fbpx

Decemberactie Kindred Spirits: een gratis vloerkleed bij een paar laarzen!

  • Kindred Spirits decemberactie

Kindred Spirits blijft toch wel een van mijn favoriete winkels. Ik ben al jaren fan van de laarsjes met kelim tapijt, maar ook de vloerkleden passen perfect bij mij. In december heeft Kindred Spirits wel een hele toffe actie! Je krijgt namelijk een vloerkleed of een paar Jamie boots cadeau bij aankoop van een paar laarzen. Lees gauw verder!

Kindred Spirits decemberactie

Vorig jaar winter met m’n lammy boots en kussens.

Kindred Spirits decemberactie

In de zomer draag ik mijn Inez boots graag onder een jurkje.

De kelim laarzen

Al sinds het begin ben ik trouwe fan van de kelim laarzen van Kindred Spirits. Deze worden gemaakt met prachtige originele kelim tapijten en daardoor zijn ze allemaal uniek. De laarsjes worden handgemaakt en ook het leer is superzacht. Ik krijg altijd snel blaren in schoenen, maar deze laarzen zijn net slofjes! In de zomer draag ik vaak de Inez boots met een hakje onder jurkjes of onder shorts.

Kindred Spirits decemberactie

M’n nieuwe lammy boots!

In de winter heb ik vorig jaar de lammy boots ontdekt. Deze zijn, zoals de naam al doet vermoeden, heerlijk warm gevoerd met lammy vacht. Ik was dan ook heel blij toen ik dit jaar een nieuw paar lammy boots mocht uitzoeken bij Kindred Spirits.

 Kindred Spirits in het interieur

Ook in je interieur kun je de unieke Kindred Spirits stijl doorvoeren. Zo verkopen ze kelim vloerkleden, maar ook allerlei kussens. Ik heb zowel een aantal mooie kussens in huis, als een fijn kelim tapijt. Handig aan het vloerkleed vind ik dat je deze ook gewoon in de wasmachine kunt gooien (toen de hond bijvoorbeeld een keer ziek was, was dit een uitkomst). De vloerkleden zijn er in veel verschillende kleuren combinaties, dus er is voor ieder wat wils. Je kunt ze overigens ook aan twee kanten gebruiken, dus als je hem af en toe omdraait, geef je je woonkamer steeds net weer een andere look.

Kindred Spirits decemberactie

Onze woonkamer afgelopen zomer met het vloerkleed.

Kindred Spirits decemberactie

Het vloerkleed met de andere kant boven geeft een hele andere look.

De kussens zijn net als de laarzen weer allemaal uniek en het liefst combineer ik verschillende soorten kussens met elkaar. Zo heb ik een authentiek kelim kussen, maar ook een kussen van cactus silk en een kussen gemaakt van een Marokkaans bruidsdeken (Handira).

Kindred Spirits decemberactie

De laarzen, het vloerkleed en de kussens zijn de perfecte combinatie in ons interieur.

Kindred Spirits decemberactie

M’n lammy boots van vorig jaar winter. Deze draag ik ook nog graag.

Decemberactie

Als je net als ik dol bent op de producten van Kindred Spirits, zou ik je aanraden de website in de gaten te houden. Je krijgt nu namelijk bij aankoop van een paar laarzen een vloerkleed of een paar Jamie boots cadeau! Het vloerkleed dat je krijgt is daarbij ook geen kleintje, maar eentje in maat L of XL! Het vloerkleed dat je bij mij in huis ziet liggen, is een maat XL en deze is 160 x 250 cm groot.

Dus je koopt bijvoorbeeld zo’n leuk paar lammy boots net als die van mij en je kunt meteen in stijl in je interieur gaan zitten met een bijpassend vloerkleed. Of je gaat voor een gratis paar Jamie boots bij je laarzen en je bent voor de hele winter voorzien van fijne laarsjes. De Jamie boots zijn ook echt weer hele andere laarsjes dan de “gewone” kelim boots, dus zo heb je voor elke outfit meteen bijpassende schoenen.

Kindred Spirits decemberactie

Ook in de badkamer heb ik een Kindred Spirits badmat.

Kindred Spirits decemberactie

Deze toffe actie gaat vandaag in en duurt de gehele maand december. Ook een leuk idee natuurlijk om zelf een paar laarzen te kopen en iemand voor Kerst het vloerkleed of de Jamie boots weg te geven. Check de site van Kindred Spirits om meteen het gehele assortiment van dit moment te bekijken.

styled by sabine signature

2018-12-01T09:13:41+02:0001-12-2018|Shopping|2 Comments

2 Comments

  1. Lindi 6 december 2018 at 10:31 - Reply

    Wat een leuke schoenen en kleden! Ik ga meteen een kijkje nemen 🙂 Bedankt voor de goede tips!

    • styledbysabine 6 december 2018 at 16:28 - Reply

      Leuk om te horen! Dank je wel! Hoop dat er ook iets leuks voor je bij zit.

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Inspiratie update november
Inspiratie update november

De maand is weer voorbij gevlogen (zeg ik dit toevallig elke maand??) en het is dus weer tijd voor de...

Sluiten