fbpx

Verwen je hond en je interieur met een hondenmand van Yoshiko Home (+winactie!)

 • Yoshiko hondenmand

Als je een huisdier hebt, is het je vast niet ontgaan dat het vandaag alweer dierendag is. Wij hebben, zoals je misschien wel weet, een hond en twee katten in huis. Ik ben dol op dieren en zou echt niet zonder ze kunnen. Wel betekent het hebben van huisdieren vaak een aantal concessies doen in het interieur. Zo heeft je kat een (vaak lelijke) krabpaal nodig en de hond wil ook graag een fijn plekje voor zichzelf. Ik ontving een prachtige hondenmand van Yoshiko home die ik je vandaag wil laten zien. Daarnaast kun jij zelf ook zo’n gave mand voor jouw hond winnen!

Onze hond

Het hebben van een eigen hond was altijd al een droom van mij. Aangezien mijn vriend altijd met honden was opgegroeid รฉn een vader had die zelfs honden trainde, was zijn wens gelukkig hetzelfde. Kiezen voor een hond doe je natuurlijk niet zomaar, dus we hadden lang nagedacht over een ras dat het beste bij ons en onze levensstijl zou passen. Het werd een Basset Hound. Deze honden zien er niet alleen onwijs leuk uit, maar zijn ook ontzettend lief, aanhankelijk en hebben een rustig karakter. Dat laatste vonden we met name heel belangrijk. Dat ie daarnaast ontzettend eigenwijs is, nemen we gewoon op de koop toe ๐Ÿ˜‰

Charlie is inmiddels 2,5 jaar oud en is de liefste hond die we ons kunnen wensen. Hij is ook dikke vrienden met onze katten, wat heel erg fijn is. In huis luistert ie perfect, maar buiten de deur is ie soms lekker z’n eigenwijze zelf en gaat dan rustig op straat liggen en wil niet meer verder lopen. Dit tot hilariteit van de overige dorpsbewoners.

 

Charlie en ons interieur

Een hond en een mooi interieur werkt niet altijd heel goed samen. Toch gaat het bij ons best prima (zoals je natuurlijk ook op m’n blog ziet). Charlie heeft nooit wat gesloopt in huis en heeft dus geen bench nodig. Wel heeft hij altijd een grote mand met een fijn kussen, waar hij lekker kan liggen. ‘s Nachts slaapt ie dus ook op deze plek.

Zoals (bijna) elke hond, verhaart Charlie natuurlijk wel, dus dit betekent veel schoonmaken. Ook kan een Basset Hound behoorlijk kwijlen, dus de muren zijn hier bijna allemaal geschilderd met afwasbare verf. Zeker als ie even z’n kop schudt, vliegen de kwijlslierten in het rond…. Tijdens het drinken, hangt ie ook fijn z’n oren in z’n drinkbak erbij en dweilt dan met z’n natte flappers het hele huis. We hebben dus niet voor niets een gietvloer.

Yoshiko hondenmand

Lekker in z’n mandje in de woonkamer.

Yoshiko hondenmand

Ook in de slaapkamer past deze mand perfect.

De hondenmand van Yoshiko Home

Van Yoshiko Home ontving ik een prachtige hondenmand, waardoor Charlie nog beter bij ons interieur past. Het is model Gangni en deze is gemaakt van olifantsgras. Een heel mooi natuurlijk materiaal wat heel goed past in ons bohemian interieur. De mand werd geleverd met een heel fijn off-white kussen. De mand is leverbaar in 3 formaten. Charlie heeft met z’n grote lijf de grootste maat (maat L) en dit gaat goed. Hij lijkt het erg naar z’n zin te hebben in deze mand. Heb je nou een grotere hond dan Charlie? Dan kan het zijn dat deze mand toch iets te krap wordt, dus check even goed de afmetingen. Ik denk trouwens dat het witte kussen met Charlie’s gekwijl niet heel lang wit gaat blijven, maar z’n oude kussen past er gelukkig ook perfect in.

Wat verder handig is aan deze mand, is dat je hem makkelijk kunt verplaatsen. Charlie’s oude mand is namelijk een hele zware houten bak en die kun je dus niet even van plek wisselen in het interieur. De Yoshiko mand neem je bijvoorbeeld ook makkelijk mee naar boven om je hond een eigen plek in de slaapkamer te geven. Op de foto’s zie je hem dan ook op verschillende plekken in huis. Charlie loopt het liefst de hele dag achter je aan, dus die vindt het heerlijk om zo overal van de partij te kunnen zijn.

Yoshiko hondenmand

Yoshiko hondenmand

Toby probeert de mand ook eens uit.

Win een Yoshiko home hondenmand!

Wil je nou ook zo’n prachtige mand voor je hond (of misschien wel kat) winnen? Doe dan mee met de winactie. Hoe doe je mee?

