Samenwerken?

Wat leuk dat je interesse hebt in een samenwerking! Op deze pagina wil ik je alvast wat meer inzicht geven in mijn ideeën hierover en de mogelijkheden die ik kan aanbieden. Ik sta hier namelijk misschien net iets anders in dan de gemiddelde influencer. Op mijn Instagram account zul je niet wekelijks gesponsorde content zien. Ik neem heel weinig samenwerkingen aan en probeer daarbij mijn authenticiteit zoveel mogelijk te bewaren. Dus niet jaarlijks een nieuwe gesponsorde bank, niet elke 3 maanden nieuwe gesponsorde posters aan de wand of elke week nieuwe outfits (die vervolgens al snel weer op een verkoopaccount verschijnen).

Als ik een samenwerking aanga, wil ik me aan jouw product of merk committeren en ik wil ik dat ik er oprecht enthousiast van word (en niet alleen maar van de vergoeding die ik ervoor ontvang). Ik vind het leuk om met je mee te denken om jouw merk op een toffe manier onder de aandacht te brengen bij mijn volgers, zonder dat het teveel een reclamepraatje wordt. Verder vind ik het belangrijk om altijd transparant te zijn over sponsoring en ik zal dit dus ook duidelijk aangeven. Ik heb gemerkt dat mijn volgers deze transparantie ook waarderen!

Ik werk graag met merken samen die er ongeveer op dezelfde manier instaan als ik. Merken die in een campagne echt de match met een specifieke influencer zoeken en niet hun product door 100 willekeurige influencers laten aanprijzen. Hieronder vind je een aantal mogelijkheden voor een samenwerking.

Heb je een voorstel voor een samenwerking? Ik hoor het graag van je. Ik stuur je dan graag mijn mediakit en tarieflijst toe. Styled by Sabine is mijn onderneming, dus ik werk helaas niet op basis van barter deal.

Nb. Aangezien StyledbySabine.com mijn persoonlijke blog is, sta ik niet open voor commerciële gastblogs of aangeleverde advertentieteksten in het kader van linkbuilding.

samenwerkingen interieur blogger

Blogpost

In een door mij geschreven blogpost vertel ik mijn lezers over jouw product of merk. In veel gevallen is dit een review van een bepaald product. Ik zorg altijd dat het een leuk verhaal wordt om te lezen en dat het past bij de rest van mijn blog. Mijn blog is goed vindbaar via Google, trekt zo’n 40.000 unieke bezoekers per maand en ik zal er ook altijd voor zorgen dat een blogpost SEO proof geschreven is. Daarnaast worden alle blogs doorgeplaatst op Pinterest, waar ik inmiddels ook een mooi bereik heb (>1 miljoen weergaven per maand).

Instagram campagne

Op Instagram heb ik ruim 15.000 volgers en een goede engagement. Ik heb veel persoonlijk contact met mijn volgers en vind het ook leuk om die verbinding te zoeken. Op stories ben ik ook erg actief en ik laat veel zien van de dingen waar ik me dagelijks mee bezig houdt. Dit levert altijd veel leuke gesprekken op via DM’s. Een campagne op Instagram is dus een hele goede manier om meer bekendheid aan jouw product of merk te geven. Een combinatie van een feed post en een aantal bijpassende stories (met link) geeft meestal de beste resultaten.

Combinatie blog + Instagram

Wanneer we een blogpost combineren met een campagne op Instagram kunnen we vaak de beste resultaten behalen voor de korte en lange termijn. Op Instagram zijn de posts natuurlijk wat meer vluchtig (een story is bijvoorbeeld binnen 24 uur weer verdwenen), maar een blogpost blijft natuurlijk online vindbaar. Zeker op Pinterest kan een blog nog heel lang lezers trekken.