Toen ik woensdag een foto in Instagram Stories postte met een deel van onze badkamer erop, kreeg ik veel leuke berichtjes met complimenten. Dat bracht me op het idee voor dit artikel. Onze badkamer komt namelijk zelden voor in mijn Instagram feed, maar blijkbaar zijn mensen toch nieuwsgierig hiernaar. Kijk mee naar een heleboel foto’s!

badkamer nieuwbouwwoning

badkamer nieuwbouwwoning

zelf uitgekozen?

Het antwoord op deze vraag is nee. Ons huis is in 2014 opgeleverd, maar wij waren niet de eerste bewoners. Het stel wat hier voor ons woonde, heeft er zo’n halfjaar gewoond en daarna hebben wij het gekocht. De badkamer en keuken waren dus splinternieuw, maar niet door ons zelf gekozen. Gelukkig viel het allemaal best goed in de smaak en hebben we besloten hier niets aan te doen.

Het enige wat ik wel zou willen veranderen in de toekomst is de wastafel. Deze is nogal groot, lomp en zwart. Het past naar mijn mening niet helemaal in deze badkamer. Toch zijn er hier heel wat mensen over de vloer geweest die het juist een mooie wastafel vinden, dus zo zie je maar weer dat smaken verschillen.

badkamer nieuwbouwwoning

badkamer nieuwbouwwoning

styling van de badkamer

Om de badkamer wat meer eigen te maken, heb ik er een aantal accessories aan toegevoegd. Zo kocht ik een badbrug (deze is van Xenos) en een stoel/handdoekenrek, beiden van bamboe. De kaarsenhouders van kurk komen van Loods5, de kaars met witte houder van Hema, de schelpen van Loods5 en van vakanties en het mini lichtsnoer van Xenos. De badkamerkast kocht ik bij de webshop van Lidl.

badkamer nieuwbouwwoning

Ook planten kun je prima gebruiken om je badkamer wat verder aan te kleden. Belangrijk is dan wel om te kijken of de planten geschikt zijn voor deze ruimte. Met een cactus zal je niet zo snel de mist in gaan. Andere planten die hier kunnen groeien zijn bijvoorbeeld succulenten (vetplanten). Zelf vind ik een aloë vera plant of een sanseveria ook echt een aanrader. Ze zijn makkelijk in de verzorging en doen het ook in het donker goed. Wij hebben een vrij lichte badkamer door het grote raam, maar ik kan me voorstellen dat dat niet bij iedereen zo is.

badkamer nieuwbouwwoning

badkamer nieuwbouwwoning

badkamer nieuwbouwwoning

Dit waren een aantal foto’s van onze badkamer. Zoals je ziet, niet te groot en niet te klein. Eigenlijk zijn we gewoon heel tevreden. Zijn jullie ook blij met de badkamer bij jullie thuis?

Vind je mijn blog leuk en wil je me op eenvoudige wijze steunen? Mijn blogs bevatten geregeld affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij merkt hier zelf verder niks van). Ook kun je mijn partnerlink gebruiken als je iets bij Bol.com wilt bestellen (deze vind je bovenaan in het menu). Alvast heel erg dank hiervoor!