 • Laat een reactie achter onder deze blog of op mijn Instagram (zie foto met Charlie in m’n feed) en vertel welk dierenvriendje van jou deze mooie mand gaat krijgen en welk formaat je wilt winnen (S, M of L). De afmetingen van de verschillende maten vind je op de website van Yoshiko Home.
 • Voor een extra winkans laat je je reactie zowel onder deze blog als op m’n Instagram achter.
 • Als je meedoet op Instagram, zorg dan dat je mij รฉn Yoshiko Home volgt.
 • Meedoen kan t/m dinsdag 9 oktober. Op woensdag 10 oktober maak ik de winnaar van de mand bekend.

Heel veel succes met de winactie en vergeet niet om je dieren nog even extra te verwennen op deze dag.

 

Ps. Vind je het leuk om Charlie te volgen? Check dan vooral even zijn eigen Instagram account.

styled by sabine signature

2018-09-30T11:23:07+02:0004-10-2018|Styling|33 Comments

33 Comments

 1. Heidi 4 oktober 2018 at 20:38 - Reply

  Heel graag zou ik de mooie mand maat S winnen voor onze poes Suus. De mand past perfect in ons interieur.
  Mijn instanaam is interior.by.heidi

 2. Dorien 4 oktober 2018 at 20:52 - Reply

  Eindelijk een mooie mand die interior-proof is! Charlie ligt er zo heerlijk in! Roan past qua kleuren net zo mooi als Charlie en al is Roan wat kleiner, ik zou toch ook voor de maat L gaan aangezien Roan snachts lekker languit op zโ€™n rug slaapt ๐Ÿ™ˆ tsjah Beagles.. ook iets met heeeel eigenwijs maar super lief โค๏ธ Ik duim voor Roan

 3. Jolanda 4 oktober 2018 at 20:59 - Reply

  Ooooh die mand is super mooi en toevallig had ik van de week met iemand over hoe natuurlijke materialen kunnen bijdragen aan het verminderen van allergieklachten. We weten helaas niet waar onze Loulou allergisch voor is, ondanks allerlei testen. Deze mand komt meer dan van pas staat ook nog eens geweldig in ons interieur ๐Ÿ˜ Loulou en ik heten Bulltastic Lifestyle op Instagram.
  Groetjes, Jolanda

 4. Sophie 4 oktober 2018 at 21:06 - Reply

  Aaah wat een dropje!! En wat staat de mand geweldig in je huis.

  Hier zou deze ook perfect passen. Toevallig heb ik een paar dagen geleden op insta de vraag gesteld waar ik een mooie hondenmand kon vinden voor ons lieve vriendinnetje Saar. Ze heeft een ongeluk gehad twee weken terug, na een flinke operatie en flink wat pinnen en platen mag ze eindelijk nu weer uit de bench zonder de lampenkap. De bank is helaas geen optie meer. Wij zijn opzoek naar een fijn mandje.
  Kom ik nu toch deze tegen, wat een pracht plaatje. โ™ฅ๏ธ

  Veel liefs, @sophieparidaans

 5. Joyce 4 oktober 2018 at 21:10 - Reply

  Wat een leuke blog! Ik doe graag mee met de winactie voor de mand in maat S voor mijn katten Loki en Elphie.

  Liefs, Joyce (@huisnummer74)

 6. Ilja 4 oktober 2018 at 21:26 - Reply

  Wat een geweldige mand (met knap fotomodel) en actie! Voor onze stoere Welsh Corgi Tuka zou hij echt ultiem zijn! We zijn druk bezig met de inrichting van ons nieuwe huis en eigenlijk staat zijn oude mand niet zo mooi meer bij de nieuwe inrichting, daarnaast is Tuka 6 oktober ook nog eens jarig en wordt hij 3 jaar! De mand past ook perfect bij onze leefwijze qua milieu, mens en dier, we kiezen waar mogelijk altijd voor eerlijke producten.
  Ik ga duimen voor onze Tuka!
  Liefs, Ilja en Tuka

 7. Ilja 4 oktober 2018 at 21:28 - Reply

  Ohja, Tuka vind maat M prima voor zijn lange Corgi lijf! Kan hij zichzelf lekker klem leggen op zn rug, want zo slaapt meneer het liefst..

 8. Marlot 4 oktober 2018 at 21:57 - Reply

  Heel graag in een maat M voor mijn jackrussel ๐Ÿ˜. Gevolgd op Instagram @marlotgroen .

 9. Joanneke 4 oktober 2018 at 22:01 - Reply

  Wat een toffe mand!! Ik ben al een tijd op zoek naar een mand wat past in mijn pas verbouwde huisje. Zoรซ gaat hier heel blij van worden!

