fbpx

Een wereldse boho-touch in huis met Yoshiko Home (+winactie!)

 • vloerkleed Yoshiko Home

Het Nederlandse merk Yoshiko Home heeft mijn hart een beetje gestolen. Ik liet je al eerder een fantastische hondenmand van dit merk zien, maar inmiddels heb ik nog meer mooie items van dit merk in huis. Ter ere van de tweede verjaardag van Yoshiko Home mag ik jullie weer een aantal mooie producten in mijn huis laten zien én heb ik een toffe winactie voor jullie!

Creëer een mooiere wereld

Dat is het motto van Yoshiko. Zij bieden hierdoor niet alleen mooie producten voor in huis, maar zien er ook op toe dat alles met respect voor mens en materiaal gemaakt wordt. De producten komen uit Azië en er wordt alleen met duurzame en organische materialen gewerkt. Dit zie je ook terug in de kwaliteit van de producten. Verder ziet Yoshiko erop toe dat ethische regels omtrent medewerkers in de fabrieken worden nageleefd en bieden zij kansarme studenten uit sloppenwijken een kans. Het werk van deze studenten zie je terug in de mooie pin die je op de producten vindt. Fijne items voor in huis dus met een eerlijk gevoel.

vloerkleed Yoshiko Home

vloerkleed Yoshiko Home

vloerkleed Yoshiko Home

Vloerkleed Bibi in de slaapkamer

 

Vloerkleed Bibi

Wat was ik blij toen ik dit vloerkleed kreeg opgestuurd van Yoshiko! Vloerkleed Bibi stond namelijk al een tijdje op mijn verlanglijstje. Het is een rond handgeknoopt jute vloerkleed met echt een prachtig patroon. Wat mij betreft staat deze overal in huis mooi, maar ik heb hem in de slaapkamer gelegd. Ik wil daar wat meer natuurlijke materialen gaan toevoegen (o.a. ook een andere bedombouw) en dit kleed past perfect in dit plan. Lekker ook aan je voetjes als je uit bed stapt (hoewel dat met vloerverwarming nooit een probleem is). Mijn vloerkleed is de kleur naturel, maar je kunt Bibi ook krijgen in de gebleekte of de zwarte versie.

vloerkleed Yoshiko Home

vloerkleed Yoshiko Home

Tas Nias past perfect bij mijn kledingstijl!

Tas Nias

Deze leuke tas is nieuw in de collectie van Yoshiko. Hij is gemaakt van raffia en past perfect bij mijn kledingstijl (en in m’n interieur). De franjes maken hem helemaal af en door de lange schouderband kun je hem makkelijk dragen.

vloerkleed Yoshiko Home

Vloerkleed Ausia. Deze kun je winnen!

Vloerkleed Ausia (+winactie!)

Zo’n klein rond vloerkleed als deze past eigenlijk overal. De kleurencombinatie van wit en naturel maakt hem eigenlijk geschikt voor elk interieur en geeft een frisse look. Ik gebruik hem als kleedje onder een stoel of leg hem in de keuken. Dit soort ronde kleden vind ik ideaal om een hoekje te creëeren in huis. Heb je ergens een loze ruimte en heb je nog een leuk stoeltje over? Maak er een geheel van met een rond kleed eronder en eventueel een klein tafeltje erbij.

vloerkleed Yoshiko Home

Vloerkleed Ausia in de keuken

vloerkleed Yoshiko Home

Wil jij je huis ook opfleuren met vloerkleed Ausia? Doe dan mee met de winactie op Instagram ter ere van de tweede verjaardag van Yoshiko Home!

styled by sabine signature

2018-11-14T17:18:05+02:0016-11-2018|Shopping|33 Comments

33 Comments

 1. Maud 16 november 2018 at 20:33 - Reply

  Waaauw! Super leuk om te lezen en wat een prachtige foto’s I Like ♡♡

  • styledbysabine 16 november 2018 at 21:26 - Reply

   Aaah dank voor je leuke reactie! Fijn weekend Maud!

   • Maud 16 november 2018 at 22:21 - Reply

    Dankjewel! Jullie ook een mooi weekend.

 2. Nathalie Mellema 16 november 2018 at 20:48 - Reply

  Super mooie kleden! En een stoel staat ineens veeeel leuker & warmer met zo’n te gek kleed!
  @nathaliemellema

 3. Lindi 16 november 2018 at 21:00 - Reply

  Oh super gaaf merk. Ik doe graag mee. Mijn instanaam @linspirationnl 🙂

 4. Eline 16 november 2018 at 21:09 - Reply

  Holy moly, wat mooi! Ik doe mee!
  Win ik niet dan wordt boho boohoo maar hey, bijna kerstmis, genoeg om op mijn lijstje te zetten! ❤🤗
  Instanaam: @miss_nagging

  • styledbysabine 16 november 2018 at 21:25 - Reply

   Haha wat goed!

 5. Sabine ( home_life_sabine) 16 november 2018 at 21:14 - Reply

  Wat een prachtige spullen hebben ze, en wat staat het onwijs mooi in jou mooie huis😍

  • styledbysabine 16 november 2018 at 21:25 - Reply

   Wat leuk om te horen! Dank voor je berichtje!

