Het einde van de maand, dus tijd voor de inspiratie update. Ik laat je zien wat ik deze maand weer allemaal tegenkwam op interieurgebied.

 

Serviestrend: vintage

Deze trend in serviesland vind ik helemaal geweldig; serviezen met een vintage tintje. Terug naar het servies van vroeger van je opa en oma met veel kleuren als groen, oranje en bruin. Hkliving  heeft een fantastische seventies collectie, waarvan de kopjes al lange tijd op mijn wishlist staan. Dit mooie servies scoor je bijvoorbeeld bij fonQ.nl.

Gaat dit iets boven je budget? Houd dan vooral de kringloopwinkel in de gaten. Hier vind je ook geregeld dit soort serviezen.

terrazzo trend

Bron beeldmateriaal: Ferm Living

De terrazzo trend

Nog een trend die helemaal wat voor mij is; de comeback van terrazzo. Tot recent was de marmerprint het helemaal, maar we zijn nu toch echt over naar de terrazzo print. Je ziet het op servies, behang, maar ook in keukens en badkamers (zoals vroeger). Leuk weetje is dat terrazzo gemaakt wordt met stukjes restmarmer. Toch een beetje nog van de marmertrend dus.

roze schapenvacht

Tip: mooie vachtjes

Deze tip wil ik je niet onthouden; een webshop met hele fijne schapenvachtjes. Recent deed ik hier mijn eerste bestelling: een roze langharige vacht. En wow, wat een geweldig vachtje voor een hele goede prijs. Ik betaalde €59,95 voor deze vacht in maat L. De vachten zijn op duurzame manier verkregen van rest schapenwol en zijn in onwijs veel toffe kleuren leverbaar. Mijn nieuwe vacht voelt echt heel prettig aan en in vergelijking met mijn andere schapenvachten in huis is deze echt van hele goede kwaliteit. Ik kreeg op Instagram zoveel leuke reacties op mijn nieuwe roze aanwinst, dat ik in deze blog graag even reclame maak voor boho-sloff.nl (ja, ze hebben ook leuke sloffen, vandaar de naam ;)).

Bloomon code vaas

ATELIER collectie Bloomon

Vorig jaar heb ik een hele tijd een abonnement op de bloemen bezorgdienst Bloomon gehad. Ik was altijd dol op de boeketten, maar besloot een aantal maanden geleden mijn abonnement toch stop te zetten vanwege de kosten. Hoe leuk is het dan dat ik twee bossen van Bloomon ontving ter ere van de nieuwe ATELIER voorjaarscollectie. Ik wist meteen weer waarom ik altijd zo blij werd van de Bloomon boeketten. De bloemen zijn altijd prachtig bij elkaar gekozen én ze staan bij mij gewoon bijna twee weken. Goede kwaliteit dus! Wil jij ook een keer de service van Bloomon uitproberen? Als je nu je eerste bestelling doet met de code “SABVAAS” ontvang je gratis een hele mooie vaas bij je bos.

 

Vind je mijn blog leuk en wil je me op eenvoudige wijze steunen? Mijn blogs bevatten geregeld affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij merkt hier zelf verder niks van). Ook kun je mijn partnerlink gebruiken als je iets bij Bol.com wilt bestellen (deze vind je bovenaan in het menu). Alvast heel erg dank hiervoor!