Als interieurblogger vind ik het natuurlijk ook heerlijk om andere interieurblogs te lezen. Hoewel ik meestal kies voor Nederlandse interieurblogs, zijn er ook een aantal buitenlandse bloggers die ik enorm goed vind. Ik laat je mijn 5 favorieten zien.

1. Lark & Linen

Het visuele aspect van deze interieurblog spreekt mij enorm aan. Clean, vrouwelijk en vol prachtige inspiratieplaatjes. De eigenaar van deze blog, Jacquelyn Clark, is een interieurstylist uit Toronto. Naast veel interieurinspiratie vind je er ook fijne recepten en een kijkje in het leven van Jacquelyn. Haar Instagram is trouwens ook het volgen waard.

 

2. Apartment Therapy

Deze blog is denk ik bij elk interieurliefhebber wel bekend. Een groot team zit erachter, waardoor er zeer regelmatig nieuwe content verschijnt. De housetours zijn altijd afwisselend en komen van over de hele wereld, wat het extra leuk maakt.

3. Coco Lapine Design

Dit is ook weer zo’n fijne blog qua looks. Blogger Sarah is van oorsprong Belgisch, maar woont in München. Haar blog brengt je echter een hoop Scandinavische inspiratie. Als je houdt van veel mooie foto’s en niet al teveel tekst ben je hier aan het juiste adres. Daarnaast heeft Sarah haar eigen webshop, waarin je haar minimalistische posters kunt bestellen, een aanrader!

 

4. Coco Kelley

Deze blog is opgericht door Cassandra LaValle uit Seattle. Inmiddels heeft ze ook een design studio gestart en een heel team om zich heen verzameld, waarmee ze prachtige projecten vormgeeft. Ik vind de house tours echt een onwijs toffe rubriek, waarin je binnen kijkt in interieurs over de gehele wereld. Ook haar stylingstips zijn fijn en altijd voorzien van veel duidelijke plaatjes.

5. Kate Young Design

“Where Scandi meets Boho” schrijft ze zelf over haar blog en dat sprak mij meteen aan. Wat een fijne stijl heeft Kate! Op deze blog kan ik heerlijk plaatjes kijken en inspiratie opdoen. Uiteraard is Kate ook te volgen via Instagram, wat ook een absolute aanrader is.

 

Welke blogs vind jij de moeite waard om te volgen op interieurgebied? Fijne zondag!

Vind je mijn blog leuk en wil je me op eenvoudige wijze steunen? Mijn blogs bevatten geregeld affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij merkt hier zelf verder niks van). Ook kun je mijn partnerlink gebruiken als je iets bij Bol.com wilt bestellen (deze vind je bovenaan in het menu). Alvast heel erg dank hiervoor!