 6. Mirjam 16 november 2018 at 21:29 - Reply

  Wauw mooi blog! En wat een onwijs mooie spullen! Liefs Mirjam @mirene.home

 7. Noor 16 november 2018 at 21:33 - Reply

  Wow, prachtige spulletjes! Ik kende het merk nog helemaal niet! doe graag mee met de winactie 🙂

 8. Marijme 16 november 2018 at 21:36 - Reply

  Mooi geschreven en onwijs mooi alles !!! Ik doe graag mee!!
  @marijke1212

 9. Marije 16 november 2018 at 21:48 - Reply

  Gave mooie spullen, die nog mooier worden door de mensen die ze maken. En door het merk wat goed voor deze mensen zorgt!
  Leuk merk om te volgen :-)..marije_kromhout

 10. Meral 16 november 2018 at 21:58 - Reply

  Wat een mooi kleed! Ik doe graag mee 🖤 @meralkircadag

 11. Nienke 16 november 2018 at 22:01 - Reply

  Super gaaf! 🍀❤️
  @nienkezielstra

 12. Susanne 16 november 2018 at 23:40 - Reply

  Tis zo’n mooie! 💛 Doe heel graag mee!
  Liefs, Susanne van @casa_mi_su

 13. Bietje.bee 17 november 2018 at 00:23 - Reply

  Fijne, welkome inspiratie ter voorbereiding op de inrichting van ons nieuwe huis. Ik vind de kleden geweldig en de mooie werkwijze van Yoshiko Home. Blij dat ik ze nu via jou ben gaan volgen. Zou natuurlijk heel blij zijn dit kleed te mogen winnen. Zou het geluk met mij zijn? 🙂

 14. Daisy 17 november 2018 at 07:47 - Reply

  Erg leuk om een nieuw merk te ontdekken via deze weg, mooie inspiratie voor m’n nieuwe woning! Ik doe graag mee; @daisyvdaar

 15. Danielle 17 november 2018 at 08:30 - Reply

  Hoi Sabine, je enthousiaste schrijven en leuke inspiratie met de foto’s maken dat ik onze inrichting ook graag wil veranderen😊daar zou het mooie ronde kleed prachtig bij passen, zou leuk zijn om te winnen😘

 16. Purdey 17 november 2018 at 08:39 - Reply

  Mooi natuurlijk kleedje, zou er graag een hoekje in ons huis mee opfleuren.😊 Fijn weekend! Liefs @yedrup

 17. Eline 17 november 2018 at 08:40 - Reply

  Altijd leuk om dergelijke blogs te zijn. Heel fijn om inspiratie op te doen! 😉 En zo een rond kleed zou hier ook fantastisch passen. Heb al een leuk plekje in gedachten.. 🙈
  @eline__dr

 18. Byloez 17 november 2018 at 09:31 - Reply

  Wat heb je toch een fijn en gezellig huis! Ik doe graag mee!
  Liefs, @byloez

 19. Evelien 17 november 2018 at 10:14 - Reply

  Heel mooi tapijtje! Ik doe graag mee. Ik zou het onder de leesstoel bij mijn boekenrek leggen om wat extra knusheid te hebben ‘s avonds. Mijn instagramnaam is @devosevelien

 20. Pauline 17 november 2018 at 11:09 - Reply

  Oh wat een prachtig kleed van dit mooie merk! Zo fijn om te weten dat een merk op een eerlijke manier zijn producten maakt. Dit kleed zou zo onwijs leuk staan in mijn nieuwe huisje!
  Liefs @paulinesatelier

 21. Melissa 17 november 2018 at 11:55 - Reply

  Wow, super mooi gestyled 😍 Ik doe heel graag mee. Mijn IG naam is @maulissa

 22. Ivy Bekke 17 november 2018 at 13:18 - Reply

  Wat een onwijs gave producten hebben ze! Helemaal mijn smaak 😍 @lifebyiv

 23. Stephanie 17 november 2018 at 18:27 - Reply

  Echt heel mooi! Zou heel graag winnen 😅 (ig; stephannnieg)

 24. Michele 17 november 2018 at 21:48 - Reply

  Super, ik doe graag mee. Lafebre op Instagram 🤗

 25. maud 18 november 2018 at 08:35 - Reply

  Bij de vorige post mijn insta vergeten te melden! @maudxvhelmond ♡

 26. Daisy 18 november 2018 at 11:49 - Reply

  Wat een mooie kleden ❤️ En wat maak jij mooie plaatjes van je leuke huis..

  Groetjes Daisy
  @vanhavertotdees

 27. Rianne 18 november 2018 at 19:33 - Reply

  Super mooie inspiratie-foto’s voor mijn eigen huisje. Ook fijn dat alle producten milieuvriendelijk zijn! Ik doe mee aan de winactie op Instagram met mijn naam: Rianne.vi. Fijne zondagavond nog!

 28. Sjoukje 18 november 2018 at 19:38 - Reply

  Ik doe ook graag mee met deze leuke winactie, vind het ook zo fijn dat yoshiko zoveel mogelijk duurzaam produceert! ✨ @sjoukk

 29. Anita H. 18 november 2018 at 20:34 - Reply

  Ik doe mee!

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
DIY boho kersthanger
DIY boho kersthanger met veren en sterren

Zin in een bohemian look deze kerst in huis? Ik houd ervan! Geen traditionele kerstversiering, maar een lekkere boho vibe...

Sluiten