  Groetjes Joanneke en Zoรซ (insta: joanneke21)

 10. Carmen 4 oktober 2018 at 22:23 - Reply

  Voor Simba onze lieve hond! Net als Charlie is ze 2.5 jaar oud. Tijd voor een nieuw mandje, maat M zou goed voor haar zijn!
  Instagram @carmendam

 11. Fleur 4 oktober 2018 at 22:26 - Reply

  Lijkt me super tof om te winnen voor onze ragdoll Pim, in een maatje S. In December krijgen we nog een poezen vriendje/vriendinnetje erbij. Extra leuk ๐Ÿ˜ป. Mijn instagram naam is @house_plant_ragdoll

 12. Mariska van der Neut 4 oktober 2018 at 22:27 - Reply

  Wat een leuke website en blog! Yoshiko volgde ik al en zo kwam ik via de geweldige hondenmand bij jou. Zou super staan bij het kleed BiBi dat ik al van Yoshiko heb. Maat l zou perfect zijn voor mijn zwarte labrador.

 13. Miranda Jacobs 4 oktober 2018 at 22:41 - Reply

  Ik ben al een tijdje verliefd op deze mand. Zie onze Ted er al in liggen! Ted is ook een (zeer eigenzinnige) Basset, maar dan een Franse. Ted en ik hopen hem dus te winnen. Mooi in ons nieuwe huis waar we volgende week naartoe verhuizen. Kan ik een knus en mooi plekje voor hem maken!
  Mijn insta is mirandajacobs.

 14. Lyzette 4 oktober 2018 at 23:28 - Reply

  Op instagram liet ik al weten deze mand graag te winnen in een maatje L voor mijn oppashond Uki! Wat zou hij hier lekker en verantwoord in kunnen chillen! Mijn insta is @lyzettetje.

 15. Joekje 5 oktober 2018 at 00:42 - Reply

  Wauw die mand is echt heel tof! Ik zou hem heel graag winnen in een maat L voor onze labrador Zero โ™ก Eindelijk een keer een mand die matcht met ons interieur ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ˜
  Insta: @joekjes

 16. Roos Pannevis 5 oktober 2018 at 05:39 - Reply

  Mijn kleine vriendinnetje Dobby๐Ÿถ๐Ÿ• zal vast heel graag een slaapje in dit mandje gaan doen, mijn insta is Roos.e

 17. Elle 5 oktober 2018 at 07:53 - Reply

  Ik zou deze mand graag willen winnen in maat L, zodat al onze 3 hondjes er in passen (afzonderlijk, dat wel! ). Mijn IG naam is @dubbel_leven

 18. Misia 5 oktober 2018 at 08:08 - Reply

  Geweldige mand!! Zou mijn hond, sky, heel fijn vinden ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ dus doe graag mee voor haar ๐Ÿ˜ in maat L ๐Ÿคž๐Ÿผ Groetjes, Misia @interiorchick

 19. Sanne Delfgou 5 oktober 2018 at 12:06 - Reply

  Mijn vriend en ik zitten in de procedure voor het adopteren van het pupje (Hera) uit Roemeniรซ. Bij de Vtwonenbeurs2018 zag ik deze prachtige mand (maat M) staan en ik wilde deze graag aanschaffen, helaas kon ik hem niet meenemen vanwege handen te kort. Het zou geweldig zijn als mijn vriend en ik kans zouden maken op deze mooie mand en Hera er mee mogen verblijden, anders ga ik er misschien zelf wel in liggen ๐Ÿ™‚

  Liefs,

  Sanne
  insta: sannedelfgou (wind mee)

 20. Anouk Goedegebuur 5 oktober 2018 at 16:24 - Reply

  Had ik al gezegd dat ik mijn pup Bisou graag in mandje L laat opgroeien? Haha, wel he? Gewoon nog een keer: deze Yoshiko mand (aka Gouden mandje) is gemaakt voor haar.

  Liefs @anoukgdgbuur

 21. Karin 5 oktober 2018 at 18:48 - Reply

  Ik zou heel graag de mand winnen voor onze kat Einstein (maat S). Hij was verdwaalt tijdens dierendag en hij heeft de hele dag honger gehad. Gelukkig sinds vanmiddag weer terecht door oplettende buurtbewoners ๐Ÿ˜

 22. Kim_vdburght 6 oktober 2018 at 14:57 - Reply

  Onze medium-hond Pastoor zou zondag de eerste keer in zijn gouden mandje slapen. De hond hebben we al betaald, dat mandje hebben we helaas nog niet gevonden. Hopelijk hebben jullie de oplossing voor ons!

