Misschien heb je het al gezien, maar Fairybell kerstverlichting is een trend. Deze verlichting is makkelijk en snel op te zetten en verandert je tuin in een prachtige sfeervolle wintertuin. Ik testte de Fairybell deurkerstboom uit.

Fairybell maakt superhandige kerstverlichting voor je tuin, die je snel en makkelijk op kunt zetten. Van een kleine deurkerstboom tot enorme vlaggenmast kerstbomen, er is voor elke tuin een geschikt formaat. Alle Fairybells zijn eenvoudig op te zetten en je hebt er geen extra gereedschap voor nodig. Superhandig zo’n systeem waarbij je zonder al teveel inspanning je tuin van gezellige verlichting voorziet. De Fairybell producten worden in Nederland geproduceerd en gaan lang mee, waardoor het een duurzame oplossing is voor lichtjes in de tuin.

De Fairybell deurkerstboom

De kleinste Fairybell verlichting is de deurkerstboom. Deze verlichting in kerstboomvorm bestaat uit 60 LED lampjes die een warm licht verspreiden. Hoewel ik me al had voorbereid op het feit dat ik misschien in de deur moest gaan boren of spijkeren, bleek dat allemaal niet nodig te zijn. De deurkerstboom bestaat uit een ingenieus systeem waarbij middels elastiek en verstelbare riempjes de verlichting aan de deur bevestigd kan worden. Je hebt dus geen gereedschap nodig en kunt de kerstboom binnen 5 minuten zonder schade aan de deur bevestigen.

De bekabeling is waterdicht en je kunt de stekker gewoon binnen in het stopcontact steken. Je hebt dus zelfs geen stopcontact nodig buiten, wat ik een voordeel vind (aangezien we die dus niet hebben ;)). De deur kan overigens gewoon open en dicht, zo lang je zorgt dat de kabel natuurlijk aan de juiste kant zit.

Fairybell kerstverlichting
Fairybell kerstverlichting

In principe is de Fairybell deurkerstboom geschikt voor elke deur, maar laten wij nou net zo’n hoge deur hebben dat ie net niet helemaal lekker paste. Hij bleef daardoor helaas niet mooi in model zitten. Ik nam hem dus mee als cadeautje voor m’n schoonmoeder, waar ie wel perfect paste op haar schuurdeur. Het ophangen is supersimpel met de bijgeleverde handleiding, maar Welkoop heeft ook een video beschikbaar met instructies mocht je dat fijner vinden. Let er wel nog even op dat je hem op een deur plaatst die geen brievenbus heeft. Anders moet de postbode hem steeds opzij schuiven om de post te bezorgen.

M’n schoonmoeder is in elk geval helemaal blij met haar Fairybell verlichting en heeft er nu ook een timer op gezet, zodat ie vanzelf aangaat. Dat is trouwens wel een aanrader als je geen zin hebt om zelf elke keer de stekker in/uit het stopcontact te moeten doen. Onze hond Charlie was ook nieuwsgierig zoals je ziet.

Fairybell kerstverlichting
De Fairybell muurkerstboom van 6 meter
Fairybell kerstverlichting

Fairybell bestellen

De Fairybell deurkerstboom bestel je voor slechts 25 euro bij Welkoop. Alle andere Fairybell modellen zijn daar trouwens ook te bestellen. Zo kun je ook gaan voor de muurkerstboom van wel 6 meter hoog (leuk om tegen je gehele gevel te plaatsen!) of voor een grote vlaggenmast kerstboom. Alle accessoires kun je ook bij Welkoop kopen (zoals een timer of de vlaggenmast wanneer je deze nog niet hebt).

Ik vind de Fairybell verlichting in elk geval een leuke manier om snel gezellige kerstverlichting aan te brengen in je tuin en de deurkerstboom is wat mij betreft een aanrader.

styled by sabine signature

Vind je mijn blog leuk en wil je me op eenvoudige wijze steunen? Mijn blogs bevatten geregeld affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij merkt hier zelf verder niks van). Ook kun je mijn partnerlink gebruiken als je iets bij Bol.com wilt bestellen (deze vind je bovenaan in het menu). Alvast heel erg dank hiervoor!