Een nieuwe rubriek op StyledbySabine.com; de maandelijkse inspiratie update. Ik merkte dat ik soms wat leuke inspiratie had opgedaan (bijvoorbeeld een mooi nieuw merk of een leuk event), maar hier niet direct een heel artikel aan wilde wijden. Vandaar deze nieuwe rubriek, waarin ik maandelijks een aantal van dat soort favoriete nieuwtjes in een artikel verzamel. Ik ben benieuwd wat je hiervan vindt! Laten we van start gaan.

 

Show Up Event

Show Up is een event dat tweemaal per jaar terugkeert en je de nieuwste artikelen op woongebied laat zien. Vele stands boordevol inspiratie voor het nieuwe seizoen verzamelen zich op deze dagen. Ditmaal kun je Show Up bezoeken op 4 en 5 februari a.s.. Om Shop Up te bezoeken moet je wel werkzaam zijn in de branche (bijvoorbeeld als webshop, stylist of blogger) en de entree is dan gratis.

Iittala voorjaarskleuren

Het Scandinavische designmerk Iittala komt dit seizoen met nieuwe kleuren in de collectie die je zeker niet mag missen. Dit merk begon ooit in een glasfabriek in het Finse Iittala en is inmiddels uitgegroeid tot een bekend merk op het gebied van glaswerk en servies. Dit voorjaar komt Iittala met een aantal klassiekers in de nieuwe kleuren mosgroen en aqua. Wat mij betreft een prachtige combinatie. Daarnaast kun je binnenkort de Teema Tiimi collectie in de winkels bewonderen met trendy schalen in wit en dotted grey.

Histor kleur van het jaar 2018: Climax

Het is je vast niet ontgaan: Histor maakte recent de kleur van het jaar 2018 bekend. Climax is het geworden. Een mooie diepe kleur die je op veel manieren kunt combineren. Bij een aantal bloggers en Instagrammers kun je hem al voorbij zien komen in het interieur en zie je hoe veelzijdig Climax is. Mijn favoriete combinatie? Met geel zoals hierboven, of juist met heel lichtgrijs.

Karwei plantenbak

Karwei plantenbak

M’n favoriete item op het moment in huis is de Karwei plantenbak. In eerste instantie wist ik niet zo goed wat ik ermee wilde, maar nu ben ik helemaal enthousiast. Hij is immers zo veelzijdig! Momenteel staat ie in de slaapkamer met wat tijdschriften erin, een boek en een Alocasia Zebrina. Dit is zo’n item waar je eindeloos mee kunt variëren.

 

Wat is jouw favoriete item van het moment? En heb je nog leuke plannen voor komende maand?

Vind je mijn blog leuk en wil je me op eenvoudige wijze steunen? Mijn blogs bevatten geregeld affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij merkt hier zelf verder niks van). Ook kun je mijn partnerlink gebruiken als je iets bij Bol.com wilt bestellen (deze vind je bovenaan in het menu). Alvast heel erg dank hiervoor!