De standaard buitenlampen vind ik vaak erg saai en ik zocht dan ook naar manieren om de tuin sfeervoller van verlichting te voorzien. De laatste jaren komen er steeds meer leuke manieren om je tuin te verlichten en je hebt er lang niet altijd meer een elektrische aansluiting voor nodig. Kijk je mee naar mijn favorieten?

leuke tuinverlichting

Cosi Fires Cosiscoop lantaarn

Deze lantaarn werkt op gas, superhandig! Het is een gaslantaarn die je leuk op een tafel kunt zetten in je tuin. Door de vlam krijg je een beetje het idee van een haard, wat meteen veel sfeer geeft. De lantaarn werkt veilig én je kunt hem makkelijk verplaatsen. Ik zet hem op mijn verlanglijstje! Je koopt hem o.a. bij fonQ voor €99,00.

 

tegeltuin inrichten

Hema verlichtingssnoer

Deze lampjes kocht ik recent bij de Hema. Het snoer is 5 meter lang, dus voldoende om ze makkelijk in je tuin te kunnen ophangen. De lampjes werken op batterijen. Je kunt het snoer aan, uit of op de timer zetten. Die timer is verder totaal onbegrijpelijk, aangezien de lampjes bij mij gewoon aangaan als ik hier op klik. Je kunt dit verder ook nergens instellen, dus de bedoeling hiervan ontgaat me een beetje. Verder zijn de lampjes gewoon onwijs leuk!

 

Hema Solar tuinlampion

Deze lampionnen had ik vorig jaar ook al eens gekocht. Tijdens een fikse storm zijn ze toen helaas weg-/kapot gewaaid, maar verder waren ze echt heel prima. Vandaar dat ik ze dit jaar weer kocht. Deze leuke lampionnen werken op zonne-energie en zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Ik koos voor neutrale witte. Ze zien er misschien niet zo stevig uit, maar bij mij hebben ze het heel lang uitgehouden en ze deden het altijd prima vorig jaar. Je koopt ze voor € 5,00 per stuk.

leuke tuinverlichting

Xenos bamboe lantaarn

Deze leuke lantaarn doet direct denken aan de design lampen van Ay Illuminate, die ik echt prachtig vind. Dit is een goedkoop alternatief (zonder lamp), welke je zowel binnen als buiten kunt gebruiken. Je kunt er een kaarsje indoen en dat heb je sfeervolle verlichting. Door de katoenen stof zou ik je wel aanraden om deze binnen te halen met slecht weer, maar op mooie dagen is dit echt een plaatje in je tuin. Je shopt hem bij Xenos voor slechts € 19,99.

leuke tuinverlichting

Elho Flower Light bloempot

Deze bloempot van Elho zorgt dat je bloemen supermooi uitgelicht worden. De lamp werkt op zonne-energie en gaat dus vanzelf aan als het donker wordt. Ik heb er gezellige bloemetjes ingezet en hem in een hoekje op tafel geplaatst. Dit geeft een heel gezellig effect ‘s avonds. Je koopt deze plantenpot o.a. bij fonQ voor € 34,95.

 

Dit artikel bevat enkele affiliate links.

Vind je mijn blog leuk en wil je me op eenvoudige wijze steunen? Mijn blogs bevatten geregeld affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij merkt hier zelf verder niks van). Ook kun je mijn partnerlink gebruiken als je iets bij Bol.com wilt bestellen (deze vind je bovenaan in het menu). Alvast heel erg dank hiervoor!