Ook in februari kwam ik weer een aantal toffe dingen tegen die ik met jullie wil delen. Van een nieuw interieurmerk tot een tip voor een leuk uitje. Kijk mee!

 

Event: Creative Life

Creative Life is een event in Utrecht, georganiseerd door én voor creatieve mensen. Van 23 t/m 25 maart doe je hier de leukste ideeën op op het gebied van trends en unieke items. Je kunt deelnemen aan verschillende workshops en shopt de mooiste handgemaakte designs. Klinkt goed toch?

zuiver OMG velvet roze

Zuiver OMG chair in velvet

De Zuiver OMG stoel is één van mijn favoriete stoelen. Wij hebben een groene aan de eettafel en hebben een grijze in de bureaustoel variant. Deze stoel zit zo fijn! Recent zag ik dat ze nu ook in een velvet versie ontworpen zijn. Vooral de roze vind ik echt fantastisch.

 

Nieuw interieurmerk: WOWN!

Over de lancering schreef ik recent een artikel en in dit rijtje mag WOWN! ook zeker niet ontbreken. Vanaf 19 maart kun je de producten bij Kwantum kopen. Ik ga zeker een kijkje nemen, want ik ben erg hebberig geworden van de presentatie laatst.

 

Nieuwe app: Vero

De app Vero zou hét nieuwe Instagram moeten worden. Geen advertenties, geen vervelend algoritme, het klinkt velen als muziek in de oren. Ook kun je behalve foto’s nog veel meer inspiratie met elkaar delen, zoals films, muziek en boeken. De eerste miljoen gebruikers downloaden de app gratis, daarna wordt het een betaalde dienst. Ik ben Vero inmiddels aan het testen. De potentie zie ik wel, maar tot nu zijn er vooral veel bugs, wat het gebruik erg frustrerend maakt. Ik ben overigens gewoon vindbaar onder “Styled by Sabine”. Mocht ik je niet terugvolgen, dan is het geen onwil, maar de laatste dagen lukte het me vaak nog niet om iemand te volgen. Hopelijk gauw beter!

 

kringloopgeluk

Kringloopgeluk: granny lamp

De seventies zijn terug en hoe! Waar velvet al een tijdje geleden zijn intrede deed terug in onze woonkamers, was dit toen nog wel vaak in pasteltinten. Inmiddels kun je de seventies trends een stuk letterlijker kopiëren, met veel okergeel, oranje en bruintinten. Ik scoorde een echte oma-lamp in de kringloopwinkel met veel okergeel, bruin, velvet en franjes die helemaal in deze trend past.

 

Dit was de inspiratie update voor deze maand. De komende maand gaat ons hopelijk wat meer het voorjaarsgevoel brengen en weer veel nieuwe collecties. Ik houd je op de hoogte!

 

 

Vind je mijn blog leuk en wil je me op eenvoudige wijze steunen? Mijn blogs bevatten geregeld affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij merkt hier zelf verder niks van). Ook kun je mijn partnerlink gebruiken als je iets bij Bol.com wilt bestellen (deze vind je bovenaan in het menu). Alvast heel erg dank hiervoor!