Nee, gelukkig geen levende muis in  huis hier! Wel heb ik recent een hele leuke andere muis mogen verwelkomen hier in huis. En dit muisje geeft nog licht ook! Al enig idee over wat voor muis ik het heb?

Seletti Mouse lamp

Ik heb het over de Mouse Lamp van Seletti. Seletti is een Italiaans designmerk met mooie én grappige producten. Zo heb je misschien wel eens hun lampen in de vorm van apen gezien. Naast verlichting, ontwerpen ze ook meubels en andere woonaccessoires. Eigenlijk alle ontwerpen bevatten een knipoog. Je begrijpt dat de items van Seletti hoog op mijn verlanglijstje staan. Van webwinkel fonQ ontving ik recent de Mouse Lamp van Seletti. Een echte eyecatcher in huis als je het mij vraagt!

Een cadeautje

Toen ik de muis binnenkreeg, viel me meteen op dat er niet alleen veel aandacht aan het product zelf was besteed, maar ook aan de verpakking. De minimalistisch witte doos met gouden letters was een cadeau om uit te pakken. De muis en accessories lagen vervolgens in vakken bekleed met satijn en ook het papier met meer informatie was feestelijk opgerold met een lintje. Het voelt allemaal heel chique aan en je weet meteen dat je met een design item te maken hebt. Zonde om deze verpakking weg te gooien wat mij betreft!

Seletti Mouse lamp

 

Subtiele verlichting

Qua verlichting in huis vind ik het belangrijk dat lampen sfeer toevoegen aan mijn interieur. Felle spots of saaie plafonnières tref je bij mij in huis dus niet aan. Liever wat meer lampen die een zacht licht verspreiden, dan één hele felle lamp wat mij betreft. Dit is ook de reden dat ik op meerdere plekken in de woonkamer subtiele verlichting heb aangebracht. Het leukste is het dan als een lamp qua design dan ook nog wat toevoegt aan je interieur! De Seletti Mouse Lamp doet dat zeker. Hoewel deze lamp maar klein is, trekt het muisje toch direct je aandacht. Ik was eerst bang dat ik de lamp te klein zou vinden, maar eenmaal in huis vind ik het handzame formaat juist een uitkomst. Ik kan de muis zo lekker verplaatsen door het huis en kan hem ook op kleine bijzettafeltjes plaatsen.

De bijgeleverde lichtbron geeft precies de juiste hoeveelheid licht. Het lampje geeft, ondanks het feit dat er geen kap omheen zit, een subtiel en warm licht. Momenteel staat ie voor de Heart Wood muur, waar ie erg leuk uitkomt.

Seletti Mouse lamp

Ook een muis?

Wil je ook zo’n leuke muis in huis? Of misschien wel zo’n toffe aap? Je bestelt deze lampen heel makkelijk en snel bij fonQ. Bij de muis moet je nog wel even kiezen of je een liggende, zittende of staande versie wil hebben. De prijzen van Seletti liggen over het algemeen vrij hoog, maar de muis valt erg mee. Voor 65 euro heb je al zo’n nieuw huisdiertje in huis.

Seletti Mouse lamp

Dit artikel is een samenwerking met fonQ.

Vind je mijn blog leuk en wil je me op eenvoudige wijze steunen? Mijn blogs bevatten geregeld affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij merkt hier zelf verder niks van). Ook kun je mijn partnerlink gebruiken als je iets bij Bol.com wilt bestellen (deze vind je bovenaan in het menu). Alvast heel erg dank hiervoor!