Het Nederlandse merk Yoshiko Home heeft mijn hart een beetje gestolen. Ik liet je al eerder een fantastische hondenmand van dit merk zien, maar inmiddels heb ik nog meer mooie items van dit merk in huis. Ter ere van de tweede verjaardag van Yoshiko Home mag ik jullie weer een aantal mooie producten in mijn huis laten zien én heb ik een toffe winactie voor jullie!

Creëer een mooiere wereld

Dat is het motto van Yoshiko. Zij bieden hierdoor niet alleen mooie producten voor in huis, maar zien er ook op toe dat alles met respect voor mens en materiaal gemaakt wordt. De producten komen uit Azië en er wordt alleen met duurzame en organische materialen gewerkt. Dit zie je ook terug in de kwaliteit van de producten. Verder ziet Yoshiko erop toe dat ethische regels omtrent medewerkers in de fabrieken worden nageleefd en bieden zij kansarme studenten uit sloppenwijken een kans. Het werk van deze studenten zie je terug in de mooie pin die je op de producten vindt. Fijne items voor in huis dus met een eerlijk gevoel.

vloerkleed Yoshiko Home

vloerkleed Yoshiko Home

vloerkleed Yoshiko Home

Vloerkleed Bibi in de slaapkamer

 

Vloerkleed Bibi

Wat was ik blij toen ik dit vloerkleed kreeg opgestuurd van Yoshiko! Vloerkleed Bibi stond namelijk al een tijdje op mijn verlanglijstje. Het is een rond handgeknoopt jute vloerkleed met echt een prachtig patroon. Wat mij betreft staat deze overal in huis mooi, maar ik heb hem in de slaapkamer gelegd. Ik wil daar wat meer natuurlijke materialen gaan toevoegen (o.a. ook een andere bedombouw) en dit kleed past perfect in dit plan. Lekker ook aan je voetjes als je uit bed stapt (hoewel dat met vloerverwarming nooit een probleem is). Mijn vloerkleed is de kleur naturel, maar je kunt Bibi ook krijgen in de gebleekte of de zwarte versie.

vloerkleed Yoshiko Home

vloerkleed Yoshiko Home

Tas Nias past perfect bij mijn kledingstijl!

Tas Nias

Deze leuke tas is nieuw in de collectie van Yoshiko. Hij is gemaakt van raffia en past perfect bij mijn kledingstijl (en in m’n interieur). De franjes maken hem helemaal af en door de lange schouderband kun je hem makkelijk dragen.

vloerkleed Yoshiko Home

Vloerkleed Ausia. Deze kun je winnen!

Vloerkleed Ausia (+winactie!)

Zo’n klein rond vloerkleed als deze past eigenlijk overal. De kleurencombinatie van wit en naturel maakt hem eigenlijk geschikt voor elk interieur en geeft een frisse look. Ik gebruik hem als kleedje onder een stoel of leg hem in de keuken. Dit soort ronde kleden vind ik ideaal om een hoekje te creëeren in huis. Heb je ergens een loze ruimte en heb je nog een leuk stoeltje over? Maak er een geheel van met een rond kleed eronder en eventueel een klein tafeltje erbij.

vloerkleed Yoshiko Home

Vloerkleed Ausia in de keuken

vloerkleed Yoshiko Home

Wil jij je huis ook opfleuren met vloerkleed Ausia? Doe dan mee met de winactie op Instagram ter ere van de tweede verjaardag van Yoshiko Home!

styled by sabine signature

Vind je mijn blog leuk en wil je me op eenvoudige wijze steunen? Mijn blogs bevatten geregeld affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij merkt hier zelf verder niks van). Ook kun je mijn partnerlink gebruiken als je iets bij Bol.com wilt bestellen (deze vind je bovenaan in het menu). Alvast heel erg dank hiervoor!