Disclaimer

Styled by Sabine is mijn persoonlijke blog, waarop ik artikelen deel die door mij geschreven zijn. Al deze artikelen bevatten mijn persoonlijke mening. Ik probeer ervoor zorg te dragen dat de informatie op mijn blog correct is, maar een lezer dient niet zonder meer uit te gaan van de juistheid van de informatie die ik geef. De informatie op mijn blog dient dan ook puur ter vermaak en er kan op geen enkele wijze rechten aan ontleend worden.

Auteursrecht

Alle teksten zijn door mij geschreven, tenzij anders vermeld. Het overnemen of elders publiceren van mijn teksten is niet toegestaan. Beeldmateriaal is door mij zelf gemaakt, tenzij er een andere bron bij vermeld staat. Op al het beeldmateriaal rust auteursrecht. Het gebruik hiervan is dus niet toegestaan, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

blog bestaat 1 jaar

Gesponsorde content

Een aantal artikelen op mijn blog bevatten gesponsorde content. Dit kan gaan om gekregen producten of betaalde blogs. Ik houd me hierbij aan de regels van de Gedragscode Social Media van de Reclame Code Commissie. Dit houdt in dat ik te allen tijde vermeld als een bericht gekregen producten bevat of als ik betaald heb gekregen voor het schrijven van een artikel. Deze artikelen bevatten een banner met de tekst “dit artikel is een samenwerking”.

Affiliate links

Een aantal artikelen bevatten affiliate links. Dit zijn links naar bepaalde producten, waarbij ik een commissie krijg als jij iets koopt op deze website.

Door het gebruik van mijn blog aanvaardt je deze disclaimer.