot mogelijk maken als je wilt. Verder is er een afvoersysteem van overtollig water en een opvangbak, waardoor je balkonvloer alsnog gewoon schoon blijft. Ideaal zeg ik!

Piet Hein Eek voor Ikea

Ikea is een samenwerking aangegaan met Nederlandse topdesigner Piet Hein Eek. Samen presenteren zij de nieuwe Industriell collectie, bestaande uit niet alleen meubels, maar ook bijvoorbeeld theedoeken en servies. Deze collectie bevat prachtige producten, waarin je het vakmanschap van Piet Hein Eek direct herkent. Ik heb een aantal mooie beelden voor je op een rijtje gezet, maar er is nog veel meer! De Industriell collectie is vanaf april verkrijgbaar bij Ikea.

workshop interieurfotografie

Workshop interieurfotografie

Een leuk nieuwtje van mijn kant: sinds kort geef ik ook workshops interieurfotografie. Wil je ook lekker aan de slag met je digitale spiegelreflexcamera of systeemcamera, maar kom je nog niet verder dan de automatische stand? Dan is dit wat voor jou. In 2,5 uur tijd leer ik je hoe je camera werkt, hoe je de functies het beste gebruikt en gaan we meteen aan de slag om je nieuwe vaardigheden te oefenen. Ik geef de workshop bij mij thuis, maar indien gewenst kom ik ook op locatie. De kosten zijn 125 euro inclusief BTW. Meer informatie vind je hier.

 

Dit was de inspiratie update voor deze maand. Fijne Paasdagen allemaal!