  (Instagram kim_vdburght)

 23. Purdey 6 oktober 2018 at 16:00 - Reply

  Prachtmand! Mijn kat Boots en hondje Dodo hebben nu een grote plantenmand geclaimd. Was niet helemaal de bedoeling. Ik denk dat ze dit mooie exemplaar in maatje S ook heel erg zouden waarderen! En dan kan in die andere mand (waar Dodo niet eens zelfstandig in kan, hij gaat dan zitten jammeren voor de mand en dan moeten wij hem erin tillen. Zucht…) weer gewoon een plant. Win-win! Ik ga heel hard duimen! Liefs, @yedrup

 24. Trijntje 7 oktober 2018 at 09:19 - Reply

  Wat een geweldige hond, mijn ouders hebben ook een basset, dat eigenwijze herken ik meteen๐Ÿ˜‚
  En het haar en zeker de kwijlslierten zijn hier ook niet onbekend! Onze Otis heeft natuurlijk van die lekkere โ€˜flubberwangenโ€™ dus als hij zich uitschudt of wat lekkers ziet…๐Ÿ™ˆ

 25. Menke 7 oktober 2018 at 10:12 - Reply

  Wat een super mooie hondenmand kom ik nu opeens tegen. Ik was op internet opzoek naar een stoere hondenmand en kom zo op deze site. Ook nog een WINACTIE hier!!! Dus bijdeze maar een gokje wagen voor onze super lieve labradoodle Lotje. Ik twijfel over M of L maar dat kunnen jullie me vast vertellen.

 26. Wendy 9 oktober 2018 at 08:42 - Reply

  Wat een super leuke mand! Die past precies in mijn kleine urban jungle voor mijn huistijger Ronnie! Maat S zou perfect zijn.

  Liefs Wendy
  @wendyandtheworld

 27. Nina Willems 9 oktober 2018 at 09:32 - Reply

  Deze mand is zo gaaf! ๐Ÿ˜ Ik heb hem afgelopen weekend op de vtwonen&desginbeurs gezien, maar toen was maat M niet meer op voorraad, erg jammer!! โ˜น Dit zou super leuk zijn voor mijn Shih Tzu Bibi & Jack Russell Noa! ๐ŸŒŸ Zij zouden zo’n mandje geweldig vinden en waarschijnlijk samen erin ploffen! Het zou perfect passen in huis en natuurlijk is dit mandje heerlijk warm met een leuk dekentje voor in de winter straks! ๐Ÿคž๐Ÿคž๐Ÿคž

  Liefs, Nina
  @ninawillemss

 28. @bijnawonenoptien 9 oktober 2018 at 10:31 - Reply

  Hoi! Ten eerste even: wat fijn om je schrijfstijl te lezen!! Dan nu naar het volgende:
  Heeel graag zouden Pude, Mona en Mitty deze mand winnen! Ze zijn er gek op om met z’n drieen in dezelfde mand te slapen; een maat M is voor deze poezenkinders dus wel nodig… Ik ga in ieder geval heel hard voor ze duimen! Succes met de verloting Sabine!

  Liefs, Emma.
  @bijnawonenoptien

 29. Robyn Fresen 9 oktober 2018 at 11:05 - Reply

  jaaaa een mand die wel mooi is in het interieur! Deze zou super zijn voor onze Pip in maat L, ze is hard toe aan een nieuw mandje.

  Liefs,
  Robyn
  @by.robyn

 30. Laura 9 oktober 2018 at 11:19 - Reply

  Ik volg je graag op insta. Laten wij afgelopen zomer nu ook een roze badkamer hebben gemaakt! Ik doe ook graag mee met de mand actie voor onze kroelpoezen. Groetjes LauraEmee

 31. Joandi Loes Tholen 9 oktober 2018 at 12:01 - Reply

  Deze staat al heel lang op mijn verlanglijstje! Ik doe heel graag mee voor een maatje M voor onze kleine fluff Alice! (Hemelryk_)

 32. Wendy 9 oktober 2018 at 12:50 - Reply

  Leuukkkk!. Maat L zou echt perfect zijn. Zoals ik al zei op Instagram (daar heet ik TheWendyWendy) issie perfect voor mn 4 hondjes. Bowie, Senna, Jamie & Noa zullen dus moeten delen maar dat vinden ze niet erg. En wellicht ben ik zo in love dat ik er nog eentje bijhaal – en anders is Kerst practisch om te hoek toch? ๐Ÿ˜‰ haha

 33. Babet Oude Nijhuis 9 oktober 2018 at 17:27 - Reply

  Ja ja ja, voor mn liefste hondenkindje Tukker!! (Schnauzer) hij zal deze geweldig vinden met een heerlijk dekentje erbij ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
  Via Instagram had ik ook gereageerd @babje89
  LoveLoveLove

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
persoonlijke en inspiratie update
Persoonlijke – & inspiratie update september

De inspiratie update is iets anders dit keer. Ik heb namelijk ook een paar leuke persoonlijke/bedrijfsgerelateerde dingetjes met je te...

Sluiten