Heb je een dienst of product wat goed bij StyledbySabine.com past en ben je geïnteresseerd in een samenwerking met een interieurblogger? Neem contact met me op en wie weet staat er binnenkort wel een campagne gewijd aan jouw merk op mijn blog en/of social media.

Voorbeelden van eerdere samenwerkingen vind je als je op één van onderstaande bedrijfsnamen klikt:

StyledbySabine.com bereikt maandelijks meer dan 35.000 unieke bezoekers die ruim 53.000 pagina’s bekijken. Voor meer info over samenwerkingen en mijn bezoekers, kun je mijn mediakit downloaden.

Heb je een voorstel voor een samenwerking? Ik hoor het graag van je. Voor het ontvangen van mijn tarieven en/of voorwaarden kun je uiteraard ook contact met mij opnemen.

Nb. Aangezien StyledbySabine.com mijn persoonlijke blog is, sta ik niet open voor commerciële gastblogs of aangeleverde advertentieteksten in het kader van linkbuilding.

Download mijn mediakit
0
Unieke bezoekers per maand
0
Weergaven per maand
0
Instagram volgers
0
Pinterest weergaven
regen in de zomervakantie

Advertorial

Een advertorial is een door mij geschreven blogartikel waarin ik mijn lezers vertel over jouw bedrijf. Ik zorg dat het artikel zo geschreven is, dat mijn lezers het met plezier zullen lezen. Een advertorial wordt daarom altijd in dezelfde stijl geschreven als alle andere artikelen op StyledbySabine.com.  Zo maken we reclame voor jouw bedrijf op een manier die je doelgroep aanspreekt.

Review

Ik ben altijd geïnteresseerd in toffe items op het gebied van wonen en geef er graag mijn mening over. Een review op mijn blog is altijd uitgebreid, oprecht en voorzien van professionele foto’s.  In overleg is een barter deal ook mogelijk (afhankelijk van de waarde van het product).

Social media campagne

Met name op Instagram ben ik erg actief en heb ik een zeer betrokken groep van ruim 13.000 volgers. Een samenwerking middels een  Instagrampost  kan daarom een goede manier zijn om jouw doelgroep te bereiken.