Een kijkje in onze badkamer

 • badkamer nieuwbouwwoning

Toen ik woensdag een foto in Instagram Stories postte met een deel van onze badkamer erop, kreeg ik veel leuke berichtjes met complimenten. Dat bracht me op het idee voor dit artikel. Onze badkamer komt namelijk zelden voor in mijn Instagram feed, maar blijkbaar zijn mensen toch nieuwsgierig hiernaar. Kijk mee naar een heleboel foto’s!

badkamer nieuwbouwwoning

badkamer nieuwbouwwoning

zelf uitgekozen?

Het antwoord op deze vraag is nee. Ons huis is in 2014 opgeleverd, maar wij waren niet de eerste bewoners. Het stel wat hier voor ons woonde, heeft er zo’n halfjaar gewoond en daarna hebben wij het gekocht. De badkamer en keuken waren dus splinternieuw, maar niet door ons zelf gekozen. Gelukkig viel het allemaal best goed in de smaak en hebben we besloten hier niets aan te doen.

Het enige wat ik wel zou willen veranderen in de toekomst is de wastafel. Deze is nogal groot, lomp en zwart. Het past naar mijn mening niet helemaal in deze badkamer. Toch zijn er hier heel wat mensen over de vloer geweest die het juist een mooie wastafel vinden, dus zo zie je maar weer dat smaken verschillen.

badkamer nieuwbouwwoning

badkamer nieuwbouwwoning

styling van de badkamer

Om de badkamer wat meer eigen te maken, heb ik er een aantal accessories aan toegevoegd. Zo kocht ik een badbrug (deze is van Xenos) en een stoel/handdoekenrek, beiden van bamboe. De kaarsenhouders van kurk komen van Loods5, de kaars met witte houder van Hema, de schelpen van Loods5 en van vakanties en het mini lichtsnoer van Xenos. De badkamerkast kocht ik bij de webshop van Lidl.

badkamer nieuwbouwwoning

Ook planten kun je prima gebruiken om je badkamer wat verder aan te kleden. Belangrijk is dan wel om te kijken of de planten geschikt zijn voor deze ruimte. Met een cactus zal je niet zo snel de mist in gaan. Andere planten die hier kunnen groeien zijn bijvoorbeeld succulenten (vetplanten). Zelf vind ik een aloë vera plant of een sanseveria ook echt een aanrader. Ze zijn makkelijk in de verzorging en doen het ook in het donker goed. Wij hebben een vrij lichte badkamer door het grote raam, maar ik kan me voorstellen dat dat niet bij iedereen zo is.

badkamer nieuwbouwwoning

badkamer nieuwbouwwoning

badkamer nieuwbouwwoning

Dit waren een aantal foto’s van onze badkamer. Zoals je ziet, niet te groot en niet te klein. Eigenlijk zijn we gewoon heel tevreden. Zijn jullie ook blij met de badkamer bij jullie thuis?

2017-09-07T18:05:11+00:0008-09-2017|Styling|3 Comments

3 Comments

 1. Ayla 8 september 2017 at 21:11 - Reply

  Heel mooi ik wil ook nog zo’n bad plank aanschaffen!
  En de lichtjes maken het toch wel af <3

 2. Ilse 9 september 2017 at 07:24 - Reply

  Wat heb je de badkamer mooi gestyled! Zou ik hier eigenlijk ook eens moeten doen, bij mij is het een ruimte die wel wat meer aandacht mag krijgen 🙊

  • styledbysabine 9 september 2017 at 11:35 - Reply

   Dank je wel! Ik vind dat altijd wel gezellig, zeker als je in bad zit. Fijne zaterdag!

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Paper Eden
Show Up 2017: een flinke dosis inspiratie en indrukken

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat het de afgelopen dagen weer tijd was voor het Show Up evenement....

Sluiten